.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Ми не мога да бъда такъв- аз съм за сферата на образованието повече и нещо от рода- това съм учил в крайна сметка. С аниматорство едва ли бих се справил наистина, иначе звучи готино де.

hottie
    Guest
    В повечето кол центрове и къстъмър съпорт(но трябва да знаете ПОНЕ английски) плащат по 400-450лв за половин работен ден НЕТ. Колкото повече езици знаете, толкова по-добре плащат.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Metoman88SS
    Цитирай Първоначално написано от InitialD
    Цитирай Първоначално написано от Metoman88SS
    Po-dobre da te prebiq,mishka ciganska
    Много искам да ми подадеш на улицата една листовка а аз да ти подам една права в муцуната !
    Koga go sanuva tova be cyrvul,ne mojes da mi e opresh
    Не само ще ти се опра *"българино" но и ще стъпя върху теб!

*заради латиницата го казах! Иронично...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Непостоянно
    Като ще правиш забележка за латиницата поне използвай и пунктуацията .
    .!.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    Като ще правиш забележка за латиницата поне използвай и пунктуацията .
    Пфффф
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

DiesIrae
    Guest
    Образование специфични имаш ли? Някакво хоби което да си развила на професионално и конкурентно ниво?

Ако нямаш, на къде си тръгнала. можеш да редиш бутилки във фантастико за 300лв за 20 часа седмично или нещо такова беше, когато си ги вземеш тогава.

като станете на по 16 юруш да изкарваш пари па ти и с претенции да не е това да не е онова. не става така има прекалено много висшисти на улицата

На мен пък ми трябва работа за лятото..някъде по морето..Слънчев бряг ... някой може ли да ми помогне с нещо

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    a tiq s listovkite otde gi namirate na 15 ot dobri4 s1m i si t1rsq t1i za den nali kolkot da izkaram za nekoq dre6ka tva onova...
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Здравейте,

всички които искате да спечелите пари, но не можете защото сте под 18г., не можете да си намерите работа или просто искате да изкарате допълнителни пари трябва да прочеетете целия текст )).
    Може би много от Вас са запознати с така наречените РТС сайтове, които плащат пари за да гледате малко реклами за не повече от 10 минути на ден. Може би и много от Вас за започнали да се занимават с някой такъв сайт, но е спрял защото след 1 месец е изкарал 2 долара и е решил, че това е губене на време и точно там е грешката Ви.
    Искам да Ви предложа един проект в които всички ще имат само полза. За да печелите добре от РТС сайт трябва да имате хора които се регистрират под Вас, всеки регистрирал се в такъв сайт се отказва точно заради това: не може да намери някой които да се регистрира под него. Точно тук е идеята на проекта да се съберем повече хора и всеки да има поне по 5 реферала( така се нарича всеки които се регистрира под Вас), всеки от тия 5 реферала също по 5 и т.н. Колкото повече хора се съберем толкова по големи печалби ще генерираме. Можете да разпространите това съпбщение до колкото се може повече хора.
    За да е всичко ясно и прозрачно ще направя общ чат в скайп с всички участници в проекта. Всеки които желае да се включи трябва да ми изпрати мейл на ivan_9112@abv.bg и да си отбележи скайп за връзка. Повече информация за РТС сайта можете да намерите тук http://parionline.webs.com/ .

Поздрави.
    wed

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си