.

Виж резултатите на анкетата: Възможно ли е жена наистина да излъже за девствеността си?

Гласували
152. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

97 63,82%
  • Не

55 36,18%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    mi nemoga da ti garantiram shtot ne sum i burkala po dupkite ama taka kaja 4e mn bolqlo otishla na lekar poslei kazali 4e samo lekar moje da q otvori ili pri rajdaneto qvno i e rategatelna cipata

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не,не мисля,че може
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Абе мене малко не ми се вярва, въпреки че казвате че може и даже че някои от вас са го правили . Момчето трябва да е мн заблудено дори да не е правило секс дотогава .

TheBestFriends Пуснато на: Съб Мар 21, 2009 9:33 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Момчетата много лесно се лъжат, стига момичето да поиска може да ги разиграва докато и писне
    Но въпреки това мисля, че момче трудно ще бъде заблудено относно това..

Не бъди толкова сигурна . Зависи на какво момче ще попаднеш и ние момчетата можем да разиграваме :P . Преди известно времем бях чул едно изказване: "Една жена уважава мъжа когато знае, че че той може и без нея"

Така че ако си мъж на място жените не могат да те разиграват.
    Винаги очаквай неочакваното!

ест че може да се излъже едно момче!! (е стига славата ти да не се носи из целия кв) нз защо вс свързват този момент с много кръв и болки!!! може да има само болки, а щом можем да симулираме че свършваме, защо да не може да се правим и че ни боли... просто отг ми е твърдо ДА!
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    според мен не може
    +++1

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    някои могат и да успеят да излъжат,защото не при всички има кръв...не се знае.
    Така е ,поне при мене нямаше....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    Велик0 Търн0в0
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    някои могат и да успеят да излъжат,защото не при всички има кръв...не се знае.
    +1 не се знае на кого ще протече .. ако не протече може да се излъже.но ако протече нз силно се съмнявам

spored men musLq che moje jenute sa kowarnu s1shtestwa

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    според мен не може

Аз също съм на мнение,че някои могат.Не при всички тече кръв и има адските болки.Ако е по-добра актриса,момчето изобщо няма и да разбере.

...hate my nickname

Град
    Бургас
    Не ми се вярва че може да излъже...Все пак не сме толкова глупави
    Живей бързо ,умри млад ,бъди красив труп!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от 1ov3m3
    ест че може да се излъже едно момче!! (е стига славата ти да не се носи из целия кв) нз защо вс свързват този момент с много кръв и болки!!! може да има само болки, а щом можем да симулираме че свършваме, защо да не може да се правим и че ни боли... просто отг ми е твърдо ДА!
    e tva be6e nai-to4niq otg, nqma smis daje da prai seks po vreme na cikul ili ne6to takova, ne e zadulitelno da ima kruv, makar 4e ako mom4eto e mn mn opitno, mogei da se usumni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си