- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бални Рокли - Свежи предложения!
ДААААААА!
http://www.studentevent.se/upload/_d...tudentflak.png
http://www.dn.se/Images/2012/03/21/studentflak683.jpg
http://cdn01.nyheter24.se/e0349ea307...3/sx66c2ec.jpg
По-яко няма накъде!
Иии разбира се, после цял клуб за нас :Д
Миризма на бира върху рокля, струваща цяла заплата. Прекрасно.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Би било готино ако беше вода и беше на плажа. :Д Не понасям миризма на бира. Предполагам традицията е по-нормална от нашите с чалготеките, но и двете не са ми по вкуса.
Там не е ли прекалено студено да сте по къси панталонки и тениска и да ви поливат с бира? Btw имаше едно клипче за едно момиче, което я поливат с алкохол в една дискотека тук...... :ДДД
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Моята беше 590 и всички искаха да ме линчуват.По принцип бих могла да си намеря свястна от Асеновград с много обикаляне за половината пари, но просто се влюбих в нея. Ако я бяхме купили когато я харесах, щеше да е 500 - майка ми сама си е виновна :Д в началото моята рокля беше планирана като най-скъпа, а другите по-умерени, в крайна сметка на другите им взеха пари за каквато се сетиш простотия и излязоха доста по-скъпи ....
в големия град е трудно да си намериш изгодно свястна рокля - има твърде много самозвани шивачки, повечето от които ужасно некадърни, на всички им е ясно, че роклята не струва толкова пари и им е ясно, че като не можеш да намериш за по-малко щеш не щеш ще си купиш - почти няма хора, които да не ходят на бал.
Преди 2 години най-ниската цена на рокля от Варна, която чух, беше 450лв и то от 450 започваха най-селските кичозни от най-евтин плат. На какво ли не се нагледах. На едно момиче и взеха почти 100лв, за да и теглят два прави шева на парче нейн собствен плат, за да се получи болеро. На друго момиче налепените камъни и паднаха в първия ден, в който взе роклята. Друга занесе няколко различни снимки при шивачката, която я излъга, че ще може да я направи, а накрая нямаше нищо общо и се наложи да режат ужасния шлейф в последния момент и така тя имаше малка черна рокля за 400лв - разбира се не и смъкнаха цената заради тяхната грешка. Друга пак така занесе нейн модел и с ужас установи по-късно, че са предлагали нейния модел, и то как разбра - нейна приятелка се появи със същата. Друга я успокоиха, че да не се притеснявала, роклята щяла със сигурност да е готова ден преди бала .... а обувки кой ще си избира и чанта преди да е видял роклята?! На друга роклята и била 450лв, но за да я направят по нейните размери и добавиха още 200 - и това и го казаха разбира се след като роклята беше готова. На друга и взеха 250 лв само за камъните.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В бутика където отидох ми казаха, че роклите започват от 200 /късите/ и стигат до 800 /с камъни Сваровски/.
И сериозно ли вземат допълнително за рокля по наши мерки? о_О При положение, че съм ХS, а тези, които ми дадоха за пробва бяха поне M-L значи задължително ще ми вземат 200 лева. Аз съм казала, че рокля с камъни и разни надипляния няма да взема.
Днес си говорехме с момичетата от класа и като казах, че искам дълга рокля веднага ме контрираха с това, че съм ниска и на ниските момичета трябвало къси рокли задължително![]()
Ами някъде вземат. Само за един такъв случай съм чула, но... съм чувала :Д
Аз исках къса и ми казаха, че високите момичета задължително трябвало да са с дълги рокли, а ниските с къси. :Д Точно мога да ти кажа, че ако е дълга и права с изчистен дизайн, ще те удължава. На мен пък една приятелка ми каза, че с моите крака било грехота да съм с дълга рокля :ДДД Не можеш да кажеш всички дълги това, а всички къси другото - трябва да се прецени как ти стои конкретната рокля.
