- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- БъРз0о сТяГане..
Здр..Моля ви даите ми някакви съвети как да си стегне тялото бързо ..имам коремче,а искам да го нямам даите ми съвети какво да ям и какво не и какви упражнения да правя плс....
![]()
п.с и без тъпи мнения![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Няма бързо стягане,не може ей така 'щрак' и перфектното тяло.За да имаш красиво и стегнато тяло е нужно постоянство в спорта и здравословния хранителен режим.Трябва да забравиш за резки диети с брутално гладуване.
Като за начало започни с по 100 коремни преси на ден и постепенно ги увеличавай ,докато стигнеш до 300,карай колело или вело-каквото имаш възможност и не забравяй да поемаш достатъчно количество течности,които ще помогнат за разбиването на мастните депа в областа на дупето и берата.
Ако искаш цялостно стягане:корем,бедра-препоръчвам ти клякания,те са супер ефикасни.
Но помни-важното е постоянство,а не магическа пръчица за краткотрайни резултати.
Дам съгласна съм с горното мнение.Но по 100 коремни преси на ден,след като тя преди това не е спортувала ще й дойдат малко множко.По-добре започни от 10-20...Колкото можеш,докато не се умориш.И постепенно ги увеличавай-не днес 20,утре 30,в другиден 40... Ходи и на фитнес.Там ще ти направят програма и ще можеш да тренираш точно частите на тялото,които искаш.![]()
наркотици
Ако имаш колело карай гоАз винаги така си стягам тялото от натрупаните килца през зимата
![]()
Бягането е най-добре.То стяга всичко.
Ако имаш възможност ходи на фитнес и спазвай хранителен режим-ограничи до максимус сладко,тестени изделия,пържени храни,снаксове и чипсове.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+1Първоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
аз залагам на повече разходки бягане и аеробика![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
йее страхотен съвет....Първоначално написано от Darkkiss
пффф...
таа.. дам определено коремни преси,много ходене и бягане ..много течности( наблягай на вода и фрешове)... Никакви газирани напитки,намали максимално сладкото ,избягвай тестени изделия...
бягай или повече върви резултата е видим и коремните преди не ги зб![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
koremnite presi sa pulen bokluk.....kato gi spre6 i hooop vsi4ko se vru6ta
ооо 300... още малко 500 , какви са тия глупости, достатъчно е по 100 всеки ден, отколкото веднъж 300, да хване мускулна треска и да остави всичкоПървоначално написано от SoFarSoG00d
Пффф,4е какво са 100 коремни преси,докато ги почнеш и трябва да спреш,нормално е към 300 на ден,а мускулната треска в началото е неизбежна,ако мускулните групи не са тренирани-няма как.
еми нз ... на мен ми се струват много, ако може да ги прави редовно да си ги правиПървоначално написано от SoFarSoG00d
лошо няма
Слушай сега аз как се справих с този проблемИ аз до преди година има коремче и започнах да правя коремни преси .. не съм особено съгласна с горните мнения .. по 100 коремни преси за нетрениран човек е много .. ако преди това си тренирала .. нямаш проблеми .. но ако не си започни с 30-40-50 .. зависи .. колкото можеш ... цяла седмица ги прави другата седмица качи с по 10 коремни преди ии така .. може да правиш и 2-3 серии от коремни преси ... а отностно яденето .. недей да правиш диети .. в момента организма ти расте и се нуждае от много витамини .. все пак не яж като свиня ... в умерени количества а за препоручване е все пак да избягваш високо калоричните неща ... трябва постоянство .. ии резултатите ще бъдат налице
![]()
мхм, вярно че не трябва да правиш диети на тая възраст. просто тряя да ограничиш някои храни и повече движение, тва е.
а за коремните преси...не ходя на някъв спрт и тялото ми не е мн тренирано,ама няма никъв проблем да правя по 300 преси на ден. измислям си различни часове с по различен брой коремни преси и готово... :д
Лично според мен,ако не е спортувала до сега,неможе да направи 100 коремни преси.Тя 50 няма да може...Просто организма й няма да издържи,а и не е хубаво да се претоварва.Това,че някои парадират с това колко могат да издържат е отделен въпрос.![]()
е, и аз трудно издържам да направя 50,ама все пак 300 не ги правя наведнъж, а през 2 часа
I spored men nai-efikasniqt nachin za otslabvane sa narkotici (100%sigoren efekt) a za stqgane nai-dobroto reshenie e sporta,no nikoga ne smesvai narkotici sas sport stava mn losha rabota mnogoo ...![]()
![]()
![]()
![]()
Ами бедра?!Първоначално написано от sadsad
Талия?!
Кръст?!
Първоначално написано от Darkkiss
С 10-20 коремни преси няма да стане. Давай яко 400-500 на ден.
И задържай при изправянето без да мърдаш, да почувстваш как те болят мускулите.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
започни в началото по-малко,по-малко коремни преси..и така увеличавай всеки ден,тичане,може и лицеви опори,клякания,скачане на въже,наблегни на течностите..яж си нормално [без да се тъпчеш и да ядеш боклуци - като пръчици,натъпкани хамбургери и др.] можеш да се разровиш в интернет,ако искаш да видиш някои допълнителни упражнения![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d