- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ***такъв сутиен***
Аз знам за какво е и все пак с него гърдите ти придобиват друга форма и размер.Стига с офтопика!Първоначално написано от foreverr
>...Redo...<
Не умея да губя !
Еми на мене ми е за лятото, но сега просто питам.Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
Първоначално написано от Redo
emi to ako iska da ig pravi po golemi 6te si zeme po golqm sutien s debeli podplunki i 6te hvur4at cici na poraziq tui 4e..?i az mrazq ot potnika d ami hvur4at przramkii i polzvam silikonovi ama te kak ubivati iskax i az takuv ama nito znam dali se prodavat iz magazinite, a i kakto se otlepqli i zatova se spiram da si kupq i produljavam sus neudobnite silikonovi prezramki
![]()
Cruel Intentions
В по модерните и по скъпите магазини за белжо не може да не ги има.Аз съм гивиждала и са на цена 20 -30 лева.И мисля да си купя, но лятото, защото сега не ми трявба.Първоначално написано от mysterious93
пф изобщо пък не ми пука,че ми се вижда сутиена.
а и никога не нося силиконови презрамки,гадни са.
не си взимай.
Аз имам такъв сутиен. Може би не го слагам правилно, не знам, ама изобщо не стои.
Оле.. това не е сутиен за всеки ден..
това са селиконови чашки, които се
носят при специални случаи, много
изрязана рокля и т.н.
Аз имах и седи УЖАСНО...
И аз се чудех дали да си взема такъв сутиен, защото не искам да нося по изрязани потничета с обикновен сутиен. Имам един със силиконов гръб и силиконови презрамки, но той не ми е удобен![]()
Този сутиен е за момичета с малки гърди,според мен.Така няма опасност да се отлепи, а и ще държи гърдите по сигурно.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
imam podoben ne e udoben i postoqnno se otlepq
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
аз имах.. начи тоя сутриен конкретно.. точно на снимката който е.. просто НЕ си го взимай.. той е 10 лв.. обаче след 5тото слагане започва адски мн да пада.. аз си обещах, че повече няма да сложа такъв.. случвало ми се е да ходя от даскало до нас /15 минс пеша, ма се пак/ с ръце на гърдите.. просто вървя и се дтржа за циците хаха.. адски мн пада.. отлепва се.. особено ако в жегите се потиш точно м/у гърдите.. абе гадно е.. сега ще си взема по-скъп за бала, защото не искам да рискувам да падне.. хах.. би било мн неприятно, както една съученичка неска се изрази "както танцуваш и изведнъж гледат как хвърчат цици" хахахаха.. ужаааас хаха
на мен ми трябваше по коледа такъв сутиен за една рокля, но не ми стоеше добре и намрая си спретнах сама от един мой сутиен подходяш цвят и няколко сатенени лентички. по принцип е по подходящ за момичета с по-малки гърди защото при тях такъв тип сутиен прилепва по- добре и вероятността да се отлепи е по- малка. мн важно е как ще го сложиш, защото ако неможеш да го поставиш правилно има риск гърдите ти да изглеждат криви така да се каже... Ако гърдите ти са размер C или D (не е моя работа и не питам просто казвам ако
) те съветвам да не си взимаш, но все пак ти най- добре знаеш как се чувстваш най - комфортно
![]()
Хех,недей,това не става,казвам го от личен опит.
Абе хора тези сутиени са за двукратна, макс трикратна употреба, мн ясно, че като го носите всеки ден и ще пада. Ползва се за някви редки случаи такива, като си с рокля с гол гръб примерно или нещо от сорта.
Не се връзвай на такива боклуци...
Не знам за друго, но е гадно само като го гледаш![]()
По-добре с силиконови презрамки... аз имам всякакви презрамки в нас простои това е решението
![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
Изглежда страшно неудобен,пък не знам!![]()
To infinity and beyond.
Ами в такъв случай, какво ще ми препоръчате за роклята ми за бала- горната част е корсет- няма презрамки, с връвчици е.
според мен по-добре обикновен сутиен ,защотото има опасност тоя както си стои да падне и тогава става гаф![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Еми точно такъв сутиен. Не виждам какъв е проблема, като е за 1 път.Първоначално написано от Loshotia
ами има едни сутиени,,които са просто без презрамки.незнам колко са удобни ако някой е ползвал да сподели.Или махаш презрамките на нормалния(а това ако са само връвчици нестава,ако има и плат под връвчиците може да е така)аа и щом ще е корсет,то корсета малко или много стяга,така че дори и да се поотлепи малко,според мен няма да има опастност да падне.Първоначално написано от Loshotia
Проблемът е, че братовчедка ми миналата година на бала си беше с такъв сутиен и като танцувала и се поизпотила и сутиентът се отлепил.Първоначално написано от sladkatababy1234
Ще видя сега тея дето са със силиконов гръб, че не ми се иска без сутиен да ходя
за кво ви е такъв сутиен.като не искате да се вижда има едни които задната им част е силиконова а презрамката може също да сложиш силиконова но да е само една през връта![]()
Аз имам един такъв. Нося го с едни по-специални блузи и рокли(разголени) и не ми се е отлепвал никога, а съм танцувала и с негосупер практично е, защото дори и силикновите презрамки не винаги са подходящи.