.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Въпрос относно дължината

нормална дължина и дебелина са 14 см дълъг и 11см дебел (диамтър)
    на 14 години съм

Който се смее последен, най бавно загрява!!!

еми намери си девствена и тамън няма да я боли

На жената и трябват 7 санта за да и доставиш удоволствие,14 са ти повече от достатъчно,много хора искат да имат колкото твоя но им е по-малко... Радвай се каквото ти е дал господ това,а и още си малък ще видиш как ще порасне споко пич няма да се коркаш сичко е ок!
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Човек математика не учиш ли ? 11 см диаметър бутилка Кока Кола 2 литра не е толкожа дебела

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Малко ти е братле ! Имаш повод за притеснение ! Не знаеш ли че новата мода е да ти е 35+ ?

Ех модерен съм значи :P 37см

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Супер. Сигурно го тренираш за 3-та ръка да си надигаш биричката до устата с него нали ;]

Re: Въпрос относно дължината

Цитирай Първоначално написано от rUffLes
    нормална дължина и дебелина са 14 см дълъг и 11см дебел (диамтър)
    на 14 години съм
    Човеко ... диаметър знаеш ли какво занчи

тва наистина е колкото кока-кола

----------------------------------------------------------------------------------------

П.П : Мисля ,че на дължина не е малко ,но ширината май е малко нз ...

моя е дълъг 14.7 - 14.8 и е с обиколка около 13-13.5

така ,че ти е нормален поне според мен де

П.П : и аз съм на 14 год
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

абе вие пубертети,престанете да пускате тъпи теми за дължините.от къде да знаем дали стига?!?!на едни им стига на други не..д**а и коплексарчетата..няма кво друго да правят седнали да си мерят оная работа..

11 cm :O :O
    A tiq malko po-gore vseki den li si gi merite s liniyka che govorite za 14.7-14.8 ahh
    Moga i bez podpis

typa tema... i da ti e dobre ida ne ti e dobre nie s na6item neniq ko 6ti pomognen...radvai mu se takav kavto ti e 6ototo VINAGI moji po zle...
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Цитирай Първоначално написано от DaNTeS
    Човек математика не учиш ли ? 11 см диаметър бутилка Кока Кола 2 литра не е толкожа дебела
    човека сигурно е имал предвит радиуса

Цитирай Първоначално написано от BloodyOne
    11 cm :O :O
    A tiq malko po-gore vseki den li si gi merite s liniyka che govorite za 14.7-14.8 ahh
    Еми не го меря всеки ден просто беше малко по малко от 15 см ... когато го мерих предиии мм мисля ,че има 3-4 месеца
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Цитирай Първоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от DaNTeS
    човека сигурно е имал предвит радиуса
    11см радиус пък е 10 литра вода

От теми за дължини на пишки мисля,че успешно ще успея да запиша урология в МУ.
    Йога и мъдрост

Първо‚ това е съвсем нормален размер. Още повече за твоята възраст /членът продължава да расте до 20 години/. Така че забрави да е комплексираш - твоето “достойнство” си е съвсем наред!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си