.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Диета за такъв случай.

Така, на някои съм им много позната, на други не. Та за непросветените- 136кг, 162 висока. ( Не се шегувам с това, темат, моля да не бъде заключена ) . Така.. за някои аз съм се регистрирала само да се шегувам с вас и с диетите, е не, не са познали. Едвам успявам да натискам копчетата на клавиатурата с дебелите си ръце .. Такааа... Някой ще ми помогне ли да отслабна, в такъв смисъл да ми дадете една хубава диета за моя случай?

Питайте каквото ви е нужно, за да помагате , вс. ще ви кажа ( ПС, не съм гладна ама много ям и често )
    debelanata shishkolanata

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Въврви на лекар той най-добре ще ти каже какво да правиш,а не някой от тук.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Wonderland
    Смятам,че имаш някакво заболяване,най-често при момичетата,това се базира на хормонален дисбаланс,трябва да посетиш ендокринолог,за да се опита да открие какъв е проблема.
    След това ти е необходима консултация с диетолог-задължително!
    Смятам,че никой от нас не може да ти даде съвет,тъй като не сме лекари.....и никой не е запознат с организма ти и проблемите,предизвикали това състояние.

Надявам се,че темата не е шега....не е хубаво човек да се шегува с подобни неща.

Град
    Горна Оряховица
    Аз също смятам, че е хубаво първо да отидеш на преглед при ендокринолог, за да установи дали нямаш някакви хормонални смущения. А ако всичко е наред, значи ще можеш да се справиш чрез диета и спорт. Но първо - на лекар.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Аз пък невярвам да тежиш толкова.Ти трябва да си уникален случай просто...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Голям фен Аватара на akinom
    Е, кое е странното в случая?
    Майка ми например и тя е горе- долу толкова кг ( макар, че не съм наследила пълнотата ) , познавам и още мн. други хора с подобно наднормено тегло. Но мама е станала в последствие на обстоятелствата толкова мн кила, понеже като била малка и повръщала и и сложили прекумерна доза глюкоза ..... и така се е стигнало до затлъстяването й. А може и това момиче да е със същия проблем. А може и да е възрастна, но това не е важно. Ако е достатъчно упорита ще се справи, не и трябват никакви лекари и прочие.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Град
    ^*в нас^*
    Странното е,че не е нормално да тежи толкова едно момиче+това АКО е толкова интересно защо се подиграва с диетите и спами постоянно в такива теми.Значи по този начин се подиграва със собственото си "заболяване" и още нещо на профила си е сложила дебелана на снимки там на "моят профил"-още дебелани.Да,хората понякога се самоиноризират,но в този случай е прекалено,за да е истина!!!!!
    Дензъл Ребеловски

Добре, реших да ви напиша какво правих днес, и да ми кажете къде греша и какво да коригирам.
    Станах, както винаги рано, рано- 7:15 някъде..
    Много бях гладна.. изядох 2 чинии ( направо огромни купи си бяха ) със зеленчукови спагети.
    Гледах телевизия ( исках да си измия лицето, ама ме мързеше да стана .. )
    После намерих една шоколадава бонбониера в хладилника и изядох бонбоните вътре .. уж съм на въглехидрати, препоръча ми го една клйощавела ... и нали въглехидрата е чист шоколад.. и така ..
    После към 11:00 часа имах урок по БЕЛ.. 2ч. и половина не бях яла, като си тръгна госпожата изядох една тенджера със грах ( ама само грах, имаше и картофи .. )
    След това гледах тв-то до 5:00, а преди т'ва бях на компа. Реших да играя на въображаем баскетбол, да се попотя малко, ама не, 30мин скачах кат луда, никакъв резултат.
    После дойде мама и ми остави някакви ''Райскейкс'' - 356 кал. на 100г. - изядох 3 пакета почти по 140г. всеки...
    Сега дъвча дърка, а преди това почти цяла кана степ от кайсия.
    debelanata shishkolanata

Град
    ^*в нас^*
    Ххаха моля те кажи,че се шегуваш .Никой ли не вижда,че темата е една ебавка?!Само на мен ли ми се струва невероятно един тийн да яде по една тенджера с грах за обяд?!Земи си дигни малко задника и се поразходи,а не да те мързи да си измиеш очите!То къде ти е грешката,а къде не е?
    Дензъл Ребеловски

Град
    Сицилия
    ti bazik li si prai6

Град
    Сицилия
    p6i mi na skype:stsracingteam ako ne se 6eguva6 6i sa opitam da ti dam saveti

Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa
    Ххаха моля те кажи,че се шегуваш .Никой ли не вижда,че темата е една ебавка?!Само на мен ли ми се струва невероятно един тийн да яде по една тенджера с грах за обяд?!Земи си дигни малко задника и се поразходи,а не да те мързи да си измиеш очите!То къде ти е грешката,а къде не е?
    Защо не? Аз съм си яшна. Остана още малко грах де, не цялата тенджера, но си изядох сравнително голямо количество.
    debelanata shishkolanata

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от XENON
    p6i mi na skype:stsracingteam ako ne se 6eguva6 6i sa opitam da ti dam saveti
    По-добре ги дай тук може и на друг да послужат
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    абе вие верно ли не виждате, че темата си е чиста ебавка.....това, че тука авторката е по-сериозна не компенсира подигравателните и съркастичните й коментари в предишните теми. Като наистина си с такова сериозно наднормено тегло защо пишеше такива глупости в другите теми за отслабване?!? И все пак ако темата не е просто бъзик (колкото и малко вероятно да е) ти препоръчвам да отидеш на диетолог колкото се може по-бързо, защото килогромите застрашават не само здравето, но и живота ти!

Град
    Хасково
    ебавка...

Супер фен Аватара на galu6a
    мисля ,че най-добре ще ти помогне лекар
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

a za6to moderatorite vse o6te ne sa q zaklu4ili .to se vijda 4e se ligavi..vij kakvo prestani s ligotiite ako tolkova iskash da otslabnesh ima 89635 temi za otslabvane v tarsa4kata.....i ako tolkova mnogo qdesh....of vuri go kazvai na nqkoi drug tva kolkoto i da si debel nqma da qdesh tolkova mnogo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си