.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Kak da razbera dali me obi4a ili e samo zaradi sexa?

zdraveite :]
    az sym na 15 i ne sym pravila sex ...
    mojete li da mi pomognete s nqkakav suvet kak da razbera dali tozi, v koito sym vlubena izpitva sy6toto kym men ili samo iska sex ... estestveno moje bi znaete nqkakvi trikove, s koito da razbera kakvi sa namereniqta mu ili nqkak da se izdade ..?

P.S. Ne mislete, 4e na 15 6te trygna da pravq sex, prosto pitam za da znam ot sega .

Blagodarq predvaritelno i syjalqvam za latinicata
    ;] Hakuna Matata kopeleta xD

порасни повече и щте разбреш малка си ощте да знаеш

ако постоянно ти намеква че иска от теб секс а сте от скоро заедно може би е само заради секса макар че може и да те обича и да иска да станете по близки Вземи го питай или го накарай първо да ти докаже че те обича после да иска секс поговорете кое е важно за него за теб и така Според мен няма как да ти дадем точен отговор тъй като незнаем какви са ви отношенията и така нататък ти си познаваш човека
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Цитирай Първоначално написано от mimka_1987

Da, blagodarq ti . Mn mi pomogna .

Ами най добре си му кажи чесно че не искаш още секс. Ако те обича ще го приеме, ако не ще разбереш че е искал само секс от теб

Цитирай Първоначално написано от purple4o
    Цитирай Първоначално написано от mimka_1987

Da, blagodarq ti . Mn mi pomogna .
    ми ти си едва на 15 всеки би те минал за да се гордеи че ти е взел дествеността

->Няма момче което да не изка секс <-

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от CwalkIn
    ->Няма момче което да не изка секс <-
    НАПРОТИВ!

ся по темата: еми най-добре му направи тестче питай го: искаш ли да правим секс и ако каже да значи е педал ако каже "мисля че не сме готови още" кажи добре и прай секс когато "сте готови"
    GTA Stunting

Ami mnogo lesno, pishesh v tozi forum. Poneje veche go napravq, shte ti kaja.
    Da, ne te obicha, iska da te chuka.
    Kak razbrah li ?
    Vijdam kolko tapo se izkazvash, t'va znachi che te e nadushil, che si tapa i moje da mu pusnesh.

Супер фен
    Питаш го "Кво искаш от мене?" и ще разбереш...
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от GreenManalishi
    Ami mnogo lesno, pishesh v tozi forum. Poneje veche go napravq, shte ti kaja.
    Da, ne te obicha, iska da te chuka.
    Kak razbrah li ?
    Vijdam kolko tapo se izkazvash, t'va znachi che te e nadushil, che si tapa i moje da mu pusnesh.
    A ti si zle :]

i sega kvo ?! da ne bi da ti porasne treta cica ili mozak ?

Град
    Свищов
    Говори открито с него и го попитай направо "Какво иска?" УСПЕХ!!!

Не мога да разбера защо сте груби с момичето- какво заначение има колко е интелигентна и как се изказва?? Пита съвсвем нормален въпрос...

sex..
    love me

Град
    Пловдив
    щом не си готова не си кажи му го и той ако не е слабоумен ще те разбере. А ти като си му отказала после недей му прави намеци знам, че си в периода "не знам какво искам", но ако искаш да останете заедно докато не си готова не му прави намеци
    -- -- --

Абе вие пааа се едно егати проблема изкарахте ...кво като иска само секс???Нали се пак някак тряя го грабнеш...то любовта да не мислиш,че идва от това,че играете карти...тряя с нещо да го жегнеш не стаа така!Пък кво като е секс...а и да те зареже после ...я се осъзнаи голяма работа...въпроса е да не те сменят през ден се пак!Нали,внимавай

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си