.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    В.Търново

Подарявам любов

Не съм сигурна, че това е точно мястото където да ги обявя, като поредната "стока", но наистина те имат нужда от това.
    Търся дом на 6 малки кученца, мъжки и женски.
    Нямам представа дали имат някаква порода, тъй като ги намерих в един кашон до спирка във Велико Търново (откъдето съм) на петък тринадесети и нямаше как да ги оставя, въпреки че знаех какво ме очаква като се прибера, разправии и глупости, разминах се само с 2 дни вън от къщата, понеже майка ми ме изгони..
    Трябваше да си понеса последствията знаеше се, но вариант да ги отмина и да се надявам, че някой ще се погрижи за тях, нямаше.
    Те още не са прогледнали даже!
    Та.. вече от една седмица ги гледам, и искам да им намеря дом, защото заслужават любов и добри стопани.
    Ако сте отговорни и искате куче защото имате сърце, а не за да се фуклявите със "небесно сините му очи" пред приятели, ми пишете...

Супер фен Аватара на fake
    няма ли нещо като приют или де да знам....в Търново? ако си сериозна, можем да потърсим...и аз съм в Търново, но съм на квартира и няма как да си взема...:/
    Boots and braces don't make racists!

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от fake
    няма ли нещо като приют или де да знам....в Търново? ако си сериозна, можем да потърсим...и аз съм в Търново, но съм на квартира и няма как да си взема...:/
    Да ги оставя в приют е равностойно на това да ги насека със брадва на парчета и да ги хвърля в реката...
    Просто незнам какво да правя, за момента са вкъщи но като поотраснат не трябва да свикват с мен.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Пусни обява и в бездом.ком, не знам колко ще ти помогне, но поне опитай... браво, че си ги взела, това показва добро сърце, надявам се да има повече хора като теб
    В момента нямам възможност да ги гледам, но ти пожелавам успех, дано им намериш дом!

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Пусни обява и в бездом.ком, не знам колко ще ти помогне, но поне опитай... браво, че си ги взела, това показва добро сърце, надявам се да има повече хора като теб
    В момента нямам възможност да ги гледам, но ти пожелавам успех, дано им намериш дом!
    пуснала съм вече обява там..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си