- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Случвало ли ви се е?
Уфф хора преди 4-5 часа правихме секс с приятели ми, обаче бяхме малко по-грубички. Задоволяваше ме с пръсти, но някво мега бързо.Та всичко си беше наред ама като се прибрах бая си ме болеше отдолу.Дори ме боли като седя на стола и ся преди малко видях,че от едната страна, до входа на влагалището имам подутина.Прилича на някакво мехурче, подуто е и ме боли при допирСлучвало ли ви се е и доколко време горе-долу ще мине.
като се пукне мехурчето, мажи с некви мехлеми да не се инфектира
аз пък бих те посъветвал да отидеш до някой гинеколог ... щото от секс да получиш подутина ми се струва много странно
ако не си била добре навлажнена е възможно да де е получило като малко протъркване така да го кажатакаче ако искаш изчакай 1-2 дена ако наистена не минава отиди на лекар
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Това си е протриване. Аз съм ползвал един мехлем ама като му забравих името (сваляйте прашките на гаджето преди да я почнете). Аптекаря едвам сдържаше смеха си като се опитвах да му обясня проблема си.
Днеска не е така подуто, но леко ме боли. Изглежда съм се протъркала, ще се мажа с некви кремечета. Дано да мине по-бързо
има разлика между подутина и рана ако се подуто може би наистине си се протъркала ще ти мине мажи го с крем здраве ,но ако е рана вече нзПървоначално написано от Fanatichka
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
za protyrkvane sam si pravila promivki sas smradlika i rozov raztvor na kaliev permanganat..a sled tova s krem4e za po malko ot sedmica se opravih...AKo nqkoi znae s kakvo se maje ako ima6 rani4ka da pi6e
![]()
Нищо страшно мажи се с кремче както писаха и по горе и ще се оправиш..Айде успех и да минава
![]()
![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
Първоначално написано от Sladurancheto
Прави го така че да е добре!!!