.
Отговор в тема
Страница 57 от 63 ПървиПърви ... 747535455565758596061 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 1566
    Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Представиха ми я като цвят пудра и затова така ви я обясних и на вас.
    За шиенето, много бих искала, но мисля, че не може. Имам намерение да се обадя утре и да питам отново, но когато попитах в магазина, дали имат друг цвят от нея и дали има как да ми я направят в друг цвят тя ми предложи нещо ( не помня точно какво ), което беше 4 размера, по-голямо и също далече от това, което ще ми отива.
    Аз също съм за някакви по-ярки обувки и чанта, но ме е страх малко да експериментирам.
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не се страхувай да експериментираш. В крайна сметка това е само една вечер, важното е ти да се харесваш, да се чувстваш уверена в тоалета си
    maDamn

Мега фен Аватара на babity
    Шиенето е нож с две остриета. От една страна, можеш да отидеш с модел, измислен от теб самата, но от друга има такива хора с бедно въображение (като мен ), на които им е трудно да си представят как самият модел ще стои спрямо тяхната конструкция. Аз лично трудно бих си поръчала (при непозната шивачка) нещо, което съм харесала просто на снимка. 'Щото ми се е случвало и е крайно неприятно да харесаш модела, да ти се изкусурява сума ти и време дадена дреха и после като стане готова да се окаже, че просто не е за фигурата ти. В тоя ред на мисли и цвета е важен, поне да го наложиш на твоята кожа, да видиш как ще да е, 'щото аз така много лошо се преебах с една официална рокля. Учудващо ('щото на мен черно по принцип не ми стои добре) в черно ми заспа, но в тъмно лилаво изглеждах покъртително болна. И ако беше шита някъде си добре, ама като я шила мамам, няма да казвам к'во криене падна докато я забрави, че я имам тая рокля, та да не се сърди, че не я нося.

Бонус - шивачките винаги казват даааа, мога да го направя, даааа, разбира се. После се чудиш ти ли си я поръчвала тая рокля, или Ромската Перла.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на babity
    Зависи от шивачката. Има разни 'дето не са квалифицирани за повече от това да подгъват дънки, те обикновено си шият всички или почти всички дрехи с една и съща кройка с няк'ви дребни промени. Обаче има и такива, които си правят всяка кройка според клиента, както е редно, и нещата са по-иначе. Разбира се, не всеки може и да обясни какво точно иска и зат'ва е най-добре със снимка, примерно.

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Аз съм спокойна за първата проба. Знам как стоят нещата и няма да съм очарована като я видя за 1ви път. Питам, защото съученичките, които вече си получиха готови роклите бяха адски разочаровани. Двете пуснаха поръчка при различни шивачки, но и на двете роклите нямат нищо общо с това на снимките. Шивачките са си позволявали доста неща да добавят от себе си (като допълнителен тюл върху самия плат или пък напълно различно бюстие, различен цвят от уговорения). Чудя как може да има такива несериозни шивачки и се надявам с моята да не се случи същото.
    За това ставаше въпрос, а не за първата проба. Исках малко да се успокоя, защото не са малко пари, а не искам да си представям едно и да бъде нещо коренно различно, гадно.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

JustaLittleKid
    Guest
    На мен утре ми е първата проба. На нокти съм. Наистина ме е страх, грр.
    Ако не се получи така, както трябва (защото според мен роклята е доста сложничка, препоръчаха ни шивачката, ама...), не знам какво ще се случи. Трябва да е перфектна.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Успех
    Аз си чакам моята, дано се обадят скоро :/

Голям фен Аватара на joannalof
    Питам от чисто любопитство колко струва да ти шият рокля?Моята си я взех готова и корекциите по стесняване/скъсяване бяха без пари.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на Colouring
    ^На приятелка в Асеновград й я шият за 420. Дълга е. Моделът не е много лесен и има доста дантела.
    Ти за твоята колко даде?

