- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- възможно ли е да си останем приятели
Яяяя,моята история![]()
Не мисля,че ще стане,поне при нас не става. Но можете да сте добри поднати...примерно..след време
И п.с-ниикога ниикога не си хващайте гадже от класа
А как би се чувствала настоящатата му приятелката,когато бившата се навърта наоколо ?
Eдва ли.Не се надявай много.Поне на този момент нищо няма да стане.След време може пак да си станете приятели,но никога няма да е както преди.
При мен случая е що-годе подобен само че е несподелена любов.Аз обичам 1 приятелка тя не изпитва чувства към мен но все пак имаме приятески отношения.(НО въпреки това пак ми е мъчно и тъжно че не обича и тя )![]()
There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
between love and hate.
Изакай да мине малко време... и евентуално тогава може да се надяваш...
+1Първоначално написано от selens
Такива неща са просто невъзможни! 1 на 1000![]()
Почти никакъв шанс...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Според мен зависи най-вече от човека.при повечето бивши не става,но не губи надежда.До някъде зависи много от теб как ще се развият нещата.
Нормално е да се отдръпне, особено ако още има чувства към теб. Може след време да му мине...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
момчетата повечко се сърдят...затова на първо време едва ли ще се оправите...но след време той ще си намери друга и няма да му пука,че е ходил с теб...![]()
както каза сте и от един клас...няма докато завършите да се сърди![]()
Много трудно е да останеш приятел с бивше гадже... А щом той се дърпа по - добре не го притискай , а му дай време и пространство... Може все още да има чувства към теб и за това да страни или пък да има някакъв вид антипатия пъм теб мног неща могат да са , но ако го пристискаш нищо хубаво няма да излезе и най - много после да не можете да се гледате един друг.
Ти сигурно си на 13 .. Аз имам едно златно правило , особенно след като обичам да сменям класове: Никога не ходи с момче от собствения ти клас !!! .. Няма начин да останете приятели !! По - скоро ако държите някви отношение , то ще е защото сте в един клас .. При други положения според мен не би те погледнал ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.