- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Загуда на девственост
Мога ли да загубя девстеност си с презерватив ... или трябва първите няколко пъти да е без? Момче съм ?
Няма никакво значение дали си със или без презарватив.За твое добро е да си сложиш за да нямаш ядове на главта после.Особено като тепърва навлизаш във секса.Преди да правиш нещо първо сложи "шлема".
Ето го и моето лично мнение:
Първия път си без шлемче и муш муш и слет около 2 мин. правене на секс вадиш го и го намазваш с 100% ябълков сок от домат подскачаш 3 пъти, правиш скок на 360 градуса хапваш малко чипс след това кихап 7 пъти докато не мигаш и вече не си девствен!
След тази операция можеш да продължиш с половия акт и задължително с предпазни мерки.
Зад всеки успял мъж
стои една силна жена!
Няма никакво значени, но щом ти е за първи път - САМО С ПРЕЗЕРВАТИВ!!! Не рискувай!
разбира се ,че може да те отвори като си презерватив и е задължително да ползвате за да не стане беля![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Няма никакво значение дали ще е с презерватив или без презерватив... Но за по-голяма сигурност и защита не само от нежелани бебета, а и от полови болести е по-добре да е със![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
е поне да беше смешно ли?Първоначално написано от Slav4o1011Speca
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Естествено, че може![]()
И недей да експериментираш без презерватив, че ще стане много лошо
ох...ВИНАГИ С ПРЕЗЕРВАТИВ!!!и на 12 да си и на 100...все тая е.винаги с предпазни мерки.както и да е...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
SAMO S PREZERVATIV! ako si bez prezervativ nqma da izgubi6 devstvenosta si![]()
![]()
Cruel Intentions
Първоначално написано от Deyannn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za6to sled mom4e ima vapros?
Първоначално написано от angellove
Еми и без презервативи и с щом пениса проникне във вагината и ципата се къса.Честито вече си ебана путка!
Ami kakyv e problema momi4eto da pie hap4eta. Nali sa dewstweni i nqma ot kakvo da sa bolni. Se pak pyrviq im p1t 6te go zapomnqt. Moje da ne mu e priqtno da e s prezervativ
Първоначално написано от galu6a
kak se otvarq mom4e
![]()
С kyр колан !!!Първоначално написано от zay4e
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Аз само не разбрах ти ли искаш да "отваряш" някой или тебе да те отварятПървоначално написано от Deyannn
![]()
Но при всички случаи с презерватив![]()
Come out, come out wherever you are...
Няма никакво значение-давай със и винаги го прави съсПървоначално написано от Deyannn
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Не знам,но аз като го прочетох и му погледнах снимкатаПървоначално написано от kuklichka_bg
си помислих,че говори сериозно
Иначе е забавно
![]()