.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Кожата... голям комплекс!

За пореден път пиша, за да ви искам съвет Този път наистина съм се отчаяло за разлика от предишните. Тогава не го вземах на сериозно, но сега ...
    До скоро имах чистичко личице, рядко да ми се появи нещо. Но напоследък не е така. Кожата ми постоянно се омазнява, появяват се някакви ситни сърбящи пъпчици. Ужас е. Много се дразня и ми е супер неприятно
    Спазвам си страхотна хигиена! Почиствам си лицето 2 пъти на ден с лосион, който ползвам от 2 години.
    Не знам даже какво очаквам. Може би тези, които са се справили с такъв проблем да опишат по-подробно как?

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Значи за лицето си вземи има едни лосиончета.. със 7 билки.. продават ги в аптеките.. аз в Ремедиум съм ги виждала /Ремедиум е верига от големи патеки/, има една и на Графа.. м/у славейков и попа, ама не помня точно къде.. по пътя там някъде.. та там го има това лиосионче.. шишенцето бе6ше по 80 стотинки някъде, сега да е на 1 лв примерно, но не повече от 1,50.. евтино е, но така чисти лиьцето, че ти е бедна фантазията.. смъква всички умряли клетки от кожата.. можеш след него да се мажеш и със салицилов спирт, за да изсуши пъпките, тва гоправи вечер.. а сутрин мажи с хидратиращ крем за лице.. за да не се изсушава мн кожата.. би трябвало лицето ти да се подобри, поне така си мисля

На колко години си? Ако си по-мъничка, може да те е хванал пубертета.

Цитирай Първоначално написано от kasidy
    На колко години си? Ако си по-мъничка, може да те е хванал пубертета.
    18

Хмм значи не е от това. И от времето надали е щом преди не се е появявало ( примерно при мен като стане зима и все ми излиза една гадна пъпка на бузата )

Може да е нещо от лосиона ... да са му сменили някоя съставка. Смени го и ако не се оправи ходи на ... аа забравих му името, много мразя така "пъпколог" ако ме разбираш. Като се сетя как му се викаше , ще едитна

Хмм значи не е от това. И от времето надали е щом преди не се е появявало ( примерно при мен като стане зима и все ми излиза една гадна пъпка на бузата )

Може да е нещо от лосиона ... да са му сменили някоя съставка. Смени го и ако не се оправи ходи на ... аа забравих му името, много мразя така "пъпколог" ако ме разбираш. Като се сетя как му се викаше , ще едитна
    Дерматолог. Ходих. Тогава бях дори по-добре от колкото сега.

Да, същото Какво ще рече, че си била по-добре тогава? Препоръчал ти е нещо, което е влошило нещата?

А колкото до ситните сърбящи пъпчици ... да не си получила някакъв обрив нещо!? Защо иначе нямам и идея как така от никъде са ти се получили тези проблеми.

Да, същото Какво ще рече, че си била по-добре тогава? Препоръчал ти е нещо, което е влошило нещата?

А колкото до ситните сърбящи пъпчици ... да не си получила някакъв обрив нещо!? Защо иначе нямам и идея как така от никъде са ти се получили тези проблеми.
    Не знам... Просто нещата се влошават. А за ситните пъпчици, не знам дали е обрив или просто нещата наистина се влошават. И нищо не ми помага срещу това.

'Ми и аз от доста време се боря с кожата ...
    Сега съм си взела крем на Виши .. Норма дерм..
    Малко скъпичко излиза, но пък помага, поне при мен.
    И не си пипай кожата, по-лошо става, от опит знам.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен
    Град
    в килера
    Има ли нещо, което да действа на ситните пъпчици? Защото моята кожа на студ също става на пъпчици и сърби, само с разликата, че не е постоянно и че кожата ми е сравнително суха. И моето се появи така изведнъж, от студа и е алергия. Затова се замисли и върху това, че може и да е алергия. И по-добре не се мажи с разни скъпи лосиони - или нещо на билкова основа, което няма как да ти навреди, или се посъветвай с лекар.

Цитирай Първоначално написано от zloto
    Има ли нещо, което да действа на ситните пъпчици? Защото моята кожа на студ също става на пъпчици и сърби, само с разликата, че не е постоянно и че кожата ми е сравнително суха. И моето се появи така изведнъж, от студа и е алергия. Затова се замисли и върху това, че може и да е алергия. И по-добре не се мажи с разни скъпи лосиони - или нещо на билкова основа, което няма как да ти навреди, или се посъветвай с лекар.
    Вече не слагам скъпи козметики. Бях чела че са супер канцерогенни и изобщо не си и помислям да си слагам.

Град
    Хасково
    Еми вземи си направление от личния и отиди на лекар да ти предпише някакъв крем с антибиотик и ще се оправиш

Малите червени пъпки с връхчета се премахват от козметик който ги изстисква и полсе де мажи с успогояващ гел,но след това няколо дни ходиш с малко белези и с зачервяване на мястото на пъпките.Това зачервяване и белези траят различно,защото това зависи от кожата-най-много една седмица.Аз нямам пъпчи само черни точки който са отратителни и си ги почиствам с Garniet Pure и може да се каже,че съм доволна.Добре почиства и предпазва от умажняване на кожата.С изтракт от глина е и лицето става по-гладко.На опаковката пише,че е против пъпки и е за масна към смесена кожа.Опитъй може да има ефект.За пъпките не гарантирам,но за умасняването да-намаля се.
    УСПЕХ!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Първо си измивай лицето със чиста вода и сапун и след това нанасяй тоника и там другите неща.(нанасят се на чиста кожа) нали знаеш..
    пробвай със силицилов спирт-доколкото съм чувала омекотява кожата и я прави мн гладка!

Първо да те питам,ядеш ли много мазни храни и захарни изделия?
    И имаш ли някакви проблеми с цикъла?

Супер фен Аватара на galu6a
    маже да е от времето или ако си алергична към нянкаква храна
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на galu6a
    може да е от времето или ако си алергична към нянкаква храна
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от bibi90
    Не за всичките въпроси. Ограничавам мазното до минимум. Гледам да хапвам повече плодове. Единствено когато съм на училище ям... солети или някакви сухарки. Цикълът ми е редовен.

Цитирай Първоначално написано от uSmivKaLovE
    Цитирай Първоначално написано от bibi90
    Не за всичките въпроси. Ограничавам мазното до минимум. Гледам да хапвам повече плодове. Единствено когато съм на училище ям... солети или някакви сухарки. Цикълът ми е редовен.

Това за ситните пъпчици ми звучи като обрив или алергия,може да е към храна,може да е нещо от времето и на мен ми се появяват пролет и есен,а може и нещо от нещата които ползваш да не ти понася.Най-добре иди на друг дерматолог да ти предпише нещо,може да започнеш да пиеш някакви витамини,при смяната на сезона отслабва орагнизма,но задължително първо с консултирай с лекар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си