.
Отговор в тема
Страница 63 от 63 ПървиПърви ... 13535960616263
Резултати от 1 551 до 1 566 от общо 1566

Hybrid View

За моя бал реших да не харча много пари. Взех си една рокля за 120 лв. от Карамеша Фешън. За тези, които се интересуват магазинът се намира на ул. "Гео Милев" 1,гр. Стара Загора. Абсолютно никой не разбра,че роклята ми е по-евтина от на другите и с нищо техните рокли не бяха по-добри. Имаше момичета, които бяха ходили при някаква известна дизайнерка и накрая две от тях бяха с еднакви рокли. Така че няма смисъл да се хвърлят излишни пари.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Някой друг да знае такъв тип магазини и в някои други градове?
    И на мен не ми се дават много пари.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Тва с еднакви рокли в моито даскало се получи с най-добри приятелки.... гаден гаф,ама .... еднакъв стил си имат явно

Enchanting , може да разгледаш роклите и онлайн да си поръчаш.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    За бална рокля никога,не се поръчва онлайн!

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    За бална рокля никога,не се поръчва онлайн!
    амииииииии,бъркаш са

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    амииииииии,бъркаш са
    Slushai nedopecheniq karamel http://www.teenproblem.net/forum/sho...4#post11472874

Като миналогодишна абитуриентка силно препоръчвам магазин La Sposa на варненки. Наистина смятам, че по-добри предложения от тези в него са трудни за намиране (да не кажа невъзможни)

Някоя от вас изпращала ли е като подарък балната си рокля в дом или на момиче, което се нуждае или нещо такова. С две думи искам да я подаря, но изобщо не зная от къде да тръгна и накъде да се ориентирам.

Ми според мен са подходящи. Още повече, че ще можеш да ги носиш и след това Аз съм за

Голям фен
    Подходящи са, да, но първо си харесай рокля, за да не се окаже, че няма да ти трябват тези обувки. Иначе обувките са много хубаяи и да, хич не е рано. Браво, че не чакаш последния момент като повечето, когато вече изкуствено и умишлено са качени цените

Здравейте,
    пуснах тема за абитуриенска прическа, без да погледна колко коментирана е тази тук.
    Интересувам се дали някоя от вас може да ми препоръча фризьор и евентуално гримьор в София.

Брей каква яка тема не мога да се нагледам ма бала още ми е далечко 8 клас съм...
    Иначе мисля че с дълга рокля е най-готино някакси изглежда много женствено и стилно!

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sladkaGalka Виж мнението
    Брей каква яка тема не мога да се нагледам ма бала още ми е далечко 8 клас съм...
    Иначе мисля че с дълга рокля е най-готино някакси изглежда много женствено и стилно!
    Да , подкрепям!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си