- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моля ви много помогнете...коя песен да пея?
Ето и проблема.В моето училище се провежда нещо като мюзик айдъл,само че ние ще пеем.Кастинга е утре,а аз още не съм решила коя песен да пея.Мисля да пея Duffi-Mercy ,но нз как ще се справя,защото е трудна.Моляви се мнооого кажете някоя песен българска или английска,но да не е толкова "голяма лъжица" ,защото аз пея хубаво,но... а и мн се срамувам. Наистина имам нужда от помощ ...моля ви!![]()
"Най-лесния начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш изцяло!"
Някоя, която ти харесва и я знаеш. Все пак мисля, че целта е да се забавляваш. Пък и щом пееш хубаво, няма да има проблеми. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
При нас миналата година имаше такава глупост...едно момиче от класа ми пее много хубаво,но не я избраха щот песента дето пя била много лесна ....
Така,че избери нещо по -трудно,но което да можеш да изпееш!
"Изкарай Ганьо говедата" <-Много добър вариант:P Шегувам се.
Ами незнам... на Toni Braxton-Unbreak my heart ... Много хубава балада.
След като не сме запознати с гласовите ти данни, не можем да ти кажем коя песен ще те представи добре.
Потърси в сайтове като vbox и youtube и започвай да пееш, че да видиш, коя песен ти приляга - както се казва.
И ти ли.....хаха и в моето учлище имаше и аз пях "В друго време,в друг свят "на Сигнал .Това е една от любимите ми песни,много е хубава. http://vbox7.com/play:036851cf
Момиче съм да спомена.
И следващия път с едно момче ще пеем
http://vbox7.com/play:9e94f366
Тая песен ми е толкова смешна........нз как ще я изпея
John Travolta & Olivia Newton-John - Youre The One That I WantуЖаСсСсС......................
Успех!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Която песен ти харесва, нея ще пееш. Ако някой от форума ти каже да изпееш ''В джобчето ми дрънкат семки и бонбонки" ще я изпееш ли?
Глупава тема
Aбе не е важно на теб да ти харесва песента, а да я пееш хубаво. За това попрегледай някои песни, които знаеш и си ги изпей и прецени коя пееш най-хубаво! Успех!![]()