- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Блондинка
Това не беше ли наша потребителка бе?
http://vbox7.com/play:fd671fc1
Вече е известна, има си чики-фенклуб![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не съм някакъв капацитет, ама на таз корените и чернеят - много е грозно така
Сама си е направила клипчето?
Интересно:Д
Питай Мачо, все пак, малко са ми еднообразни белокосите.)
едит:
Колкото твоето беше мъжка злоба, нали?:Д
А наистина беше злобно, спомни си.
Хубав ден!;
Всъщност това е била ЕДНА ОТ ВСИЧКИТЕ потребителки. Няма да ти казвам колко момичета се предстаят за нея с тези снимки...
Аха, окей. Аз мислех, че ще направя откритие :Д
блаб започна женската злоба, тцтцтц.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Blab
Kaк да ме разбере една блондинка?!
Рап стар - без една стотинка...![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
тая така лъщи от грим и подобни, че сигурно е мазала като боя на няколко пласта О.о
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Сашо, ти не учеше ли бре?![]()
Андреа N1, бе!
Изкуствените блондинки в 99% от случаите изглеждат зле, особено, ако са кифли![]()
шшш, правя тайни ритуали да се склоня да започна... :ДПървоначално написано от Loshotia
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Цашу просто по цял ден зяпа евтини женоря във vbox.
Признай!
признавам. знаеш, че блондинките са ми слабост тотално![]()
![]()
аре бегам, че "три изпита за двеста марки и едно прасе" не върви при мен, ше требе тая седмица края да се представяме добре.
Това го знаемПървоначално написано от Blab
![]()
Е баща ти като прибира диви животни, едно прасе да беше завъдил.Първоначално написано от ScionOfStorm
Успехов, Сашо.![]()
Може и да е хубава, обаче ако беше с нормалния си цвят на косата щеше да е и далеч по-добре, отколкото с тази перхидролена грозотия на главата.
между другото това е MakeMeFeel![]()
не знам дали е тя на снимките , виждал съм и в импулсчиту профил с снимките на това момиче...![]()
и все пак зилени лапички
Къде отиде красотата и разбирането за красота не знам..
Какво красиво виждате в това момиче също не знам..
Има къдееееееееее-къде по-красиви момичета от тая шаврантия, проблема е, че не се забелязват.
На почит са някви гадории като тая.
Само като и видя намръщения фейс и ми се досира...
Има задник и цици, признавам, ама само това не е красота...
^'Дето една позната си беше написала на скайпа...
"Ако имаше конкурс за най-голяма подплънка, щеше да има 1 000 000 първи места" ;д..
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Като й шибнеш един шамар и лицето й се напуква.Първоначално написано от BornTohate
Първоначално написано от StayFly
Тва беше добро!!