.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

ЗА БИ И ГЕЙ ПИЧОВЕ

Кой от вас е имал преживявания с момче? на кво се кефите? споделете

През ден пускате няква тема за би дрън дрън.. ко ме кефи ли.. да си бъркаме из носовете
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

гейовете на САПУН!

Оф на сапун .. 0съзнай се бе човек ! .. Човек не избира какъв да е като се роди .. Едни се разждат хетеро други са педераси .. Какво значение има , да не би те да не са хора ?! .. Я усет малко ;]] ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

аз ли да се Усъзнавам

аз съм се Усъзнал и съм такъв какъвто съм се родил , в родилните домове не съм виждал някой да се роди с табелка ПЕДАЛ, ти ? тия неориантирани хора няма се ориантират никога, както например ти няма да се научиш да пишеш грамотно, ловиш ли идеята ? за тва поне по 20-30 кила хубав висококачествен САПУН, могат да дадат на човечеството. ама не, сега е модерно да си ЕГОИСТ. и те така.

Град
    Sofia
    САПУН!
    Само някой, който е ял чесън, може истински да те надъха!

Град
    Пловдив
    пф лесбийки може ама гейове ... педалска работа
    -- -- --

Цитирай Първоначално написано от PaulCrewe
    аз ли да се Усъзнавам

аз съм се Усъзнал и съм такъв какъвто съм се родил , в родилните домове не съм виждал някой да се роди с табелка ПЕДАЛ, ти ? тия неориантирани хора няма се ориантират никога, както например ти няма да се научиш да пишеш грамотно, ловиш ли идеята ? за тва поне по 20-30 кила хубав висококачествен САПУН, могат да дадат на човечеството. ама не, сега е модерно да си ЕГОИСТ. и те така.
    Случва се да се обърка човек .. Мале хвани си погледни малко психологията .. Има вътре един урок за човешката сексуалност .. Може да се родиш хетеро , но нещо в теб да се обърне .. За коетооо не е виновен дадения човек ! И още нещо ..... КОЙ СИ ТИ , ЗА ДА СЪДИШ ДРУГИТЕ ?!

пълноценен и най-вече осъзнат човек, който знае какво иска и какво може и къде го може, не ми търси ти сметка. и изразявам мнение (доста разпространено, макар и с хумористичен характер), не агитирам. това ми е конституционно право и никой не може да ми го забрани. колкото и модерно да става това да си педал или да употребяваш израза "КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ЩЕ СЪДИШ!", независимо въобще дали някой "съди" някого.

а като си такава модерна, хубава ли си? щот на хубавите момичета всичко е позволено, да съм наясно дали съм си в правомощията, все пак.

Жените на планетата са над 2 пъти повече от мъжете, не разбирам наистина къв ви е кяра да има гейове?? Аз имам кяр, но въпреки това пък съм и реалист. Освен това, колкото повече сапуни, толкова по-чисто общество! С един удар - два заека!

Град
    София
    пълноценен и най-вече осъзнат човек.
    И в какво се изразява твоята "пълноценност"? Според теб хората с различна сексуална ориентация са непълноценни ли, що ли? Аз съм би и какво от това?

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Всеки да се спасява,независимо гей ли е ,би ли е или извънземен.

тия които са "би", са "би" само в главата си, сещаш ли се? не вярвам да са почнали да ви растат цици и вагина, като сте станали на 16? или не, а? разчитате на всеобщо затвърденото мнение от векове, че "ама то така съм се родил". Всеки е свободен да прави каквото си поиска със себе си, не разбирам за кво го изкарвате, че проблемът е навсякъде другаде, само не и на истинското му място - В ГЛАВИТЕ ВИ. Да не се имате за по-различни от педофилите, например? Същия проблем - с мозъка. Само че "би"-тата се гаврят не с други, а със собствените си тела. Затова е позволено. Радвайте се на позволеното, не си го изкарвайте чак такава привилегия, о, божествени създания... Просто не сте нормална еволюция, а плод на човешките желания + свободията. Ето там е основната ни разлика. Иначе те и педофилите си мислят, че са нормални.

