- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ИСКАМ ДА РАБОТЯ-КАК?!
Ми не мога да бъда такъв- аз съм за сферата на образованието повече и нещо от рода- това съм учил в крайна сметка. С аниматорство едва ли бих се справил наистина, иначе звучи готино де.
В повечето кол центрове и къстъмър съпорт(но трябва да знаете ПОНЕ английски) плащат по 400-450лв за половин работен ден НЕТ. Колкото повече езици знаете, толкова по-добре плащат.
Не само ще ти се опра *"българино" но и ще стъпя върху теб!Първоначално написано от Metoman88SS
*заради латиницата го казах! Иронично...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Като ще правиш забележка за латиницата поне използвай и пунктуацията .
.!.
ПффффПървоначално написано от woshata
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Образование специфични имаш ли? Някакво хоби което да си развила на професионално и конкурентно ниво?
Ако нямаш, на къде си тръгнала. можеш да редиш бутилки във фантастико за 300лв за 20 часа седмично или нещо такова беше, когато си ги вземеш тогава.
като станете на по 16 юруш да изкарваш пари па ти и с претенции да не е това да не е онова. не става така има прекалено много висшисти на улицата
На мен пък ми трябва работа за лятото..някъде по морето..Слънчев бряг... някой може ли да ми помогне с нещо
![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
a tiq s listovkite otde gi namirate na 15 ot dobri4 s1m i si t1rsq t1i za den nali kolkot da izkaram za nekoq dre6ka tva onova...
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Здравейте,
всички които искате да спечелите пари, но не можете защото сте под 18г., не можете да си намерите работа или просто искате да изкарате допълнителни пари трябва да прочеетете целия текст)).
Може би много от Вас са запознати с така наречените РТС сайтове, които плащат пари за да гледате малко реклами за не повече от 10 минути на ден. Може би и много от Вас за започнали да се занимават с някой такъв сайт, но е спрял защото след 1 месец е изкарал 2 долара и е решил, че това е губене на време и точно там е грешката Ви.
Искам да Ви предложа един проект в които всички ще имат само полза. За да печелите добре от РТС сайт трябва да имате хора които се регистрират под Вас, всеки регистрирал се в такъв сайт се отказва точно заради това: не може да намери някой които да се регистрира под него. Точно тук е идеята на проекта да се съберем повече хора и всеки да има поне по 5 реферала( така се нарича всеки които се регистрира под Вас), всеки от тия 5 реферала също по 5 и т.н. Колкото повече хора се съберем толкова по големи печалби ще генерираме. Можете да разпространите това съпбщение до колкото се може повече хора.
За да е всичко ясно и прозрачно ще направя общ чат в скайп с всички участници в проекта. Всеки които желае да се включи трябва да ми изпрати мейл на ivan_9112@abv.bg и да си отбележи скайп за връзка. Повече информация за РТС сайта можете да намерите тук http://parionline.webs.com/ .
Поздрави.
wed