- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бални Рокли - Свежи предложения!
За моя бал реших да не харча много пари. Взех си една рокля за 120 лв. от Карамеша Фешън. За тези, които се интересуват магазинът се намира на ул. "Гео Милев" 1,гр. Стара Загора. Абсолютно никой не разбра,че роклята ми е по-евтина от на другите и с нищо техните рокли не бяха по-добри. Имаше момичета, които бяха ходили при някаква известна дизайнерка и накрая две от тях бяха с еднакви рокли. Така че няма смисъл да се хвърлят излишни пари.
Някой друг да знае такъв тип магазини и в някои други градове?
И на мен не ми се дават много пари.
Enchanting , може да разгледаш роклите и онлайн да си поръчаш.
Slushai nedopecheniq karamel http://www.teenproblem.net/forum/sho...4#post11472874
Като миналогодишна абитуриентка силно препоръчвам магазин La Sposa на варненки. Наистина смятам, че по-добри предложения от тези в него са трудни за намиране (да не кажа невъзможни)
Някоя от вас изпращала ли е като подарък балната си рокля в дом или на момиче, което се нуждае или нещо такова. С две думи искам да я подаря, но изобщо не зная от къде да тръгна и накъде да се ориентирам.![]()
Ми според мен са подходящи. Още повече, че ще можеш да ги носиш и след товаАз съм за
Подходящи са, да, но първо си харесай рокля, за да не се окаже, че няма да ти трябват тези обувки. Иначе обувките са много хубаяи и да, хич не е рано. Браво, че не чакаш последния момент като повечето, когато вече изкуствено и умишлено са качени цените
Здравейте,
пуснах тема за абитуриенска прическа, без да погледна колко коментирана е тази тук.
Интересувам се дали някоя от вас може да ми препоръча фризьор и евентуално гримьор в София.
Брей каква яка тема не мога да се нагледам ма бала още ми е далечко 8 клас съм...
Иначе мисля че с дълга рокля е най-готино някакси изглежда много женствено и стилно!