.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

не знам кво заглавие да лепна,ама е свързано с първите срещи

Еми..
    От доста време не съм ходила на подобно нещо, за което говоря.
    Дори не мога да си спомня кога беше за последно.
    Става въпрос, че желая да е като онези моменти... в които не се познаваш достатъчно с човека и когато си определите дата, място и час на събитието, още два дена преди самата среща да започнеш да се приготвяш. ( сериозно) И да правиш всичко с такова голямо желание. В деня на срещата да се събудиш с ебати ухилената физиономия, понеже предната вечер си заспала с ебати ухилената физиономия (лек синоним на 'замечтан' ) и въобще липсва ми цялото изживяване от такава среща.
    Всеки, който ме потърси, или ще ме викне на някое парти, или на някой купон, или в тях. Така е губи цялата романтика когато не сме насаме.
    ОО, промяна в плана. Сетих се кога беше за последно. Точно на 3ти януари около 5 и половина сутринт, ама това не се брои, щото не знаех, че ще излизаме, пък и не бяхме много в нормално състояние, въпреки, че бяхме насаме.
    ОФ, Успокойте ме, вдъхнете ми някаква надежда, че всичко ще се оправи. Просто.. от 14ти февруари не съм излизала никъде вечерно време, поради простата причина, че няма пари, а всичко на човек му се вижда прескъпо когато няма пари. Днес ми е вече петата поредна събота от как съм си вкъщи, и просто толкова много бих могла да се сдухам когато съм сама, и напредстава си нямате, ама все още държа фронта.
    Искам всичко да си е както преди...

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Не се сдухвай и аз съм така....все става нещо и плановете за забавление през почивните дни се объркват около мен
    Но пък вече започнах да свиквам и да си намирам забавления лично за мен

Zapoznavai se s novi hora :]
    Taka moje da sre6tne6 nqkoi kato teb i taka
    ;] Hakuna Matata kopeleta xD

Zapoznavai se s novi hora :]
    Taka moje da sre6tne6 nqkoi kato teb i taka
    ;] Hakuna Matata kopeleta xD

Град
    Инкогнито
    Не е болка за умиране погледни го от добрата страна аз съм по-зле от теб Браво че си не само хубава ами и романтична, сред младите това е рядкост Не всичко е пари, може и със 2 лева да си прекараш супер яко, въпрос на настройка, съберете се някъде 3-4 добри приятели извадете 1 домашна ракийка и малко музика и ето ви го купона, а за романтиката съм убеден че ще намериш правилният човек

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    абе ще се намери човек, който ще ти подари каса бира и кашон свинско. Не се притеснявай

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    абе ще се намери човек, който ще ти подари каса бира и кашон свинско. Не се притеснявай
    хахах...
    по темата:
    А бе я събери някой друг приятел/ка и заминавай някъде на кафе

Град
    гр. Пловдив
    2 лева в днешно време не стигат, бе, бате
    Виж какъв студ е..
    Оня ден се излъгах да ида на училище и взех, че се разболях.
    В нас се събираме на по кафенца, следобедите в някой друг, по възможност с кола, но като цяло самото изживяваше от срещите ми липсва, тва ми е проблема
    А, коцьо, ти вместо да ме съветваш да ходя да пия кафе с ДВА ЛЕВА, моеше поне от учтивост д аме поканиш, бе

сърдита съм ти

*супя се*

опитвам се да се сдържа и да премълча каквото мисля, за да не си изпълня с хейт важния ден...
    An Evil Man

Град
    Инкогнито
    Еми да кофти е че всички забравиха романтиката и онези малки неща в живота от които се чувстваш на седмото небе. Аз бях този с 2та лева не се карай на момчето Можеш да заповядаш у нас Ще те нахраня, на поя и ще се разходим из снега да видиш колко е романтично Иначе ние преди така взимаме 2-3 човека по 2 лева и си взимаме малко чипс и 1 домашно туршия с домашна ракия и следаме на 40" телевизор филм и си пийваме и си прекарваме добре

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    2 лева в днешно време не стигат, бе, бате
    Виж какъв студ е..
    Оня ден се излъгах да ида на училище и взех, че се разболях.
    В нас се събираме на по кафенца, следобедите в някой друг, по възможност с кола, но като цяло самото изживяваше от срещите ми липсва, тва ми е проблема
    А, коцьо, ти вместо да ме съветваш да ходя да пия кафе с ДВА ЛЕВА, моеше поне от учтивост д аме поканиш, бе

сърдита съм ти

*супя се*
    Чадо... няма пари бе... всеки месец върви на банкрут...
    интернет 30 лв.
    Бензин 50 лв.
    телефон 30 лв.
    --- и парите отидоха... няма и за 3 в 1

Град
    гр. Пловдив
    Ми, не работя, не се осигурявам, какво да направя.
    Jesus, въпроса с транспорта как ще го уредим?

Град
    Инкогнито
    Ех ще доидеш до софия на стоп, след това ще взема пари на заем и ще ти вземем билет за връщане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си