- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кожата... голям комплекс!
За пореден път пиша, за да ви искам съветТози път наистина съм се отчаяло за разлика от предишните. Тогава не го вземах на сериозно, но сега ...
![]()
До скоро имах чистичко личице, рядко да ми се появи нещо. Но напоследък не е така. Кожата ми постоянно се омазнява, появяват се някакви ситни сърбящи пъпчици.Ужас е. Много се дразня и ми е супер неприятно
![]()
![]()
![]()
Спазвам си страхотна хигиена! Почиствам си лицето 2 пъти на ден с лосион, който ползвам от 2 години.
Не знам даже какво очаквам. Може би тези, които са се справили с такъв проблем да опишат по-подробно как?![]()
Значи за лицето си вземи има едни лосиончета.. със 7 билки.. продават ги в аптеките.. аз в Ремедиум съм ги виждала /Ремедиум е верига от големи патеки/, има една и на Графа.. м/у славейков и попа, ама не помня точно къде.. по пътя там някъде.. та там го има това лиосионче.. шишенцето бе6ше по 80 стотинки някъде, сега да е на 1 лв примерно, но не повече от 1,50.. евтино е, но така чисти лиьцето, че ти е бедна фантазията.. смъква всички умряли клетки от кожата.. можеш след него да се мажеш и със салицилов спирт, за да изсуши пъпките, тва гоправи вечер.. а сутрин мажи с хидратиращ крем за лице.. за да не се изсушава мн кожата.. би трябвало лицето ти да се подобри, поне така си мисля![]()
На колко години си? Ако си по-мъничка, може да те е хванал пубертета.
18Първоначално написано от kasidy
![]()
Хмм значи не е от това. И от времето надали е щом преди не се е появявало ( примерно при мен като стане зима и все ми излиза една гадна пъпка на бузата )
Може да е нещо от лосиона ... да са му сменили някоя съставка. Смени го и ако не се оправи ходи на ... аа забравих му името, много мразя така![]()
![]()
"пъпколог" ако ме разбираш. Като се сетя как му се викаше , ще едитна
![]()
Дерматолог. Ходих.Първоначално написано от kasidy
Тогава бях дори по-добре от колкото сега.
Да, същотоКакво ще рече, че си била по-добре тогава? Препоръчал ти е нещо, което е влошило нещата?
А колкото до ситните сърбящи пъпчици ... да не си получила някакъв обрив нещо!?Защо иначе нямам и идея как така от никъде са ти се получили тези проблеми.
Не знам... Просто нещата се влошават. А за ситните пъпчици, не знам дали е обрив или просто нещата наистина се влошават.Първоначално написано от kasidy
И нищо не ми помага срещу това.
'Ми и аз от доста време се боря с кожата ...
Сега съм си взела крем на Виши .. Норма дерм..
Малко скъпичко излиза, но пък помага, поне при мен.
И не си пипай кожата, по-лошо става, от опит знам.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Има ли нещо, което да действа на ситните пъпчици? Защото моята кожа на студ също става на пъпчици и сърби, само с разликата, че не е постоянно и че кожата ми е сравнително суха. И моето се появи така изведнъж, от студа и е алергия. Затова се замисли и върху това, че може и да е алергия. И по-добре не се мажи с разни скъпи лосиони - или нещо на билкова основа, което няма как да ти навреди, или се посъветвай с лекар.
Вече не слагам скъпи козметики. Бях чела че са супер канцерогенни и изобщо не си и помислям да си слагам.Първоначално написано от zloto
![]()
Малите червени пъпки с връхчета се премахват от козметик който ги изстисква и полсе де мажи с успогояващ гел,но след това няколо дни ходиш с малко белези и с зачервяване на мястото на пъпките.Това зачервяване и белези траят различно,защото това зависи от кожата-най-много една седмица.Аз нямам пъпчи само черни точки който са отратителни и си ги почиствам с Garniet Pure и може да се каже,че съм доволна.Добре почиства и предпазва от умажняване на кожата.С изтракт от глина е и лицето става по-гладко.На опаковката пише,че е против пъпки и е за масна към смесена кожа.Опитъй може да има ефект.За пъпките не гарантирам,но за умасняването да-намаля се.
УСПЕХ!
нз
нз
Първо да те питам,ядеш ли много мазни храни и захарни изделия?
И имаш ли някакви проблеми с цикъла?
маже да е от времето или ако си алергична към нянкаква храна![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
може да е от времето или ако си алергична към нянкаква храна![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Не за всичките въпроси. Ограничавам мазното до минимум.Първоначално написано от bibi90
Гледам да хапвам повече плодове. Единствено когато съм на училище ям... солети или някакви сухарки.
Цикълът ми е редовен.
Първоначално написано от uSmivKaLovE
Това за ситните пъпчици ми звучи като обрив или алергия,може да е към храна,може да е нещо от времето и на мен ми се появяват пролет и есен,а може и нещо от нещата които ползваш да не ти понася.Най-добре иди на друг дерматолог да ти предпише нещо,може да започнеш да пиеш някакви витамини,при смяната на сезона отслабва орагнизма,но задължително първо с консултирай с лекар.