- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ***такъв сутиен***
мен сутиена с 2 силиконови презрамки не ми е удобно затова винаги махам едната и премятам през връта другата и е супер удобно не се вижда![]()
Тъй като не харесвам силиконови презрамки, а има блузи, които не можеш да сложиш с обикновен сутиен и аз си взех преди доста време такъв. Не съм имала никакви проблеми с него, не се отлепвал, не ми е пречел. Въпреки, че съм танцувала и съм извършвала какви ли не други движения![]()
Мацкиии,не съм имала личен опит с тоя тип сутиени,ама само като го гледам ми изглежда страшно!![]()
Смис,ако си все още тийн и лятото искаш да носиш някакви цветни потничета с презрамки смятам,че не е чак толкова страшно,ако отдолу сутиена ти също е цветен и презрамките се виждат,защото понякога така дори седи яко.Тоя тип са само за някакви много изискани и официални случаи-някак не си представям жена на 30-40 години на коктейл с мега официална рокля без презрамки,с гол гръб и т.н и да стърчат някакви силиконови презрамки...За аби-баловете също са подхоящи,но за ежедневна употреба не си заслужава според мене![]()
аз бях с такъв на бала ми нямах никакви проблеми,но след около 1 месец носене се разкъса
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Изобщо не ми изглежда надежден, ама знам ли...![]()
![]()
nicolepcd
Тия сутиени са страшно удачни за не особено надарени момичета.
Но ако гърдите ти са големи, няма смисъл, ще ти се отлепя непрекъснато.
четох, че едно момиче си купило такъв сутиен заради някаква блуза обаче 20 мин след като излязла той се отлепил и паднал в блузата.![]()
Такива сутиени без презрамки - http://fashion.market.dir.bg/zoom.ph...id=57&cat=2860 има ли ги по магазините?
то тва нещо е за жени, които цицките им са някакви бобчета...![]()
<N>