- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов?
Вчера вечерта например като излизаме се запознах с едно момиче. Външно, квото и да си говорим, си беше супер красива. Обаче говореше супер откровенно през цялото време, не беше някоя надута. Като си тръгвахме, тя ми каза, както и повечето като ме видят, че първо съм и изглеждал мн надут, че съм ходел мн надъхано и ме мислила за поредния бройкаджия. От разговора ни била разбрала там и почнаха комплименти. Помоли ме да я изпратя, но и отказах щото бях мн уморен. Тя май се разсърди и вечерта като си писахме, щото тя каза да я намера, така де и се извиних. Тя ме разбра и си писахме до мн късно. На сутринта след тренировка видях че се е скъсала да пише неща от сорта що не съм и отговорил сичко ли е било за 1 вечер. А то нищо не е имало. Както и да е като и отговорих се успокои и пак си писахме извесно време. Почна да ми казва мн лични неща. И вика че мн се радвала като е намерила човек на който да ги казва. Помислих си че започвам да я харесвам. Разбрахме се неска вечерта да излезем. Влизам в банята да се подготвям, и осъзнах, че въобще не ми пука за това момиче. Ама въобще. Защо и аз не си обяснявам. Писах и че не искам да излизам и да се занимавам с нея, че няма смисъл. Естествено я блокнах, щото иначе колко ли е щяла да пише. Нз дали постъпих правилно. Излязох с приятели, и ся като се върнах викам чда напиша, на да видите още един случай. Ако случайно, тва момиче чете, което е доста възможно, да знаеш че нямам нищо против теб, и просто нямаше смисъл..
oooo FITNES.......mnogo grubo aide....za drugoto vinagi ima variant da se opravdaesh,a zashto si q bloknal,emi ne iskash da izlizATE-ne iskash.Tova obache ne oznachava,che ne moje da ste priqteli,nali?Davam primer vednaga moite nai-blizki hora sa momcheta i 2-3 momicheta,s koito izlizam ili se vijdam ot vreme navreme.....prosto mislq,che si bil grub ... ;]
има сълзи...защото се усеща липсата на човека за когото даваш всичко..дори за една негова усмивка...
да..ама и аз съм си слабохарактерна в това отношение..
и мисля...не...убедена съм, че ти никога не си изпитвал това чувство...за да не ти пука после значи връзките ти са били едно голяяяяяяямо нищо!
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Всеки човек е различен.Може би , ти си по-различен от ВСИЧКИ останали.Може би не си влагал толкова чувства във връзките си,както останалите.Незнам...
Така мислиш,понеже не си срещнал момичето мечта за теб.Сълзите при всяка раздяла са тъй като момичетата са по различни от момчетата. Момчетата в повечето случаи не влагат чувства,а момичетата влагат,те искат сигурност и затова при всяка една раздяла те плачат и го изживяват по трудно.