- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗА БИ И ГЕЙ ПИЧОВЕ
Кой от вас е имал преживявания с момче? на кво се кефите? споделете
През ден пускате няква тема за би дрън дрън.. ко ме кефи ли.. да си бъркаме из носовете![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Оф на сапун .. 0съзнай се бе човек ! .. Човек не избира какъв да е като се роди .. Едни се разждат хетеро други са педераси .. Какво значение има , да не би те да не са хора ?! .. Я усет малко ;]] ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
аз ли да се Усъзнавам
аз съм се Усъзнал и съм такъв какъвто съм се родил , в родилните домове не съм виждал някой да се роди с табелка ПЕДАЛ, ти ? тия неориантирани хора няма се ориантират никога, както например ти няма да се научиш да пишеш грамотно, ловиш ли идеята ? за тва поне по 20-30 кила хубав висококачествен САПУН, могат да дадат на човечеството. ама не, сега е модерно да си ЕГОИСТ. и те така.
САПУН!
Само някой, който е ял чесън, може истински да те надъха!
пф лесбийки може ама гейове ... педалска работа![]()
-- -- --
Случва се да се обърка човек .. Мале хвани си погледни малко психологията .. Има вътре един урок за човешката сексуалност .. Може да се родиш хетеро , но нещо в теб да се обърне .. За коетооо не е виновен дадения човек ! И още нещо ..... КОЙ СИ ТИ , ЗА ДА СЪДИШ ДРУГИТЕ ?!Първоначално написано от PaulCrewe
пълноценен и най-вече осъзнат човек, който знае какво иска и какво може и къде го може, не ми търси ти сметка. и изразявам мнение (доста разпространено, макар и с хумористичен характер), не агитирам. това ми е конституционно право и никой не може да ми го забрани. колкото и модерно да става това да си педал или да употребяваш израза "КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ЩЕ СЪДИШ!", независимо въобще дали някой "съди" някого.
а като си такава модерна, хубава ли си? щот на хубавите момичета всичко е позволено, да съм наясно дали съм си в правомощията, все пак.
Жените на планетата са над 2 пъти повече от мъжете, не разбирам наистина къв ви е кяра да има гейове?? Аз имам кяр, но въпреки това пък съм и реалист. Освен това, колкото повече сапуни, толкова по-чисто общество! С един удар - два заека!
И в какво се изразява твоята "пълноценност"? Според теб хората с различна сексуална ориентация са непълноценни ли, що ли? Аз съм би и какво от това?Първоначално написано от PaulCrewe
тия които са "би", са "би" само в главата си, сещаш ли се? не вярвам да са почнали да ви растат цици и вагина, като сте станали на 16? или не, а? разчитате на всеобщо затвърденото мнение от векове, че "ама то така съм се родил". Всеки е свободен да прави каквото си поиска със себе си, не разбирам за кво го изкарвате, че проблемът е навсякъде другаде, само не и на истинското му място - В ГЛАВИТЕ ВИ. Да не се имате за по-различни от педофилите, например? Същия проблем - с мозъка. Само че "би"-тата се гаврят не с други, а със собствените си тела. Затова е позволено. Радвайте се на позволеното, не си го изкарвайте чак такава привилегия, о, божествени създания... Просто не сте нормална еволюция, а плод на човешките желания + свободията. Ето там е основната ни разлика. Иначе те и педофилите си мислят, че са нормални.
ОСВЕН ТОВА ТОЯ СВЯТ ИМА НУЖДА ОТ САПУН!
И кво като някой е гей? да не би да е различен?
така де различен е със своята сексуална орентация и тва е!
Пак си е пълноправен човек , нали?
Толкова ли някой хора са нетолератни?
Аре вземете се малко в ръце .. В 21 век живеем![]()
Все пак и те са хора![]()
Съгласен съм, че е в мозъъка, ма защо да е проблем? За разлика от прдофилите и изнасилвачите ("нормални") не нанасям физическа или психическа травма на партньора си, а му доставям удоволствие. И човешката еволюция се движи от желаниятаПървоначално написано от PaulCrewe
А че светът има нужда от сапун принципно съм съгласен. А
Странно защо все в последните години взеха да се раждата пове4е такива хора!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Явно е от глобалното затопляне!
Жалко за бащите , които са чакали момче ,пак то кжо се оказало педал!![]()
![]()
http://elhovotown.myminicity.com/ <== Много як саит!!
Имам чувството че живееш доста векове назад !Първоначално написано от PaulCrewe
Abe "PI4" Osaznavam se pi6e s "O"!Bati spreliq tip si zaklevam se.Nqma ti komentiram super strannoto mnenie,6oto e "mnenie",ama e super sme6no da popravq6 nqkoi gre6noПървоначално написано от PaulCrewe
![]()
![]()
![]()
Po temata:Tolkova takiva temi ima,4e mi ide da otsko4a do orujeiniq i da si kupq nqkvo mnogo mo6tno orujiice,za da sloja krai na taq agoniq..![]()
Първоначално написано от angellove
Един доста нищожен процент от обществото на планетата са гейове който са си родени такива.Другите са си обикновенни хора който търсят хорското внимание.
Йога и мъдрост
както се вика син да ти се роди зет да ти доведе![]()
-- -- --
Първоначално написано от summerlove66
abe malko se oburkax.. kak taka 4ovek hem se rajda s opredelena seksualnost i ne e vinoven hem moje da q "smenq" po vreme na su6testvuvaneto si?tva malko mi prozvu4a kato protivore4ieПървоначално написано от summerlove66
ili az ne6to ne sum razbrala?
ina4e kofti 4e gi ima i tiq hora.. 6toto pove4eto geiove sa hubavi
no puk ne vsi4ki
exxxx..dokato ima hetero za nas momi4encata nqq stra6no
![]()
Cruel Intentions
Гледай ти ако имаш син и накрая да се окаже гей... дали тогава ще ти е толкова смешноПървоначално написано от V1zmuten
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Хмммм наистина гейовете трябва да бъдат изтребени до един...Тия дето ги защитавате,я се осъзнайте, ако ви се роди син гей пак ли така ще го защитавате или ще му дръпнете един хубав бой да се осъзнае какво прави?!!![]()
Ми не, няма да "му дръпна един хубав бой", ами ще го защитавам. И кво като е гей, нали ще ми е син, няма значение къв ще е..Първоначално написано от venom0706
Като го видиш да го пъха на някой батко,тогава пак ще си говорим.Първоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
Brei,kakuv muj...Първоначално написано от venom0706
Първоначално написано от angellove