.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Град
    Под слънчевите лъчи...

:

мен сутиена с 2 силиконови презрамки не ми е удобно затова винаги махам едната и премятам през връта другата и е супер удобно не се вижда

Тъй като не харесвам силиконови презрамки, а има блузи, които не можеш да сложиш с обикновен сутиен и аз си взех преди доста време такъв. Не съм имала никакви проблеми с него, не се отлепвал, не ми е пречел. Въпреки, че съм танцувала и съм извършвала какви ли не други движения

Мацкиии,не съм имала личен опит с тоя тип сутиени,ама само като го гледам ми изглежда страшно!
    Смис,ако си все още тийн и лятото искаш да носиш някакви цветни потничета с презрамки смятам,че не е чак толкова страшно,ако отдолу сутиена ти също е цветен и презрамките се виждат,защото понякога така дори седи яко.Тоя тип са само за някакви много изискани и официални случаи-някак не си представям жена на 30-40 години на коктейл с мега официална рокля без презрамки,с гол гръб и т.н и да стърчат някакви силиконови презрамки...За аби-баловете също са подхоящи,но за ежедневна употреба не си заслужава според мене

Голям фен
    аз бях с такъв на бала ми нямах никакви проблеми,но след около 1 месец носене се разкъса
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Супер фен
    Изобщо не ми изглежда надежден, ама знам ли...
    nicolepcd

А какъв сутиен ше предложите за този вид рокля:

Тия сутиени са страшно удачни за не особено надарени момичета.
    Но ако гърдите ти са големи, няма смисъл, ще ти се отлепя непрекъснато.

Имаше ги едно време в Seven seconds.

четох, че едно момиче си купило такъв сутиен заради някаква блуза обаче 20 мин след като излязла той се отлепил и паднал в блузата.

Такива сутиени без презрамки - http://fashion.market.dir.bg/zoom.ph...id=57&cat=2860 има ли ги по магазините?

Град
    Варна
    какво е това нещо!? то на нищо не прилича

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    то тва нещо е за жени, които цицките им са някакви бобчета...
    <N>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си