.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Случвало ли ви се е?

Уфф хора преди 4-5 часа правихме секс с приятели ми, обаче бяхме малко по-грубички. Задоволяваше ме с пръсти, но някво мега бързо.Та всичко си беше наред ама като се прибрах бая си ме болеше отдолу.Дори ме боли като седя на стола и ся преди малко видях,че от едната страна, до входа на влагалището имам подутина.Прилича на някакво мехурче, подуто е и ме боли при допир Случвало ли ви се е и доколко време горе-долу ще мине.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    като се пукне мехурчето, мажи с некви мехлеми да не се инфектира

Град
    София
    аз пък бих те посъветвал да отидеш до някой гинеколог ... щото от секс да получиш подутина ми се струва много странно

ако не си била добре навлажнена е възможно да де е получило като малко протъркване така да го кажа такаче ако искаш изчакай 1-2 дена ако наистена не минава отиди на лекар
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Това си е протриване. Аз съм ползвал един мехлем ама като му забравих името (сваляйте прашките на гаджето преди да я почнете). Аптекаря едвам сдържаше смеха си като се опитвах да му обясня проблема си.

Днеска не е така подуто, но леко ме боли. Изглежда съм се протъркала, ще се мажа с некви кремечета. Дано да мине по-бързо

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от Fanatichka
    Днеска не е така подуто, но леко ме боли. Изглежда съм се протъркала, ще се мажа с некви кремечета. Дано да мине по-бързо
    има разлика между подутина и рана ако се подуто може би наистине си се протъркала ще ти мине мажи го с крем здраве ,но ако е рана вече нз
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

za protyrkvane sam si pravila promivki sas smradlika i rozov raztvor na kaliev permanganat..a sled tova s krem4e za po malko ot sedmica se opravih ...AKo nqkoi znae s kakvo se maje ako ima6 rani4ka da pi6e

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    кофтииии...иди на лекар,ако не мине!
    не мога да помогна много,понеже не съм правила секс

Случвало ли ви се е?

НЕ

Град
    софия
    Нищо страшно мажи се с кремче както писаха и по горе и ще се оправиш ..Айде успех и да минава
    Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!

Цитирай Първоначално написано от Sladurancheto
    Нищо страшно мажи се с кремче както писаха и по горе и ще се оправиш ..Айде успех и да минава
    Прави го така че да е добре!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си