- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път при момичетата има ли кръв?
Оф не!Писна ми някакви малки детственички да питат дали боли или има кръв.Направете и ще видите.При всяко момиче е различно,но да има малко кръв,но не е болка за умиране и не боли.Има кръв когато се къса химената-детствената ципа и това е.
Ако ти е суха путката си я намажи с лубрикант или слюнка,за да проникне по лесно пениса.
И стига вече с тая кръв няма да ти истекат червата.
После си сложи ликопласт!
Зависи, при всяко момиче е различно.Просто различни организми.Такива като теб са късметлийки![]()
Нали форума е точно за това .. да споделяме тревогите си и околните да ни дават съвети.Ако темите не ти харесват, просто не ги чети.Не всички сме на "ти" със секса.И е много тъпа фразата "не си ли чувала за търскачка" Както каза ти, всеки човек е различен и дори проблемите да са сходни те се различават по един или друг начин !Първоначално написано от intotheblue
![]()
голяма работа да питаш нещо нали за това е този форум кат не ти харесват темите не ги чети и не пускай тъпи коментари ко са праиш баси хората сакън да не се пита нещо и да ти кажа аз в гугъл не мога да чета защото майка ми вижда де влиазам.. пуу аз пойче теми няма да пиша тука баси хоратаПървоначално написано от rnbbaby666
![]()
![]()
![]()
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Зависи при някой тече много при други малко,а при трети въобще!
i pri men nqma6e kruv i po4ti ne bolq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
при мен лично нямаше нито кръв , нито болкано аз си мисля ,че това се дължи на това ,че до преди няколко години бях гимнастичка и съм чувала ,че при много от упражненията които сме правели е имало опастност от разкъсване на ципата
![]()
1вия път нямаше кръв, само 2-3 капки и то супер бледо такова, ама втория път като се прибрах в нас 2-3 дена след това имах зацапване на бельото
еми за приятелките си не знам не сме говорили,но при мен също беше така..нито ме боля,нито ми тече кръв..беше яко![]()
минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]
Аз искам само да кажа на тези,които протестират за темата! Да потърси в гугъл!?Та нали този сайт е за проблемите,все пак то всичко може да има в гугъл и този сайт нямаше да го направят!Той е за това..да се пита.Ако не те вълнува няма смисъл да изразяваш глупавото си мнение..
Отностно темата...аз не съм го правила и незнам![]()
I Love You!
При всяко момиче е различно..При мен,имаше кръв...