Цитирай Първоначално написано от levskifensf
Добър вечер на всички.Уговорих си среща с едно момиче в събота.Аз съм 12 клас тя е 9 клас, от едно училище сме.....Та и двамата се правихме на интересни, като се видиме и двамата само почваме да се усмихваме, а имам странното чувство, че и гласа ми се побърква като я видя

Та според вас добра идея ли е да отидеме първо на кафе и после на разходка или на виенско колело или гондола.....
За какво да си говориме, това най ме притеснявам, понеже изгубвам ума и дума и тя също и се изчервяваме....въобще и двамата сме срамежливи.
Настоява да сме с приятели-това дали е нормално все пак нали е първа среща, няма ли да е тъпо да и обеснявам колко я обичам пред 3-4 човека
Страшно много искам да я хвана за ръката, ама кога да стане....страх ме е от внезапен шамар

Въобще ако може ми дайте някакви съвети ще съм ви страшно благодарен...това ми е първата любов и първата среща и бих искал да не се изложа.

Сигурно иам подобни теми и проблеми като моя са ви страшно досадни, но нямам опит в любовта и моля за помощ

И последно може ли да ми дадете линк с някакви песни, дето като и ги пратя да разбере че я обичам и да се разтопи пред монитора, пада си по чалгата/и аз/

Мерси много!

ПП.Мислех нещо и букет да й подаря, ама не знам дали е модерно, да не ме помисли за гей
Човек,голям си вече,не се плаши!
Трябва да сте сами,с
тези пиятели нищо не става.
Няма нужда да и се обясняваш,
сам ще си дойде моментът да я целунеш.
Песни-аз си падам по ретро чалга-
Слави Трифонов-Ела,ела;Магьосница;Единств ни
На Бари Уайт-всичките