- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му простя ли?
И аз подкрепямПървоначално написано от Re5peC7
Е*ати гадното за кво го е направил и после идва с извинения ..........![]()
![]()
![]()
Нов ник: Cassidy
Прости му, сигурен съм че ще се поправи
An Evil Man
Това си е лично твое решение. Ако мислиш, че е искрен и че няма да го направи отново му прости. Но нали знаеш, "Вълкът козината си мени, но нрава-не". Но всеки човек е различен...![]()
I know I should stop believing ... !
moje bi trqbva da my dam vreme se pak nikoi ne e perfektenПървоначално написано от mitkom89
Странно нещо сте жените ей
С приятелката ти нищо вече не ви свързва, а сте били заедно толкова много време и те е подкрепяла, щом си я имала за най-добра приятелка, обаче се оказва, че тя означава по-малко за теб от някакъв си пикльо, който не знае кога да си държи, с извинение, пишката в гащите.
Щом нея можеш да отлюспиш толкова лесно, защо да ти е проблем да го разкараш и него?
Ми ако наистина съжалява, прости му. Но му кажи, че следващия път няма да бъде така. Все пак да не стане така, че да си помисли, че всеки път ще му прощаваш, дори и да бъде така ...
A.D.I.D.A.S.
За бога момиче , прости му , ако ти самата го чувстваш , ако ти го искаш , не защото някакви непознати ти казват прости му или пък не , не му прощавай . Ти си го познаваш и можеш да прецениш дали наистина съжалява , не ние .
Mnogo e grubo tova,koeto e stanalo.Ne moga da te posyvetvam s ,,...da prosti mu vseki zaslujava proshka i nikoi ne e bezgreshen,, ili s ,,..basi bokluka ne go poglejdai poveche..,, , no te syvetvam da poslushash vytreshnoto si chuvtstvo,to nikoga ne lyje....zaebi kakvo ti kazvat horata okolo teb,vslushai se v sebe si ;] USPEH
А така замисли се дали и прителката ти е толкова приятелка (съмнявам се да я е изнасилил) ... И не не му прощавай..той би трябвало да е знаел,че ако разбереш ще те нарани много!Първоначално написано от elsy
Такива мизерници повече не ги и поглеждам.Веднъж направил това,ще го повтори
![]()
Намери си ови приятели...излизай ,намери си друго момче и го заебавай тоя ! Не си заслужава
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
ne kazvam 4e i dvamata ne sa vinovni ama smqta6 li 4e e 4esno tq da izkarva men vinovna za sly4ilotose toi axmaka pone sajalqva.nai mi e gadno 6tot q poznavah tolkova dobre i ne moga da povqrvam 4e napraiha taq glypostПървоначално написано от MakeCash
Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
виж дали ще ти ходи подир гъ*а още 2 седмици и ако да се оправете а приятелката щом е била най-добрата явно си разбрала що за приятелка е Е*и я в асса вече
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
ХахахаПървоначално написано от Re5peC7
![]()
![]()
![]()
nicolepcd