- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПОМОЩ!!! Искам да надебелея!!!
Спокойно и аз съм така.По едно време даже си мислех,че съм болна.Не съм кльощава,но съм си слабичка в сравнение с другите момичета на моята възраст.Ям ужасно много.Но по-добре така,от колкото да бъдеш някое свинче.
![]()
за твоя ръст тези килограми са супер.То си е гени смис че ако ваште са слаби мн ясно че и ти ще си слаба.Аз приимерно се опитах да напълнея,но то просто не става,защото майка ми и баща ми са мн слаби и високи....и резултата сега е 1и 80,55 кг![]()
![]()
ohh i az imam takav problem pih i 2-3 vida hap4eta za imunnata sistema,sega i birena maq qm super mnogo i ve4e ot 3 dena sam v ka6ti i ka4ih 2 kg sega sam 172 54 kg no mi trqbva o6te 4e nemoga da se ponasqm.Iskam da kaja 4e ako si emocionalno napregnata i dosta iznervena nqma da moje6 da ka4i6.Trqbva da si spokoina da qde6 normalno i 6te napulnee6 postepenno
Moderated by slun4ice
Кирлицата е задължителна!
При повторно нарушение мененията ще бъдат директно изтривани!
т.14
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
purvo ti sportuva6 li a i ako sportuva6 ne si razvalqi figurata i ograni4ava6 li se ot tova koeto qde6 a i ne si slaba a za men si si normalna tova 4e dr hora ti kazvat 4e si mn slaba ( ne e taka ili pone tova e moito mnenie) za6toto az predi bqh 37kg na 12 god![]()
![]()
Moderated by slun4ice
Кирлицата е задължителна!
При повторно нарушение мененията ще бъдат директно изтривани!
т.14
Хапвай калорични и полезни храни.Спортувай.Не е лошо да се консултираш с диетолог.
![]()
Не взимай никакви хапчета без консултация с лекар!!!
Отиваш в аптеката и питаш дали има глюкоза за пиене.
В рамките на една седмица трябва да изпиеш 1 банка , споко не е гадно , но наистина се пълнее .
Успех![]()
някой хора не пълнеят дори да се тъпчат...не го разбирам тва
![]()
и аз искам така![]()
ха моята най-добра приятелка е 1.60 и нещо,даже вече е на 15 години,ако ти кажа колко е слабичка няма да повярвашно пък за сметка на тва,всичко си й е наред и е много хубавка,пък може да е до гении.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
BMI ти е 16! Взимай мерки викам аз защото на тия килограми не се живее.
От бирената мая и аз съм чувала че се пълнее. Според мен най-добре се консултирай с диетолог или се поинтересувай в нета кои храни са по-калорични. Не ти препоръчвам да се тъпчеш със сладки и мазни неща обаче. Все пак искаш да напълнееш малко а не да имаш целулит и гадна кожа![]()
ех момичеее всеки си мечтае да има такова слабо тяло като на моделите ти пък искаш да надебеляваш, ама кфо да се прави структура и гени...
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
И аз съм така - висока съм 163-4 ,на 14 и съм 43 кила. Е тва не е проблем,ама ако ви дам снимкии...искам да надебелея в ръцете и краката!
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
И аз съм като тебе само че съм по-слаба. 1.70 съм висока и съм 39-40 кг. И на мен по 5 пъти на ден ми казват колко слаба съм била, ама на мен ми е хубаво да ми го казват. РАдвай се че имаш такова тяло, а не си няква СЛОНИЦА, тогава ще искаш пак да си върнеш тези килограми.Първоначално написано от yozii
emi da ili gen i az sym taka qm mnogo ama nishto ne se lepi ..sled nqkolko dni stavam na 15 162\3 sum visoka i sum 40 kgПървоначално написано от galu6a
![]()
Aз непрекъснато се тъпча-няма ефект.Майка ми е много слаба,баща ми е много дебел.Егати гените.Ще опитам с бирена мая пък каквото ще да става.
всъщност аз съм такаПървоначално написано от bellzee
,то е генетично !!само майка ми качва малко баща ми няма като някои шкембета или такива а с няква перфектно тяло ,не го хваля ,но наистина хапва и нищо му няма !Аз съм същата ,сега съм 45 кг.
,ама не ми личи ,хванал ме е апетита днес доста ядох ,форнети и 9 филии - на обяд 4 и вечеря 5
,ама то не е лошо
поне при мен .. аз съм 165 см и тряя съм поне 50 кг ...
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
хаха и при мене е точно така.Първоначално написано от yozii
значи .. аз 4 месеца ползвах бирена мая - да ти кажа нямаше особен ефект, затова преминах на мерц драже - и за 1 месец качих 3 кг.
ти преценяш за какво става въпрос, като имаш предвид, че си се храня по същия начин както преди.
![]()
+1 и аз искам да напълнея тамПървоначално написано от mim4ety_sara
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
мн си си добре даже. няма да ставаме свине я.аз и аз съм слабичка на 17 г. съм 1.67 там някъде съм висока, а съм едва 48 кг.
според вас нормално ли е?