- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- приятелство между момче и момиче
може ли да съществува приятелство между момче и момиче
без да има любовни отношения между тях
защо не, само при хора, които не мислят с половите си органи само.
moje li da sy6testvuva tarator s kiseli krastavici ?
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
От личен опит казвам, че може.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
и аз съм на мнение, че е възможно![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Принципно без дефиниция за приятелство е трудно да се каже, но между всеки 2 индивида може да се зароди![]()
az sym go probval qko eПървоначално написано от Raybeez
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
може,естествено.
аз ли бъркам или бяхме писали в таква тема..
таа да може имам най добър приятел от 2 3 години вече,почти неразделни сме сяко лято и никога не сме имали нещо повече от приятелство
нищо против автора/ката и темата му/и (дори я намирам за интересна за дискусия), но искам да попитам модераторския екип:
защо има различни стандарти при "модерирането"![]()
относно темата: разбира се, че е възможно.
таратор с кисели краставички съм ял. беше...странно![]()
Същото като приятелство между Ку Клукс Клан и Черните пантери !![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
явно проблемът е в тебПървоначално написано от InitialD
![]()
Мисията невъзможна...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Възможно е, и то точно защото всички "мислим с половите си органи".
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Къде си бе Фройд!?!Първоначално написано от psychopath
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Възможно е да съществува такова приятелство дълго време.
Пък и аз съм на мнение, че за да имаш връзка с някого, трябва преди това да е имало приятелствоА ако това приятелство се запази, въпреки провала на любовната връзка, ще е още по-добре
Друго си е да говориш с момче
![]()
приятелството си е приятелство, любовта си е любов, а това че някой не могат да правят елементарни действия като да се контролират и да различават чувствата си е друго![]()
източен бейрут, ливанПървоначално написано от InitialD
Разбира се,че може.Важното е само и двамата да са наясно дали имат повече от приятелски чувства,защото в повечето случаи винаги има.А колкото до истинското приятелство,най - добре може да се създаде между две момчета.Стига разбира се да не е намесено момиче,защото тогава всичко се скапва.А между момичета трудно се създава такова приятелство.Едната винаги или злобее,или завижда на другата.Абе изобщо винаги има нещо такова.
Мечтай си чалма засукана! Само Западен Бейрут за теб!Първоначално написано от psychopath
![]()
всякакъв коментар е излишенПървоначално написано от InitialD
![]()
за теб цел живот хероин и алах акбар![]()
Ти си по -бърз и от кежуалите бе !!! Не ти трябваха даже 5 поста за да се откажеш да спориш!Първоначално написано от psychopath
![]()