- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Предимствата и недостатъците да живееш в къща?
Аз живея близо до центъра на Варна в къща.
Двора не е ХИПЕР голям, че да си съдиш орехи и домати, но имаме доста солидна лятна градина с веранда и люлка и басейн. Освен това имаме 2 кучета, които принципно няма как да се гледат в апартамент. Имам си цял етаж, който се състои от 4 стаи, може да се каже, че съм доста по-самостоятелна. Гледката винаги е по-добра. Купоните винаги са на макс и много рядко някой ще дойде да пусне оплакване, че не може да си чуе мислите от музика. Съседите са много разбрани, а и децата от квартала са хипер яките. Нашата къща е с южен изглет и явно затова се стопля бързо. С 1 климатик за 2 часа, цялата къща е парник. А лятото е толкова яко да излезеш в градината при цветята с чаша чай в ръката и да се наслаждаваш на тишината. Или пък да си облечеш банския и да се гмурнеш във басейна, вместо да ходиш на тоя мръсния плаж дето циганите се къпят в него! Банята е огромна (колкото един хол) и си има вана и две мивки, биде, отделна стена с рафтове за лосиони, шампоани, гримове и там каквото си държите...нещо, което в един апартамент никога не би имал, да не говорим, че повечето апартаменти имат само 1 баня.
Живяла съм и в апартамент.
Направо ми се разказваше играта, когато асансьора спре и аз да бия път 345678 часа до 18-тия етаж![]()
![]()
![]()
В къщата направо се родих!
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
Винаги съм живяла в къща. Поне за мен няма кой знае какви недостатъци. Аз и съседи нямам така че нямам от какво да се оплача.
Разполагам с два етажа и достатъчно широк двор, че да правиш каквото искаш в него. И гледам куче, да. Което в апартамент е доста трудно.
Най - големия недостатък на апартаментите за мен са стълбите. Ако живееш на някой по висок етаж, а асансьора не работи ... Кофти.
И лично на мен в апратаментите ми е тясно. Може би защото съм свикнала с къщите.
Но от друга страна в когато се случи да остана в апартамент ми се струва много по тихо. Моята къща е на една от главните улици на града и трафика е непрекъснат.
За мен не е проблем да живея и в апартамент. Стига асансьора да работи, разбира се.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Аз живея в къща, но все едно е апартамент, тъй като двора е много малък, къщата е на центъра, живея само на втория етаж. Прилича на онези блокове с малко етажи. Но винаги ми липсва старият ни апартамент, там бях свикнала, въпреки че беше много тясно, много ми беше хубаво там...
To be yourself is all that you can do...
Е предимствата са,че е по-голяма,не притесняваш съседите,лятото можеш да се печеш на двора до басейна..филми![]()
Ама тва нещо иска чистене,а познай как се чисти голяма къща![]()
До сега съм живяла единствено в къща, супер еимаш си дворче, барбекюто, масата абе.. какви купони стават лятото не е истина.. може би зимата отоплението е малко по-трудно ае страхотно си е
![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Не съм от Лозенец, а от центъраПървоначално написано от Darkkiss
![]()
хахахахаха
жалко комплексарче си ти![]()
следващия път помисли какво съм написал и тогава ме цитирай![]()
... и на това се казва здравомислещ човек...Първоначално написано от psychopath
ОТИ СЕ НЕ СПРЕШ ДА СПАМИШ ??? (надявам се да съм докарал селския ти)
мн е яо да си в къща, винаги съм искала да живея в къща......
Пълен кретенПървоначално написано от NawleK
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Всичко в къщата е предимство ...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
по този начин се гавря с неграмотни селянчета като теб...явно и това не си съумял да разберешПървоначално написано от Darkkiss
![]()
Живея в къща на 2 етажа и недостатъка е че не мога да хвърлям торбички с вода през терасата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен в къща е по-удобно
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
На село като ми се доходи до кенеф треа тичам през целия двор ... а като си на зор е доста гадно![]()