ЕДИТ: Аз се отказах да ходя на прическа. Не ми се дават 50 лева, а тука навсякъде цените са толкова, че и по-нагоре. И така. И без това не искам НИЩО сложно. Надявам се да се справя добре и сама. ^^

Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Питам от чисто любопитство колко струва да ти шият рокля?Моята си я взех готова и корекциите по стесняване/скъсяване бяха без пари.
    Точно толкова, колкото и готова. Няма никакво значение дали ти я шият, или ще вземеш готовата. Затова е много по-добра идея да ти шият по твоите размери.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    ^На приятелка в Асеновград й я шият за 420. Дълга е. Моделът не е много лесен и има доста дантела.
    Ти за твоята колко даде?
    За 370 я взех и я харесах още в третия магазин.Като цяло не разбирам хората,които отделят толкова внимание на бала,не ги и упреквам де.Не бих се занимавала да ми шият рокля.
    Последно редактирано от joannalof : 03-04-2014 на 16:38
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Добре, като даваш 370 или повече лева за нещо, не би ли искала да ти стои наистина перфектно? Ако наистина не разбираш хората, които влагат толкова старание в един бал, да си беше купила проста трикотажна рокля или да беше отказала въобще да ходиш на бал. След като за същите пари могат да ти я ушият точно по твоите размери, не виждам защо не.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Тя и сега ми стои така както искам.Разликата е,че спестих нерви и време.Не ми се спори по темата.На бала мога да си изкарам добре и с "проста трикотажна рокля",защото важното за мен е последната вечер с любимите ми учители и съученици.

JustaLittleKid
    Guest
    И така... нека споделя моя experience днес.
    Ами, не мога да кажа, че съм съвсем очарована. Ще се получи хубава рокля (надявам се), но няма да има нищо общо с модела, който си харесах. Не знам... чувствам се малко разочарована, ама... :/

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Според мен шиенето излиза по-скъпо. Зависи от плата, който искаш, от дантелата и т.н. Ходих да питам на 2 различни места да ми ушият роклята.. и двете ми искаха долу-горе 350лв само за шев.

Качествените бутици по принцип не работят на покупко-продажби.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Днес бях на първа проба, не съм особено очарована също. Надявам се втората да е по-добре.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Тя и сега ми стои така както искам.Разликата е,че спестих нерви и време.
    Именно. Доста момичета, които си взеха готови рокли, са с този аргумент.
    Икономически се обосновава с opportunity cost.

JustaLittleKid
    Guest
    Оф, не знам.
    Просто не знам. Пак се сетих за роклята. Цветът е хубав, ама... не знам, просто моделът е съвсем различен от това, което исках, което си представях, което й пратих. Вярно, че това беше първа проба, на 17-ти ще я видя във що-годе финален вариант (уж), ама...
    Имам чувството, че ще бъде... обикновена. Хубава рокля, страхотна даже, но обикновена. Много от детайлите, които правят онзи желан модел така прекрасен, нежен и уникален, липсват. Не знам. Оф. Офофофофофоф.

Мразя да се разочаровам от нещо, защото ми разваля цялото настроение и ми убива вълнението. Вярно, че роклята не е най-важна, ама... За мен си е важнааа. А пък не знам дали ще мога да кажа: Да, това е РОКЛЯТА, беше уникална, беше специална, всички й се възхищаваха и прочие. Пфпфпфпф.

Те ти вземат над 10 мерки, няма как да ти стои толкова добре, колкото ще ти стои шита по теб рокля, особено ако имаш по-нестандартно тяло като мен. Навсякъде, където съм питала аз, шиенето по твоите размери е безплатно, защото това е нормалната практика.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    В мен се загнезди съмнението, че не трябваше да избирам синьо, а лимонено-зелено. Късно е вече, дори не знам дали имаше такова в предлагания каталог, ама защо да ми е спокойно след като трябва винаги да се притеснявам за нещо?

Мега фен Аватара на Infinity
    Винаги ще има поне два добри варианта, няма как :Д
    Успокой се с това, че и прекалено светла / ? по мои спомени ? / за този цвят, който споменаваш.
    To infinity and beyond.

JustaLittleKid
    Guest
    Онзи ден бях на втора проба. Роклята започва да добива привлекателен вид :Д
    Много по-различна от желаното, ама...

Здравейте нова съм тук Да попитам поръчвали ли сте от Америка и можете ли да ми кажете каква е цената на доставката и има ли мито защото ме наплашиха че щяло да ми излезе доста скъпо , а аз си харесах рокля и обувки от там за бала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си