- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-щурото нещо, което сте правили?
хахаха оценката![]()
С даскала ли, бе?Първоначално написано от TERRORMACHINE
Edit: а, разбрах. Извинявай.
ама от нея(т.е. майката) ли ти е лошата оценка не разбрах? трябваше да снимаш дъщеря й в предизвикателни пози и да я изнудвашПървоначално написано от Raybeez
![]()
Ех ще ми бъде забавно да видя коментарите като някой напише че е правил любов с животно :![]()
Не обаче ония ден гледах 2 гълъба как го правятПървоначално написано от Jesus
за пръв път виждах
Дам за секса като заговорихте ..
на покрива на блок брои ли се за "най-голямата ви щуротия"![]()
ХааааааахАХАХ! ИВАААААААААААА!?Първоначално написано от BornTohate
![]()
ква ива те гони бе мееенПървоначално написано от FockidyFockFock
![]()
Ами...
Едно време имах една интимна приятелка, на име Ива, с която кесихме на покрива на блока й. Веднъж обаче под влиянието на различни фактори, се стигна до сношение.
Имах чувството, че го подавам на целия квартал.![]()
![]()
![]()
хахахаха .. мне съм аз определено![]()
моя блок е висок .. пък и да ме гледат .. нали аз си правя кефа ааахахаха![]()
Пишках права в тоалетната, защото нямаше какво да правя.
И кво, че ми стана интересно?
Е, не смятам, че имам кой знае колко щури преживявания... ама.. ако пишкането навсякъде се брои![]()
mindscan
На тебе всяко излизане по улиците на Люлин ти е щуро преживяване!Първоначално написано от IrrieSkyline
Ни тъ бива, щом после не си се обърсал с опаковка от соленки ( не става дума за мен)Първоначално написано от SofiaRegularCunt
срах с прашки на челна стойка ...
Един път съвсем ненадейно влязохме в едно училище .. стояхме 40 мин из коридорите и излязох с гадже![]()
aaaaaaaahahahahhahahПървоначално написано от SofiaRegularCunt
стига, бе човееееек![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бива ли такава прототия, бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
боже, къде се озовах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ужас ужас...
![]()
![]()
![]()
![]()
аз не съм мноо' впечатляващ...
на 5 годинки с шейна се засилих челно в бетонен електрически стълб, че ми остане подобие на цицина леко до края на живота. майка ми рева като ме видя тогава, половината ми лице синьо и подуто, ахах
любимото ми място е Монцата в Южния парк - там само ме ебават приятелите, щото веднъж се спускаме, развих ~ 60 км/час при което долу си обърках предна и задна спирачка (моите са обратно на нормалното :Д), при което колелото се натресе в бордюр, от ръчната и забиването изхвърчах напред метър и нещо - два поне, а колелото се въртяло над главата ми и по чудо не ме е фраснало.
10 минути преди тая каскада шапката ми хвръкна по монцата към средата и пак набих предна, щото не ми се катереше после нагоре за нея. направих салто с колелото току пред приятел един, който връхлиташе пак с 60так някъде и по чудо не ме засече. :Д
а 10 минути след нея хвърчах по някакви кореняци пак с колелото и си издрах половината краци като след борба с глигани и прасета. Оо
като правехме когато бях по-малък турнирчета по футбол с една супер корава топка от 3 метра ми теглиха боц в ташаците. същия мач малко по-късно един олигофрен вместо да уцели топката ми уцели главата при едно единоборство. аз си взех таймаут маа му :Д
абе общо-взето всички очакват пак да се спускаме там, ахах.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."