Първоначално написано от
Kman
тцтцтцтцт.....какво мирно и любовно виждаш в "убивайте неверниците с камъни" какво мирно и любовно намираш в убийството на египтяните в червено море,какво мирно и любовно намираш в унищожението на Содом и Гомор,които били еди какви си и еди какви си,а според мен сегашните градове в България са много по "разкрепостени"...какро мирно и любовно намиращ в унищожението и завладяването...ами в изтезанията и още много други....защото библията е изпълнена със болка,страдание,убийства и унищожения....кажи ми какво мирно намираш...това е пример какво ще стане ако не обичаме и не се подчиняваме на бог ли.....BULLSHIT!Това е начин за манипулиране,сега ако някой дойде и ти каже че ако не направиш еди какво си ще убие всичките ти роднини....това мирно ли е?Защото точно това е използвано и в библията и в религията като цяло.
И на кое викаш "поза"...Българския манталитет(ако е в границите на допустимото,а не като Бай Ганьо)е доказано най-хубавия в целия
свят....такъв манталитет като Българския няма никъде другаде по света,а това че цари анархия заради онея нагли пе*ерасчета които пускат онези ши*ани пропаганди за боеве,анархизъм и расизъм е отделно....България е в това положение заради ПОЛИТИЦИТЕ...те пускат пропагандите с политически цели....какво ще ти е виновно кучето ако го насъскаш средщу човек....ти си виновния,защото ти го насъскваш.....апффффффффффф ффффффффф
Боже, прости им, те не знаят какво правят...
Вероятно болката в главата, но по скоро имбецилните ти изказвания са причина на напиша този пост.
Ти си абсолютен! Моите поздравления, ако всеки един човек имаше твоите разсъждения, щяха да бъдат необходими точно 4 часа за края на Света. Значи, попринцип не гледам правопис и правописни грешки, опитвам се да ги игнорирам визуално, но някак си доста неприятно ми се набиват в очите и е ред да ти направя забележка. Всяко едно начало на изречение започва с голяма буквичка.
Ето така. След всяка точица и запетайчица, а и не само има интервал. Предполагам ще кажеш, че не си длъжен? Правилно, но кой е длъжен да ти чете абсуртизмите? Би ми казал да прескачам, нали? Ще ме разбереш след мъничко.
Цялото това твое безобразно видно малоумие дава началото на една апатичност към всички твои мнения и разсъждения. Опитваш се да бъдеш умен, интелигентен и различен от останалите по адски неистов начин. Ако хората казват едно, ти трябва да си в антипод на това, нали? Просто, защото това те прави малко по - интересен и идентичен сред останалите... Малко или много, не съм сигурен, това е доста жалко. Дори да имаш висше образование, което е вероятно колкото Левски да е бил гей, то не е по духовна семинария. Може би ще ти е трудно да ме разбереш, защото липсата на адекватност в мисленето ти е непринуден факт. Духовната семинария (повтарям се, което е факт, че не си разбрал от първия път) е най - голямото висше образование. Предлагам ти за втори път да го запишеш, да го завършиш и след като знаеш всичко да започнеш да философстваш кое, къде и как...
Издразни ме целия ти пост, рядко пиша в този смешен раздел, но такива изказвания ме принуждават.
Говориш, че религията е манипулация, нали?
Искам само да ти вметна, че никой не ти казва: "ТИ ТРЯБВА ДА ВЯРВАШ В БОГ, ЗАЩОТО ТОЙ СЪЩЕСТВУВА, А, АКО НЕ ВЯРВАШ СИ АБУРИГЕН!!!" Никой не ти насажда подобно поведение, никой, нали?
Осъзнаваш, че ти пропагандираш атеизъм и манипулираш психиката на някои хора, нали? Добре ли осъзнаваш, че това нещо може да ти доведе неприятности? Пропагандирането на атеизъм не е никак добре почитано, приятелю. Писмо до Негово Светейшество Максим или Митрополит Николай Методиев Севастиянов със твоите бисери може да ти доведе дори СЪД! Дело, което ще бъде спечелено от религията, повярвай...
За какво може да бъде заформено едно такова дело?
Подронване авторитета му, пропагандиране на атеизъм и манипулиране на хората, чрез него.
Поспри се малко, че взе да ме изнервяш, детенце... Всеки може да напише писмо до там, всеки може да ти събере бисерите.
Ще те помоля най-културно - Спри.

Поздрави, Свастика.