.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Оф не!Писна ми някакви малки детственички да питат дали боли или има кръв.Направете и ще видите.При всяко момиче е различно,но да има малко кръв,но не е болка за умиране и не боли.Има кръв когато се къса химената-детствената ципа и това е.
    Ако ти е суха путката си я намажи с лубрикант или слюнка,за да проникне по лесно пениса.
    И стига вече с тая кръв няма да ти истекат червата.
    После си сложи ликопласт!

Зависи, при всяко момиче е различно.Просто различни организми.Такива като теб са късметлийки

Цитирай Първоначално написано от intotheblue
    Оф не!Писна ми някакви малки детственички да питат дали боли или има кръв.Направете и ще видите.При всяко момиче е различно,но да има малко кръв,но не е болка за умиране и не боли.Има кръв когато се къса химената-детствената ципа и това е.
    Ако ти е суха п****та си я намажи с лубрикант или слюнка,за да проникне по лесно пениса.
    И стига вече с тая кръв няма да ти истекат червата.
    После си сложи ликопласт!
    Нали форума е точно за това .. да споделяме тревогите си и околните да ни дават съвети.Ако темите не ти харесват, просто не ги чети.Не всички сме на "ти" със секса.И е много тъпа фразата "не си ли чувала за търскачка" Както каза ти, всеки човек е различен и дори проблемите да са сходни те се различават по един или друг начин !

ох ае преди да пишете напишете в гугъл за проблемите си ..всеки човек е индивидуален!!! разберете го бе ..писна ми да гледам всяка 2ра тема на мен ми е толкова нормално ли? или при мен не тече кръв и не ме боля нормално ли е?
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

Цитирай Първоначално написано от rnbbaby666
    ох ае преди да пишете напишете в гугъл за проблемите си ..всеки човек е индивидуален!!! разберете го бе ..писна ми да гледам всяка 2ра тема на мен ми е толкова нормално ли? или при мен не тече кръв и не ме боля нормално ли е?
    голяма работа да питаш нещо нали за това е този форум кат не ти харесват темите не ги чети и не пускай тъпи коментари ко са праиш баси хората сакън да не се пита нещо и да ти кажа аз в гугъл не мога да чета защото майка ми вижда де влиазам.. пуу аз пойче теми няма да пиша тука баси хората
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Ня всеки е различно

Зависи при някой тече много при други малко,а при трети въобще!

i pri men nqma6e kruv i po4ti ne bolq

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    при мен лично нямаше нито кръв , нито болка но аз си мисля ,че това се дължи на това ,че до преди няколко години бях гимнастичка и съм чувала ,че при много от упражненията които сме правели е имало опастност от разкъсване на ципата

1вия път нямаше кръв, само 2-3 капки и то супер бледо такова, ама втория път като се прибрах в нас 2-3 дена след това имах зацапване на бельото

Мен също не ме боля много и нямаше кръв.

...hate my nickname

Град
    sofiq
    еми за приятелките си не знам не сме говорили,но при мен също беше така..нито ме боля,нито ми тече кръв..беше яко
    минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]

;]

Аз искам само да кажа на тези,които протестират за темата! Да потърси в гугъл!?Та нали този сайт е за проблемите,все пак то всичко може да има в гугъл и този сайт нямаше да го направят!Той е за това..да се пита.Ако не те вълнува няма смисъл да изразяваш глупавото си мнение..
    Отностно темата...аз не съм го правила и незнам
    I Love You!

При всяко момиче е различно..При мен,имаше кръв...

Супер фен Аватара на gabri3lla
    .........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си