Майка ми си ме представяше явно в типичната рокля с корсет и пола с цепка. Разбих и фантазиите на пух и прах.
Обувките ми обаче излязоха супер изгодно. И тея от бала не мога да си ги нося сега, не защото са толкова ненормални че не стават за носене, просто си ги обичам и ме е жал. :Д Държа си ги в кутията в гардероба. Може и да изляза лятото някъде с тях, те са страшно нежнички. Много им се радвам. В началото си бях харесала два чифта реплики на Кристиан Лубутен по 300 кинта единия чифт :Д Баща ми каза "ти луд ли?!"И то точно преди 2-3 години нямаше как да си намериш из магазините сандали за бал различни от типичните гнусни сребристи и златисти сандали с камъни, които ненавиждам. Майка ми накрая видя, че ще си остана без обувки и ме завлече в Шумен против волята ми и от там си ги харесах съкровищата.
Имат много нежен плат, както и роклята ми е ефирна и си подхождаха, въпреки че въобще не са в мой стил. Моят стил за обувки е по-скоро кожа и шипове.
Аз пък си нося доста често тоалета от изпращането. Бях с един хубав панталон и наметка в бежово + прост черен потник и много много високи обувки, които си имах от преди това.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ужас ужас ама наистина нямаше за по-малко от 450 , и то най-покъртителните.
Чантичката ми беше подарък към нея!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
сериозно ли 590 лева е много за рокля? почвам да се плаша към какво съм се насочила аз.. =/
Въпрос на пазар. По моя бал излезе някаква псевдоманекенка по ТВ и каза "аз рокля под три хиляди лева не мога да си харесам" с физиономия вие, село, далеч от мен моля, а парцалът, с който беше облечена, нямаше и 50лв себестойност. Беше ужасна безформена синкава рокля с дупки по кръста като най-евтините чалга парцали. Според търсенето и предлагането.Във Варна преди 3 вече години нормалните рокли започваха от 500лв, нормалните в София може да са били от 3000 нагоре, а в Асеновград от 100 нагоре. Моя позната си уреди роклята при позната шивачка, като плати само плата и нормална цена за труда на жената и даде по-малко от 100лв. Роклята беше отвратителна, но тя сама си я избра такава.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
спряла съм се на нещо подобно аз. вярно, че не е особено евтина, но поне смятам, че си заслужават парите.
Последно редактирано от pandabear : 01-21-2014 на 21:29
Харесва ми.
На кого е ? :Д Къде я намери?
Има си всичко ..... елегантна е, класическа, но не типична, забелязва се без да е кичозна, платът изглежда хубав, обичам едното голо рамо- тези с двете чисто голи рамене ми простеят, цветът е едновременно забележим и ненатрапчив, можеш да съчетаеш с почти всеки цвят обувки и чанта без да станеш модна катастрофа. Те обувките няма да се виждат много де, но това е единственият минус. :Д
Последно редактирано от JoLLiE92 : 01-21-2014 на 21:41
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
малее, аз никога не бих дала повече от 100лв за рокляама хора всякакви де
не съм обикаляла още, мооже би си харесах тази http://www.zara.com/bg/en/woman/dres...5p1296131.html но първо, че не съм сигурна дали ще я има в магазина, второ не знам дали кройката е ок за мен, като се има предвид, че съм закръгленка и с гоолям бюст :д
накрая ще облека роклята на сестра ми (която тя никога не облече вече) и с парите за рокля ще си купя кецове! :Д
Страшно много пари са 600 лв. И го казва човек, който може да си позволи такава цена. Просто ... намирам го за адски безполезно. За тия пари ще отида на море, или пък ще си купя е-четец, или пък ще карам шофьорски курсове, ще си купя билет за България. Апф!![]()
грях!:Д
Безкрайно глупаво е да се дават безбожни суми за рокля, която ще се облече един път, но.. въпреки всичко преди 3 години аз ги дадох:Д Просто държа на качествените платове, материи и т.н. Един модел колкото и да е красив и оригинален, направен от неподходящия плат,може да изглежда доста ужасяващо. Това си е лично мое мнение. Разбира се, има и хубави рокли на много по-разумни цени.
