- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бални Рокли - Свежи предложения!
Момичета,помагайте понеже тази година съм абитуриентка и съм решила да ида на София,за да разгледам рокли,може ли да ме ориентирате горе-долу къде има избор,също така и шивачки (от които сте доволни). Ще бъда доволна на всякаква информация,защото не съм от София и си нямам и никаква представа.Ще ви бъда много благодарна,ако ми напишете тук или на ЛС.Благодаря Ви предварително.![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
На Софията не е големият избор. По-добре иди на Асеновград, половината ми познати ще се разхождат от София до там.
Така, нека сега поговоря малко за моята рокля, защото май скоро ще е готова и се вълнувам.
Нека първо отбележа, че за малкото време, през което започнах да се интересувам от рокли, проучих доста водещи марки и стигнах до заклщчението, че обожавам сватбените рокли на pronovias <3
Обиколих няколко родни магазина, които не ми показаха нищо освен евтин кич и шифон на километри. Реших да видя как стоят нещата в по-скъпите магазини, но там освен че не дават да се пробваа без родител, цените бяха... еми като на вносни дизайнерски (дори не от най-скъпите) рокли.
В крайна сметка се насочих към шивач и започнах да проучвам и тях. Накрая си харесах една девойка в лозенец, може би ще ми излезе малко по-скъпо, отколкото при другите шивачи, но съм 100% убедена, че си струва. (а и също така избирах роклята с идеята да мога да я нося и след бала като официална, след като се скъси)
Та така, стига дърдорене :д
Това е роклята, от която се вдъхнових, но в деня на поръчката за шиене си промених мнението за деколтето.
Полата ще е същата с широкия колан и разкрояването, но няма да има този шлейф, твърде сватбенско ми идва.
А деколтето като форма ще е нещо такова
но няма да е толкова дълбоко и може би ще е равно. Но не знам, не съм пробвала никога такова деколте и ако не ми стои ще го променя (шивачката каза, че няма никакъв проблем да се променя, докато не ми хареса)
Ще бъде много тъмносиня от американски (матиран) сатен. Супер семпла и изчистена, но е достатъчно разкошна и така, за да се добавят излишни детайли.
Останалатаа идея за външния ми вид са обици и колие с червени камъни, червени велурени токове (евентуално) (не че ще се виждат), и червена чанта с яркочервено червило.
Мисля че ще се получи доста стилно. стискампалци
(това е от човек, който не смяташе да ходи на бал :д)
Мацки, вие от къде ще си вземете обувките? Аз лично не мога да си харесам нищо.
Искам тъмно сини да си намеря, но където гледах няма. Или поне още не са заредили. :/
Харесах си едни червени обувки, които смятам да си взема, ако не от тук, то от друго място.
Тези
http://img.alibaba.com/img/pb/996/72...726996_160.jpg
или тези
http://i01.i.aliimg.com/img/pb/208/2...246208_356.jpg .
Кой от двата чифта ви харесва повече? Аз сякаш си харесвам вторите малко повече, нз.. :д
*сън*
Определено първитеМоя приятелка беше на изпращането с модел като вторите, и въпреки че е достатъчно висока, тия каишки определено и скъсяваха крака и не стоеше добре.
Мерси, мацки!
Може ли само да попитам колко е висока приятелката ти? ^_^
*сън*
Ох.. ами към 1.70, определено, няма как да съм 100% сигурна :Д Според мен това е нормална височина.
YSMF, черно, сребристо/златисто (като ги съчетаеш с бижутата естетсвено), нюд подхожда на всичко.. А дори и с червено може, но зависи много от модела на роклята вече.
Може ли линк към първите от алито? На този цвят какво подхожда? Черно, сребристо, т.н.? :/
Бежово.Златисто също - да.
САМО НЕ ЧЕРНО!!!!!! :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хора, къде ги гледате тези рокли.
Аз ще имам огромен проблем. Имам някаква бегла представа какво искам... и до там.
Не знам къде да ги търся. А и определено ще трябва да се шие, но това също не знам къде ще стане.
Ужааааас.
Аз си имах разни идеи в главата, но се случи така, че както си вървях по улицата Я ВИДЯХ. Веднага влязох и взех визитка на магазина. Всеки път щом мина от там забавям крачка, за да я гледам, но от една страна ме спира цената, която е 450лв. :/
Откъде е? И аз бях така с моята. :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не ми изглежда добре формата на петата.
+ на модела са и големи :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мерси ^^ Тук са малко по - евтини http://www.aliexpress.com/store/prod...897364368.html
Още си спомням колко разкървавени ми бяха краката от едни обувки и тичах да си вземам по - хуманни обувки. Тези ми харесаха, но изглеждат опасни
Джоли, Ego boutique![]()
Малко по-евтини, но на мен няма да ми станатАз нося голям номер обувки и по принцип ми е трудно да си намирам такива, които наистина харесвам и ми стават, но мерси за линка, все пак. :д Още се мотая между тъмно сини и червени обувки, но ще видим. :д
*сън*
Четох по диагонал, но искам да вметна нещо - за разлика от роклята (в повечето случаи), обувките ще ги носите и след това. Спрете се на качествен, изчистен модел, който ви се връзва на стила. Няма смисъл от златисти и сребристи 13-см токченца с чудни каишки, които след това ще прашасват в гардероба, ако по принцип си носите кецове. В този случай една черна средновисока обувка има далеееч по-голям шанс да влезе в употреба.
Аз на бала бях с висока бежова обувка, отворена на пръстите, тоест - най-най-класическия възможен модел. В момента знам, че имам официална обувка, която става за всеки повод - и на бар мога да я сложа с безбожно къса рокля, мога и в по-делова среда с изчистен прав панталон.
Освен да е функционална е добре и да е удобна - моята е естествена кожа, респективно - малко по-скъпа от разните изгъзици по евтините сайтчета, но все пак идеята беше да нямам огромни мехури и да си скапя вечерта, а след това да захвърля обувките в някой шкаф и да не ги видя повече.
Само съвет от моя гледна точка, дано няма обидени.
+1
Аз умрях с моите обувки.. взех ги с много очаквания точно защото бяха такъв тип, телесен цвят с отворени пръсти, които ще стават за всичко.. Е да ама не :Д Сега не искам да ги видя повече, много бяха неудобни.
Тази година ще съм абитуриентка и това е роклята ми :
http://woman.hotnews.bg/static/uploa...9f7d758579.jpg
Черната, просто я видях и реших,че ще е тази :Д
Сега обаче съм в процес на търсене на подходящите обувки и се затруднявам,защото не искам да са черни, а някакви подходящо златисти , метални в най-добрия вариант, но уви не намирам това,което търся.
To infinity and beyond.
Стига бе, девойче! По принцип като съм те виждала да харесваш някакви неща, са били адски стилни и оригинални. Товае рокля за бар по мое мнение (моля, никой да не вади великия аргумент с дизайнера).
Едно време говореше за нещо дълго и ефирно, поправи ме, ако лъжа...
Пф, аз никаква идея какво искам. Май искам да е къса, защото дългата не знам как ще ми седи, въпреки че съм висока. Може би нещо такова:
![]()
Само че не в тия цветове определено. Като модел говоря.
Мислех си също и за бяла къса рокля(пак модел като тази) с червени/винени!!!! обувки и чанта. Мисля, че като цветове ще ми седят добре. Ама дали ще мога да си намеря нещо подобно не знам.