ОСВЕН ТОВА ТОЯ СВЯТ ИМА НУЖДА ОТ САПУН!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    И кво като някой е гей? да не би да е различен?
    така де различен е със своята сексуална орентация и тва е!
    Пак си е пълноправен човек , нали?
    Толкова ли някой хора са нетолератни?
    Аре вземете се малко в ръце .. В 21 век живеем

Все пак и те са хора

Град
    София
    тия които са "би", са "би" само в главата си, сещаш ли се? не вярвам да са почнали да ви растат цици и вагина, като сте станали на 16? или не, а? разчитате на всеобщо затвърденото мнение от векове, че "ама то така съм се родил". Всеки е свободен да прави каквото си поиска със себе си, не разбирам за кво го изкарвате, че проблемът е навсякъде другаде, само не и на истинското му място - В ГЛАВИТЕ ВИ. Да не се имате за по-различни от педофилите, например? Същия проблем - с мозъка. Само че "би"-тата се гаврят не с други, а със собствените си тела. Затова е позволено. Радвайте се на позволеното, не си го изкарвайте чак такава привилегия, о, божествени създания... Просто не сте нормална еволюция, а плод на човешките желания + свободията. Ето там е основната ни разлика. Иначе те и педофилите си мислят, че са нормални.

Съгласен съм, че е в мозъъка, ма защо да е проблем? За разлика от прдофилите и изнасилвачите ("нормални") не нанасям физическа или психическа травма на партньора си, а му доставям удоволствие. И човешката еволюция се движи от желанията
    А че светът има нужда от сапун принципно съм съгласен. А

Странно защо все в последните години взеха да се раждата пове4е такива хора!!
    Явно е от глобалното затопляне!
    Жалко за бащите , които са чакали момче ,пак то кжо се оказало педал!
    http://elhovotown.myminicity.com/ <== Много як саит!!

Имам чувството че живееш доста векове назад !

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    аз ли да се Усъзнавам

Abe "PI4" Osaznavam se pi6e s "O"!Bati spreliq tip si zaklevam se.Nqma ti komentiram super strannoto mnenie,6oto e "mnenie",ama e super sme6no da popravq6 nqkoi gre6no

Po temata:Tolkova takiva temi ima,4e mi ide da otsko4a do orujeiniq i da si kupq nqkvo mnogo mo6tno orujiice,za da sloja krai na taq agoniq..
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Един доста нищожен процент от обществото на планетата са гейове който са си родени такива.Другите са си обикновенни хора който търсят хорското внимание.
    Йога и мъдрост

Град
    Пловдив
    както се вика син да ти се роди зет да ти доведе
    -- -- --

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Човек не избира какъв да е като се роди .. Едни се разждат хетеро други са педераси ..

Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Може да се родиш хетеро , но нещо в теб да се обърне ....
    abe malko se oburkax.. kak taka 4ovek hem se rajda s opredelena seksualnost i ne e vinoven hem moje da q "smenq" po vreme na su6testvuvaneto si?tva malko mi prozvu4a kato protivore4ie ili az ne6to ne sum razbrala? ina4e kofti 4e gi ima i tiq hora.. 6toto pove4eto geiove sa hubavi no puk ne vsi4ki exxxx..dokato ima hetero za nas momi4encata nqq stra6no

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от V1zmuten
    Странно защо все в последните години взеха да се раждата пове4е такива хора!!
    Явно е от глобалното затопляне!
    Жалко за бащите , които са чакали момче ,пак то кжо се оказало педал!
    Гледай ти ако имаш син и накрая да се окаже гей... дали тогава ще ти е толкова смешно
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Хмммм наистина гейовете трябва да бъдат изтребени до един...Тия дето ги защитавате,я се осъзнайте, ако ви се роди син гей пак ли така ще го защитавате или ще му дръпнете един хубав бой да се осъзнае какво прави?!!

Цитирай Първоначално написано от venom0706
    Хмммм наистина гейовете трябва да бъдат изтребени до един...Тия дето ги защитавате,я се осъзнайте, ако ви се роди син гей пак ли така ще го защитавате или ще му дръпнете един хубав бой да се осъзнае какво прави?!!
    Ми не, няма да "му дръпна един хубав бой", ами ще го защитавам. И кво като е гей, нали ще ми е син, няма значение къв ще е..

Цитирай Първоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
    Ми не, няма да "му дръпна един хубав бой", ами ще го защитавам. И кво като е гей, нали ще ми е син, няма значение къв ще е..
    Като го видиш да го пъха на някой батко,тогава пак ще си говорим.

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
    Като го видиш да го пъха на някой батко,тогава пак ще си говорим.
    Brei,kakuv muj...
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си