- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бални Рокли - Свежи предложения!
Това са модели на българска дизайнерка NEVENA.Малко са по-нестандартни,но нещо в тях ме впечатли.
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Намерих този сайт http://adoradress.tumblr.com/ и мисля че може да е в помощ на някой който си търси рокля, имат доста интересни модели и са доста различни от всичко което съм виждала по магазините, когато аз си търсех рокля... късно го намерих де.. не знам какви са цените, не пише, но който иска може да погледне, даже за идеи ако ще ходи при шивачка.
Знаете ли дали във Варна има хубави платове? Иначе аз рокля съм си избрала вече : )
да, мен много ми харесват, но се чудя какви цени ще са.. някой да им пише![]()
Аз им писах. Попитах за цената на модел "N516 къса" и ето отговора им:
Здравейте,
роклята за която питате струва 360лв. + доставка до България + доставка до вашата врата.
Поздрави,
Adora екип BG
Смятам, че се доставят до България, което ще рече, че се добавят цени за доставка, мита и т.н. Плюс това няма как да се пробват, иначе са много красиви. Аз като видях тази, за която ги питах, чак малко се ядосах, че вече съм си поръчала, защото е буквално това, което исках. После като разбрах, че се доставят от някъде се успокоих.
Първоначално написано от takitogirl
Гоооспоодиииии роклята е приказнааа!!!!![]()
![]()
Това, с ръка на сърце го казвам, е първата рокля на българска абитуриентка, която толкова да ме грабне...
Повечето са ебати евтиниите... Понеже не можах да ти намеря предните постове, можеш ли да ми кажеш на каква цена я е взела сестра ти?
Питах за цена на рокли модел n506 i n510 и дали в България имат бутик,че така без да мериш рокля...не става да си я закупиш.А едната рокля ,за която питах е сивата по горе![]()
Ето една подобна :PПървоначално написано от Pigeon
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Тази фирма Адора нещо съмнителна ми изглежда.Питах ги за цени на роклите и за бутик в България,веднага най-учтиво ми отговориха и започнаха да се оправдават,че сайта се бил разработвал.След ,което ги питах имат ли в Гърция бутик и къде,понеже на мен Гърция ми е много близо,и няма никакъв отговор...странна работа.
Тази фирма Адора нещо съмнителна ми изглежда.Питах ги за цени на роклите и за бутик в България,веднага най-учтиво ми отговориха и започнаха да се оправдават,че сайта се бил разработвал.След ,което ги питах имат ли в Гърция бутик и къде,понеже на мен Гърция ми е много близо,и няма никакъв отговор...странна работа.
И аз им писах за една рокля.Между другото си мислех ,че бутика е в Бг незнам защо. Отговориха ми ,че струва 560 лева +доставката до вратата. Същата рокля обаче я видях и в друг сайт , от който мога да си я закупя за около 250лв. с доставката. Реших да попитам "Адора" защо същата рокля я има в друг сайт на двойно по-ниска цена,а отговора беше ,че може би имало посредници ,които препродават роклите, но това не оправдалвало по-ниската цена и може би този друг сайт бил нелегитимен. Аз много се чудя какво да правя,защото наистина роклята ми харесва, но се чуд от Адора ли да я поръчвам или от другия сайт?
Аз си продавам моята, ако някой няма достатъчно средства, мога да я намаля още мъничкоЗа сега е 200, купена е за 400.
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...091&highlight=
![]()
Идеята за рокля с кец.
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.
Аз знам перфектно как ще съм, още от 3ти клас, дано не си променя мнението до няколко годинино знам едно - ще съм без грим.
ooo3 клас... повярвай ми ще си промениш мнението..
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Първоначално написано от yozii
+ лилавото е много яко мн ми хареса![]()
тая жълтата рокличка, ако е малко по - дълга дали ще стои добреПървоначално написано от TheMostBestest
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
не мисля![]()
за кво са ви рокли до коленете ,млади момичета сте
щото не си харесвам краката, а с клинче![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
НЕ![]()
Бална рокля с клин?!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от xXxSunShin3XxX
[/quote]
Хихи моята е същата,но лилаво и черно.![]()
Big or small, lies are lies!