- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-щурото нещо, което сте правили?
ами аз цял живот простотии върша
в 8ми (или 9ти) клас предпожих на даскалката по литература да спи с мен. И...не го казах на ебавка xD
без да искам хвърлих димка (от онези псевдодимки с топчета за тенис на маса) в класната стая...
скочих от тролей в движение с плонж и се размазах като прегазена жаба (това беше по добрата алтернатива, защото мноооого бой ме чакаше) xD
преди 2 години (по това време на годината) налазихме 1 басейн (през нощта).след това около 20 часа с мокри дрехи... после 2 седмици бях болен xD
сега ще говоря с някой приятел да ме подсети за разни глупости![]()
Е то покрай софииският е най-голямата тоалетна в България (НС). Брои ли се да идеш на кафе с помакиня цялата забулена ?
^От къв зор?
Фетиш?
Аз пък с още 4ма приятели в 5 сутринта, след дискотека се изпикахме на джамията.Първоначално написано от Disrespect
Ми с 1 фр отидохме на кафенце и там имаше 2ма от бившият клас и при тях имаше място а със тях бяха и гаджетата им и така доста странно ми беше, чувствах се кофти, не съм лицемерен и не ги обичам, да не кажа ненавиждам а от добри обноски трябваше да сме на 1 маса![]()
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
![]()
![]()
Оплюх всичко с кола като го прочетох тва!
za sega se se6tam samo 4e predi nqkolko meseca vlezah v daskaloto kam 1 4esa prez edin prozorec i napisah istorika e fy6kiq kyr za turcite pre4upeni krystove i takiva raboti
4ertal sym v kafe i az na masta pred horata pu6il sym joint4e vytre svival sym pu6il sym i s 4enge ae mnogo sa az postoqno takiva raboti praq ne gi pomna ve4e
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Тва на аватара, ти и ченгето ли сте? Смисъл преди да се напушите?
Качвала съм се в движещ се влак. В смис той тръгваше вече, а беше последния влак и трееше на всяка цена да го хвана и търчах по перона и виках като луда а машиниста седи и ми се хили накрая намали и трееше да направя огромния разкрач щото беше излязъл от перона![]()
Заключвала съм даскал в класната стая.
Целила съм хора с яйца домати и секви такива
Ъмм има и още ма трее помисля още![]()
axax neПървоначално написано от StayFly
predi nqkolko dena se napih i si hvarlih 4orapite![]()
I'm a psycho baby
Това лято правих секс на купон на плажа. Наоколо имаше хора![]()
Преди няколко години се забих с 3 различни момчета в 3 отделни зали на дискотека. Не знаеха един за друг. Беше ми много забавно, признавам си![]()
Миналата година като си хвърлях боклука в контейнера си изпуснах и ключовете(Трябваше да се ровя за тях.....)
Като почнах да се уча да карам сърф влязох смело много навътре в морето, но така и не успях да изляза. Дойде спасител![]()
Има и още, но в момента не се сещам.
oooo men edin aver 6te6e mi otreje glavata s finkata ama dobre4e oseti kato mi blasna glavata s prednata 4ast na syrfa
I'm a psycho baby
Мдааа кофти тръпка е. И мен веднъж щяха да ме забършат така докато си плувам. И с джет. Леле тия колко ги мразя. Сори за офтопикаПървоначално написано от b0Nb0n
![]()
Тва не е много смешно![]()
УжасТова ми напомня и аз как като малка ( на около 12) влязох на огромни вълни на червено знаме и за малко да си умра. Една вълна така ме дръпна и ме завъртя под водата че не знаех къде се намирам. Бях в шок цял ден след това.
Но Raybeez аз чакам срамната ти част![]()
![]()
Първоначално написано от FockidyFockFock
Май Джизъс не и стига....
Абе не бееххх какви стее лелеее ! Искам да чуя случките, които се притеснява да разкаже !
![]()
Да, това е единия смисъл. Другия е тясно свързан със срамната част.
![]()
![]()
добре признавам те
![]()
Ех не ме забърквайте с обвързани жени, че не ми се занимава с ревнивци![]()
Е да ама аз никога не бях пишкала навън. Признавам си.Първоначално написано от Raybeez
![]()
Иначе съм се забивала с 2ма на един купон.
Редяли сме отстрани на сауна.
В 3 през нощта ходихме почти километър в бая проливен дъжд, за да си купим шоколад с един бивш.
Правила съм секс в стая с 5 човека, спящи на пода.
и азПървоначално написано от Raybeez
по химия