Аз смисъл на тематата НЕ видях.
Първо, има си тема за снимки, където като пуснеш, повярвай, ако искат, ще те изкоментират доволно яко. От това дали палецът на лявата ти ръка е лакиран, дали носът ти е голям, дали циците яки... и ще минат през това, че корените ти на черната коса са избили, и стоят грозно на боядисаната ти в русо коса.
Демек - защо да има такава тема? При положение, че в другата ще ти направят характеристика(омг, ахаха), и ще чуеш тъй жадуваното мнение на останалите за теб. Друг е въпросът, че трябва да си яко зле, за да чакаш да те обсъдят някакви непознати в интернет, и представи си, даже ще ти пука, ако ти кажат, че нИ тЪ бивЪ.
Да не говорим, че темата ми заприлича на импулсето. "Ох, ах, ух, колко си сладка", "оле, какви устни", "шляядко бебзи" и тнт.

Яяяяяко зле. :P

DeadSilenceF пък големи коментари ще чака. То половината й лице е закрито от цаките.

Снимка няма да пусна, защото съм ГаднаЗлобнаГрозна комплексарка, и ще се срина душевно, ако ми кажат, че съм зле някакви непознати от нета, от които зависи целият ми живот, както и бъдещето ми.