.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Болка в тестисите след задържане?

Здравейте искам да попитам за нещо което се случи на приятеля ми който попринцип е здрав и никога до сега не му се беше случвало.Повреме на половият якт той задържа спермата си ,за да не свърши бързо и след като мастурбира получи много силни болки в тестисите.Надявам се някой да ми каже дали от това задържане се е получило или от нещо друго ... ??

да много е възможно дори потърси малко във форума има тема точно за задържането не се притеснявай вс е наред
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Супер фен Аватара на galu6a
    и аз мисля ,че всичко е наред
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Хасково
    Ми не знам.. На нас не ни се е случвало такова нещо до сега и не съм чувала!

и мене ме болят топките като се празня много е гадно
    Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.

дългият секс и продължителното задържане водят до тази болка в тестисите също може да се получи ако доста време не се е изхвърлял
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Ей тва е ама тряя си го преведете http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_balls
    Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    спермата не трябва даа се задържа.. болката е дошла от това задържане,не е хубаво да го прави и ви препоръчвам да не се повтаря по добре го направете веднъж да свърши и после повторете.

Град
    Инкогнито
    ефекта се нарича сини топки потърси из нета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си