.
Отговор в тема
Страница 41 от 63 ПървиПърви ... 3137383940414243444551 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 1566
    Нещо си изтрих поста ;д

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Огледални обувки,ако искате да сте по - екстравагантни за бала си http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

Повече от фен Аватара на DeHu
    Момичета,искам да ви помоля за съвет.След дълги чуденки кое как да се случи,реших да ми ушият роклята (http://oi47.tinypic.com/148zrzm.jpg).Цветът е същият,но сега не знам с какви обувки и чанта да я съчетая.По принцип там,където е коланчето ще има бели перлички и мислех за бели обувки,но ми се струва,че ще излезе някак...безлично.Според вас какъв цвят бих могла да избера?

Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Огледални обувки,ако искате да сте по - екстравагантни за бала си http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
    О, тея мен ме кефят! Само не знам с какво точно ще ги съчетая, но ми харесват.
    DeHu нещо по-ярко определено
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от DeHu Виж мнението
    Момичета,искам да ви помоля за съвет.След дълги чуденки кое как да се случи,реших да ми ушият роклята (http://oi47.tinypic.com/148zrzm.jpg).Цветът е същият,но сега не знам с какви обувки и чанта да я съчетая.По принцип там,където е коланчето ще има бели перлички и мислех за бели обувки,но ми се струва,че ще излезе някак...безлично.Според вас какъв цвят бих могла да избера?
    Абсолютно всякакъв цвят можеш да сложиш/може би сивото само няма да е удачен/. Срещала съм комбинацията с яркочервени обувки , лак за нокти и чантичка! Беше убиец!
    Тюркоаз / мента също ми звучи добре.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Абсолютно всякакъв цвят можеш да сложиш/може би сивото само няма да е удачен/. Срещала съм комбинацията с яркочервени обувки , лак за нокти и чантичка! Беше убиец!
    Тюркоаз / мента също ми звучи добре.
    Съгласявам се и добавям някакво ярко прасковено коралово нещо от тоя тип. В гамата на роклята (която аз лично я виждам като много бледа праскова) но по-силен цвят.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeHu Виж мнението
    Всичко! :д
    Ментови/Резеда
    Коралови
    Розови
    Червени (тук внимавай, че можеш да замязаш на мартеница)
    Черни
    Лилави

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Червени (тук внимавай, че можеш да замязаш на мартеница)
    Мислех, че съм единствената, която забелязва комбинацията от бяло и червено като "дегизирана като Пенда"
    Също много мразя кафяв панталон и зелен потник - стои като дърво
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    е нее разби ме
    всъщност и на мен винаги ми е било доста противно и сега разбирам защо, отвори ми очите
    бяло и червено мразя като комбинация ( за дрехи)
    аз бих те посъветвала да я съчетаеш с коралови обувки

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Beyond reality
    Само ,че това не е бяло ...поне на мен ми стои леко шампанско и ако роклята е късичка като тази от снимката , с червен патък ще е трепач. Иначе май само със сиво няма да изглежда добре, с всичко друго ще се получи доста ефектно.
    maDamn

Ако е бежова без прасковени отенъци съм съгласна за червено, даже бих казала тъмночервено по-добре. Но ако е леко прасковена, както си мисля, червено май .. няма да е много окей. А и е доста светла роклята, та бие и на бяла. Не знам..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Beyond reality
    Много зависи, но цвят мента много ми харесва ...или мента с мляко сещате се де
    Коралово също...
    Цветът на роклята предполага дръзки решения относно обувки и аксесоари.
    maDamn

Повече от фен Аватара на DeHu
    Всъщност роклята леко розовее(не знам как се казва точно цветът).Коралово и мента ми харесаха най-много,може би.Благодаря за предложенията

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    мента с мляко
    Този уникален цвят се нарича резедаааа <3 Новият ми любим цвят. Днес се снабдих с рокличка в него, йеее :д Която ще ми е стимул да ми стои коремът плосък, защото очертава всичко :д

И... ИМАМ ПЛАТ ЗА РОКЛЯ! О, ЙЕС!
    Не се радвам толкова за него, колкото, че майка най-накрая ще спре да ме тормози :д
    Е, от утре очаквам да ме тормози да си избера модел най-сетне

Град
    Beyond reality
    Не си ли избрала модел?
    Аз си избрах рокля,моделът на която беше последният , за който съм си помисляла!
    maDamn

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    PinkPan7her,кажи какво харесваш да помагаме с модели :Д

anonymous708973
    Guest
    Ако знаех какво харесвам, ехее :д

Червена ще е. Очевидно :д
    Остро деколте като това.
    И ще има малко шлейфче отзад.

Идеята е, че роклята на Майли е чудна - моделът е прост, но материята компенсира. А моят плат е суперизчистен и по роклята ми няма да има пера, пайети, мъниста, камъни и блясъци, та... трябва ми нещо ефектно. Без цветя и панделки по раменете. Търся как да стои роклята в талията и как да пада надолу. :д

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ^хахахах мислех,че съм единствената, която си е купила рокля, защото майка й не спря да я кара да си харесва и нямало време и съм щяла да остана без :д дори сънувах,че оствам без рокля за бала ;х и като я поръчахме беше много доволна, то и аз де само да не ни изненадат лошо..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Град
    Beyond reality
    Моята е с горе долу същото деколте.Но с прихващане зад врата. Малко под бюста има набор и пада свободно след това.

Много ми беше каша в главата, но като се видях и супер много ми хареса.
    maDamn

PinkPan7her,аз съм ти виждала снимки и не знам защо се сетих за този гръб на рокля http://prikachi.com/images/319/6030319I.jpg обаче си зависи вече от плата,който си си взела...Та идеята ми е деколдето което искаш,талия не под бюста,а малко по-надолу...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV Виж мнението
    PinkPan7her,аз съм ти виждала снимки и не знам защо се сетих за този гръб на рокля http://prikachi.com/images/319/6030319I.jpg обаче си зависи вече от плата,който си си взела...Та идеята ми е деколдето което искаш,талия не под бюста,а малко по-надолу...
    И аз не искам талия под бюста веднага, малко детско ми стои. По-надолу ще е определено.
    Гърбът ще е триъгълен - изрязан като деколтето, което показах. И аз си го харесвам него

Град
    Beyond reality
    Ох, пожелавам ви да се получат така,както сте си ги представяли. Аз нямам търпение да се покажа с моята...баща ми му окапаха очичките като ме видя...хехе *възгордяв*
    maDamn

Голям фен Аватара на mey_si
    Аз още нямам рокля и започвам да се панирам..А лошото, е че дори модел не съм се харесала Искам да ми е семпла,изчистена, и да може да се ползва отново..и естествено да не е 500лв,която да ме грабне и да кажа това е моята рокля... За сега такава не намирам хаха

^на картинката стои странно,но я видях и на живо е много по-скопосана и е под 500лв и се вписва ...няма го кича.Вече зависи от структурата ти
    http://shop.mango.com/BG/p0/mango/cl...=1364073292286
    както и тази
    http://shop.mango.com/BG/p0/mango/cl...=1364073292286
    Последно редактирано от DisturbiaV : 03-23-2013 на 20:21

Супер фен Аватара на cyclops
    Пантерке и аз си те представям с някакъв красив гръб, може би v-образен и да е по теб поне в горната част и талия, защото имаш много хубава фигура, която според мен е добре да се подчертае.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си