.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен

Помогнете .. чувствам се кофти че изгубвам приятелка

Значи аз съм някво лапе на 13 годинки ии такаам от моя клас сме си на групички като цяло.. както в всеки клас е било .. кофтито е че се сменят групите и хората .. ии имаме от класа една интригантка да я наречем А ...тя постоянно скарва хората .. иначе е много забавна и като човек е супер но е голяма интригантка .. смисал такъв ту е френд с един .. като мине време го заебава и става с друг ии така ...понякога я обичам .. друг път я мразя .. зависи от действията и .. и кофтито е че е прекалено силна .. и винаги оспява .. как да го кажа .. да замангелиоса всички винаги маса хора са на нейна страна .. изпъква като лидер и и ходят зад гъза .. тайничко и аз поякога съм и завиждала защото искам ии аз да съм лидер като нея .. както и да е значи сега е наред най-добрата ми френдка от класа .. да я наречем Б ... ии А постояно дружи с нея .. Б преди я мразеше когато се беше съюююзила с др хора срещу нея .. а сега акто че ли нищо не е било и А и Б са бест френд а аз съм заебаната ... имало е и преди такива моменти и Б ми е казвала че няма да повтаря същата грешка .. но колелото се върти .. на мене ми е кофти щото сички са такива като Б .. просто и се връзват на свирката .. само аз преди съм и ходела зад гъза както се вика но вече не .. осъзнах че искам и аз да испъкна ... всички ми се струват понякога прости че не го схващат тва .. благодаря на всички оито го прочетоха и ще искам съвет какво да правя ...как да постъпя ...искам и аз да бъда така да се каже лидер на класа .. но не ми се получава .. може би характера ми е кофти ... аз съм доста отпуснат и открит човек ... проблема е че в очите на някои хора за тях аз съм им забила и не мога да разбера къде е проблема ... ако може да ми помогнете

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Ти като знаеш тази А. какъв човек е защо искаш да сте приятелки.Като не ти допада като човек няма смисъл да сте приятелки.

Повече от фен
    ми ние и не сме приятелки от доста време ...

Мега фен
    еми щом А има навика да заебава хората, значи скоро ще заебе и Б и тя би трябвало да се върне при теб. въпрос на време е според мен
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    имам чуството че темата съм я писала аз

тааа.... да ти кажа, че ако Б. е умно момиче ще се усети и ще зареже А. ( :

Senior Member Фен
    Град
    софия
    да не се притеснявай скооро А ще заебее Б и всичко ще е наред
    П.П Оспява се пише с У