- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде свършвате след къто сте мастрбирали (за момчетата) ?
Пичове ,знам ,че има такива теми ама са забутани някъде или ако се извадят ,ще бъдат заключени от модераторите и ще кажат ,че са стари.
Къде свършвате? Кажете си![]()
![]()
Където намеря
Обикновено в тоалетната,но пък съм правил изключения :>
Ми на много места... на корема си.. и т.н![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
На салфетки или в кенефа ...да плуват сперматозоидите
п/с мале като се замисля сега веднъж свърших в опаковка от някаква вафла ...бяха ми свършили носните кърпички![]()
Миналата седмица имаше такава тема!!!
Използвай ТЪРСАЧКАТА!!!![]()
navsqkade![]()
Под леглото....![]()
На таванапосле почистването е трудно но пък кефа е голям
![]()
в .. тоалетната ... почти винаги![]()
Не е Ва}|{Ho KakВо ГоВорят Зад Гърба ти .. важно е като се обарнеш сички да МЪлчаТ .. ''``''`''`' изКувството ДА можеш да ОБИЧАШ ..`'`'`''`'`''`
Болeн извратеняк...Първоначално написано от Jesus
![]()
На килима в хола точно на средата под лампата
Зад всеки успял мъж
стои една силна жена!
майкати ще отговори най-добре на този въпрос вместо мен!Първоначално написано от Uplo1d3r
![]()
![]()
...или в тоалетната...Първоначално написано от Adwokat
![]()
във един крем за ръце , просто не се забелязва пък и така пестя пари от крем![]()
зад дивана
Ся някоя пичка на 10 години ще пита дали може да забременее ако седне на тоя стол.Първоначално написано от eXpl0d3
По темата - В кенефа или кондом ..
през терасата мн важи, навсякаде другаде остават гадни петна, които не се чистят
![]()
zonata na zdracha
http://data-bg.com/telegonia.htm
хаха.. всичко е възможно.. а относно темата.. хм.. най-често на теракота.. или на корема.. или в кондом.. веднъж даже в една саксия, ама то просто нямаше как..Първоначално написано от DaNTeS
Тука нещо не ми стана ясно- вие с кондом ли си биете чекия?Първоначално написано от suitable
![]()
![]()