- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Махам НОВА от телевизора си !
аз само като ям гледам,щот нямам кво да праям,докато ям
въобще нямам време да седна да гледам е така![]()
аз телевизора след като ми купиха комп не го зачитам за предмет мн мн вече... та булсата имат два безплатни ... незнам как някоий понагоре има един , при нас са два![]()
![]()
по немските като RTL & RTL 2 дават възможно най мн аниме доколкото знам.... ама ако избираме между бумеранг и картона ... аз съм за картона![]()
Ако става дума за вип брадър ... дават го и по диемаПървоначално написано от XceSS
![]()
В момента го даватПървоначално написано от Riot
![]()
СКАТ е отврат с тея мумии в нЕкои предавания. Имам чувството, че канал 2001 се е преместил в СКАТ.СКАТ го гледах само на морето, вече не.
![]()
Продайте си телевизорите!!! Ще сшечелите не само пари и време, вие направо ще забавите процеса на изтриване на мозъчни клетки. Телевизията манипулира... поне според мен де.. Модерно е да си слаб, модерно е слънчевите ти очила да са по - големи от торсът ти както вече е модерно мъжете да приличатна жени повече от жените. Телевизията накара мъжете да изпедерастяват все повече както е виновна и за създаването на това овче поколение. Честито. Участвате в скрита камера постоянно..![]()
![]()
![]()
ПП Това беше реклама..![]()
As S1m
KuRwA
![]()
Гледайте само Al Jazeera!!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.