- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дайте идея какъв подарък да искам от наще!
Предлагам всеки на напише колко пари има в банковата си сметка и въпросът за гъзарията да приключи![]()
![]()
xax ami tezi koito nqmame bankovi smetki.. kak shte gazareemПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
kupi si presa s mnogo pristavki taka shte mojesh da si s mnogo raznoobrazni pricheski ..![]()
Bate i az imam sushtiq problemПървоначално написано от lolipop1
moq e na 29-ti
tvoq na 28-mi, schitaiki ot tova koga si pisala posta
![]()
аз предлагам...животинчекученце или котенце..мрр..бау
![]()
или нещу др.
..Sex,Drugs and Rock&Roll..
Абе кви са тия ГСМ, преси и не знам си кви глупости...
Приемай само платинени кредитни карти, коли, ключове от коли, ключове от апартаменти или мезонети.... Ключ от някоя вила по морето... Някоя яка спортна кола .... Пък ти външния си вид има с кво да го поддържаш щом си имаш всичко![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Mnogo syjelqvam che i az she ti go kaja no naistina se izkarva6 glezla...Ami poiskai gotini slyn4evi ochela na D&G ,Armani originalnite ne sa tolkova evtini...Presa s o4elca i edni obuvchici darechem kakvo poveche iska6...
P.P - Az pyk vinagi iskam pari i sama si kupuvam kakvoto iskam![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
хаха.. ехх нямате правия хора.. какво толкова като може да си позволи повечко ? за какви се имате.. да казвате каквото и да е.. че е разглезена.. или че е лигла без да я познавате ? пфф.. това е форум хора.. помага се.. не се напада пфффффффффффф... просто не не. :Х:Х:Х нямам думи мале... зависници..
По темата: Има добри предожения. Мисля .. че имаше една преса-маша с доста разнообразен избор..
http://www.onlinetrading.bg/files/im...nta-cf4012.png
Може.. да поискаш парички.. и малко shopping по магазините с приятели.
Друго ..... ммм може би почивка в SPA ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми аз утре имам рд и за сега нищо не искамПарите май са си най-доброто решение.
П.С. colymoly имаш доста гадничък подпис...можеш да го намалиш малко
И аз имам утреееПървоначално написано от cherrypezz
![]()
![]()
![]()
А иначе авторката може да не е разглезена лигла,но странното е,че иска нещо,а не знае кво![]()
![]()
дрехи
СуперПървоначално написано от Biskfitka
![]()
еми що за външния ти вид освен преса ? купи си преса с приставки като моята и имам още 7 къдри ме и кво ли не ! ако нямаш искай фотоарапарат,лаптоп ,GSM![]()
GSM има гугъл за тази целПървоначално написано от galu6a
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Благодаря ти за разбирането ..Първоначално написано от Flopi
![]()
![]()
аз също имам ден ден скоро на 27 април![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Да ти дадат пари и си купи вибратор.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
На мен ми подариха обици и пръстен от бяло и жълто злато![]()
![]()
та авторке и тва е много добра идея...аз не се бях сетила за подобно нещо....
![]()
Първоначално написано от Biskfitka
.. а има ли смисъл.. да и подарят нещо.. което не иска ? .. замислете се малко бе хора.. кво веднага нападате че е разглезена..? все едно не сте получавали подаръци които седят захвърлени в някой ъгъл мм??
НЕ СЪДЕТЕ ХОРАТА БЕЗ ДА ГИ ПОЗНАВАТЕ (fubar)![]()
Спирам да спамя![]()
Първоначално написано от galu6a
И аз
Към авторката-бижу някакво, часовник, чанта, някакъв аксесоар?![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Пластична операцияи няма да минат тънко
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз НЕ съм казала,че може да е разглезена лигла,а че може да НЕ е както всички и казахаПървоначално написано от Flopi
![]()
заслужаваш да не получиш нищо
Аз от наще нищо не получих...като си харесам нещо тогава...
Иначе баби,лели ми дадоха пари, а най-много ми хареса подаръка на чинка-парфюмче и лосион за тяло Bvgаri в една сладка чантичка ... ауууууууууууууууууу![]()
Na men nai mi haresva taka,davat mi 100-150 lv i sled vreme si kupuvam,kakvoto mi trqbva!![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Я не ми казвай какво заслужавам и какво не ... като няма да помогнеш върху темата не я спами! Иначе благодаря на всички които ми дадоха идеиПървоначално написано от Darkkiss
в крайна сметка смятам: преса за коса с най-различни приставки .. аксесоарчета някакви ..ще се поразходя по центъра ... дрешки алабала ...
ии това .. ако все пак някой се е сетил за още нещо ... да каже
![]()