Като си закръгленка, ръцете ти какви са? Тази рокля показва всяко несъвършенство в ръцете. Моделът е кльощава и роклята и стои като навлечена на пръчка, така че трудно можеш да прецениш
POLLINA аз държах пък да не е типичният модел - корсетче и пола с цепка или останалите типични бални рокли.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Апък аз имам въпрос
Никога не съм ходила на високи токове и си купих едни учебни с височината, която искам да са балните и ги разхождах веднъж-два пъти навън, повечето време вкъщи, но нещо не ми се отдава, а не искам да ходя постоянно на токове, за да свикна
И въпросът ми е много ли ще е грозно, ако съм с нещо такова http://www.pret-a-beaute.com/TIMELES..._p-431578.aspx
Роклята ми е дълга и едва ли ще се виждат, но все пак може да се покажат в определен момент. Гледах и такива с по-дебела платформа, но изобщо не мисля, че ще стои добре. Но все пак и те са вариант, ако не намеря като горните из Софията
Соу? :Д
//добавка
ниските обувки засега не са вариант (макар че много ми се ще), понеже съм ниска, а искам роклята да е в пълната си красота и да ми седи добре
Като ходя на проба ще помоля да ми я подгъне все едно съм с равни обувки, за да видя дали ще е ок, но не ми се вярва
Последно редактирано от Ewok : 01-22-2014 на 12:50
Мисля, че ако не можеш да ходиш с токчета и не ти е комфортно много по-добре този вариант, отколкото да преплиташ крака като дрогирано пиле. Тези специално са елегантни. Лошото на обувките с платформи или нисък ток, като цяло на удобните обувки, е че повечето са правени по модел от гардероба на баба ми. Само гледай да не са грубовати.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Бях в Асеновград и не знам с какви думи да опиша това, което видях - шок, потрес, ужас... и дотам ми стига речника. Не мисля, че има толкова силна дума, за да си изразя емоциите. Остави, че 95% от роклите са отвратителен кич, ами като им видиш цената ти се подкосяват краката. Обиколих почти всеки магазин и не видях рокля по-евтина от 200 лева никъде. Говоря за къса(които се оказа, че трудно се намират.. в повечето магазини има горе-долу само дълги). А дълга за по-малко от 300 лева не можеш да си намериш. Даже и да се абстрахираме от цената, която никога не бих дала, не успях да си харесам поне една къса, нормална и семпла рокля. Не знам, не знам, не знам...
Аз затова казвам, че няма смисъл да се ходи там. Миналата година прекарах три часа там, в които включвам и пиенето на кафе :д
Беше ли в магазина на Стоян Радичев?
Аз пък бях цял ден и обикалях като гламава, за да се убедя накрая, че тоя Асеновград просто няма да го бъде. Иначе да, бях. Там имаше само дълги, казаха, че къси не предлагат. Доста.. хм.. екстравагантни модели бяха изложени. В интерес на истината там май имаше една хубавка дълга рокля в кралско синьо, но не се спрях да я огледам добре просто защото не искам дълга. Но цената видях :Д - нещо от порядъка на 400 и нещо беше. Както и повечето рокли там.
^^Роклите в Асеновград са си направо евтини, в София ги продават по 1000лв, а са шити именно там. Преди 2 години, когато бях абитуриентка си купих рокля именно от Асеновград и съм много доволна. Не всичко е кич и грозотия, има и стилни рокли. Моята беше 300лв и си струваше парите.
Зависи все пак и какво търсиш, но не знам където и да търсиш да има рокли под 200лв.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5