- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно девствеността...
mi nemoga da ti garantiram shtot ne sum i burkala po dupkite ama taka kaja 4e mn bolqlo otishla na lekar poslei kazali 4e samo lekar moje da q otvori ili pri rajdanetoqvno i e rategatelna cipata
Не,не мисля,че може![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Абе мене малко не ми се вярва, въпреки че казвате че може и даже че някои от вас са го правили. Момчето трябва да е мн заблудено дори да не е правило секс дотогава
.
TheBestFriends Пуснато на: Съб Мар 21, 2009 9:33 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Момчетата много лесно се лъжат, стига момичето да поиска може да ги разиграва докато и писне
Но въпреки това мисля, че момче трудно ще бъде заблудено относно това..
Не бъди толкова сигурна. Зависи на какво момче ще попаднеш и ние момчетата можем да разиграваме :P . Преди известно времем бях чул едно изказване: "Една жена уважава мъжа когато знае, че че той може и без нея"
Така че ако си мъж на място жените не могат да те разиграват.
Винаги очаквай неочакваното!
ест че може да се излъже едно момче!! (е стига славата ти да не се носи из целия кв) нз защо вс свързват този момент с много кръв и болки!!! може да има само болки, а щом можем да симулираме че свършваме, защо да не може да се правим и че ни боли... просто отг ми е твърдо ДА!
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
+++1Първоначално написано от Rofl4e
![]()
Така е ,поне при мене нямаше....Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
+1 не се знае на кого ще протече .. ако не протече може да се излъже.но ако протече нз силно се съмнявамПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
spored men musLq che moje jenute sa kowarnu s1shtestwa![]()
![]()
Първоначално написано от Rofl4e
Не ми се вярва че може да излъже...Все пак не сме толкова глупави![]()
Живей бързо ,умри млад ,бъди красив труп!
e tva be6e nai-to4niq otg, nqma smis daje da prai seks po vreme na cikul ili ne6to takova, ne e zadulitelno da ima kruv, makar 4e ako mom4eto e mn mn opitno, mogei da se usumniПървоначално написано от 1ov3m3