.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

За продуктите на Clear & Clear

Здр
    Искам да попитам тези, които са ползвали серията да ми препоръчат маска против черни точки, тоест за проблемна кожа. Чух добри отзиви за Clear & Clear. Досега бях с Гарние Пюр 3 в 1, но искам да сменя козметиката. Дайте предложения и кажете цена.

Град
    Wonderland
    Clean & Clear

добро е това,но Гарниер пюр 3в1 го превъзхожда

Град
    Wonderland
    Не ги харесвам.Според мен нямат голям ефект върху кожата.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    аз самоо това ползвам..
    мноого съм доволна ( за черни точки имаше една изцяло синя тубичка със сини гранулки вътре...не помня точно какво се води-но върши чудесна работа)

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    аз самоо това ползвам..
    мноого съм доволна ( за черни точки имаше една изцяло синя тубичка със сини гранулки вътре...не помня точно какво се води-но върши чудесна работа)
    а цена може ли да ми кажеш?

Супер фен
    Аз използвам само измивния гел от серията.И на мен много ми помага.Взех си го за около 8 лв...Обаче ако си вземеш и тампоните на Гарниер (те са с екстракт от евкалипт,много са добри) и са също около 8 лв,гарантирам ти,че няма да ти излизат пъпки.Най-много черни точки ако слагаш фон дьо тен.
    А някой може ли да ми каже Гарниер 3в1 добро ли е ? Понеже и аз искам да сменя малко козметиката ...

Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Аз използвам само измивния гел от серията.И на мен много ми помага.Взех си го за около 8 лв...Обаче ако си вземеш и тампоните на Гарниер (те са с екстракт от евкалипт,много са добри) и са също около 8 лв,гарантирам ти,че няма да ти излизат пъпки.Най-много черни точки ако слагаш фон дьо тен.
    А някой може ли да ми каже Гарниер 3в1 добро ли е ? Понеже и аз искам да сменя малко козметиката ...
    Да, добро е. Аз го ползвам оттттт... 2 години . От както излезе по магазините. Супер е. Ахх, и този фон дио тен Знаех си, че от него са ми черните точки. Но пък аз тея дни драстично намалих употребата му Тоест само коректор на местата, където се налага. Много неприятно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си