- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Споделете: Любима техника на ЛИЗАНЕ?
Коя техника най-много ви подлудява при лизане ...?
Мойта много се кефи когато започна да въртя език покрай клиторчето й... после го засмуквам и докато го предържам с усни здраво езици... вкарвам двата пръста и много бързо започвам да стимулирам мястото зад клиторчето... направо откача и не може да си поеме въздух
![]()
![]()
Интересна тема, мисля че ще е добре да споделят и дамите във форума кое ги влудява \/
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Понякога ми харесва като набляга само на клитора,а друг път по-надолу![]()
Предпочитам като отиде на дадено място да се занимае само с него![]()
Харесва ми като включи и пръстче или си вкара езичето.Обичам и темпото да е доста бързичко.Общо взето това е най-важното за мен![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
обичам ,когато си играе с клитора ми направо откачам и немога да се контролирам и точно ,когато свършвам да ми го вкара това е върховно удоволствие![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
+ 1Първоначално написано от galu6a
Споделям мнението. Обичам език и пръст (един или два, зависи от възбудата) едновременно, върховно е!
:P
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Drugi ... ?
Мисля,че има статия по този въпрос.
http://www.teenproblem.net/s/1641.html
Ако не си я чел,го направи.Възможо е да ти помогне.
+1 и мен това ме подлудяваПървоначално написано от Lowemission
![]()
![]()
първо хубавичко да си поиграе със езиче и малко преди да стигна до върха да проникне рязко в менобожавам го
![]()
Естествено че няма, след като нямаш такиваПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Оо даПървоначално написано от devilface
и езика да не спира
![]()
кръгови движения с език върху клитора
нагоре надолу
бързо
без излишен натиск ест
'щот някои мъже прекаляват
Да ти кажа това е относително какво означава излишен натиск. Има жени с по-чувствителен клитор, има и такива, които не са с много чувствителен, а пък има и такива, които са между тези две позиции. Така че работата е до усет.Първоначално написано от HichNeMiPuka
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Аз използвам техниката ТАЙФУН и приятелката ми се разтапя ...направо си умира на място и винаги ме е хвалила и казва, че много и харесва![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
аз използвам следните техники :
хеликоптер
центрофуга
миксер
пасатор
дрелка
![]()
Първоначално написано от JuBaCcA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
напълно съм съгласнаПървоначално написано от Ilikeliljon
и все пак това е моето "усещане" за нещата
Ебати яко-То е нали леко и сладко да и облизва6 4ере6ката и стеничките на срамните устенца![]()
100% Agree!!! :P :P :PПървоначално написано от mare6ka
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Ами хубаво е като се започне бавничко.. и все пак зависи докъде сте стигнали преди това и дали искате направо да се нахвърлите един върху друг или просто да изчакате и да засилите страстите си малко по малко.. Принципно преди да започна да правя каквото и да е с клитора и, целувам вътрешната част на бедрата и ги придържам от долу с ръка. След това бавничко се приближавам към местенцето и прилагам същото това нещо, което спомена автора на темата като постепенно усилвам скоростта.
...Първоначално написано от JuBaCcA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Вдигам двете ръце за съгласие. Ебати усещането си е... какво малко нещо.. ама какво прави...Първоначално написано от Stain