- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичам да слушам силно музика
пич надувай яко и въобще да не ти пука
![]()
![]()
въобще да не ти пука..
пък ако не се изнеси в къща да живееш
аве не ви е приятно някой друг като ви усили омразна за вас музика,ама иначе -'надувай кво ти пука'
еми като не ти пука,ще слушаш и на съседа и ще мълчиш..
Както сички тука и аз се кефя мн на силната музика и отвреме на време си я цъквам на макс докато чистя из апартамента ала бала... проблема е че съм в панелка и под мойта стая съседа е напраил стая за новороденото си бебе и идва ми се разпрая как той и жена му неможели да спят от мен и музиката... От прая ми някви заплахи... накрая ще ко изгърмя и ще го просна. но съм цивилизован гледам да се разберем но нестаа... мисля че спазвам закон и правила от 6 до 22 и зимата от 7 до 22 нали така и дори от проста етика от 2 до 4 пак не слу6ам за да спят хората ма газето явно неми се кефи и ще стане варгал скоро... казвайте кво да го прая?![]()
Егаси егоистите сте!![]()
При положение, че около вас има малки деца, редно е да се съобразявате!
Ама е за това държавата ни не струва! Всеки казва "кво ти пука"! Трябва да се правят компромиси, бе, хора! Всеки обича да слуша силна музика и да вдига шумни купони... но не винаги това е възможно. Ако има възрастни хора, които искат да си починат на обяд за 1-2 часа, или малки деца, какво ви пречи да слушате музика малко по-тихо?!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз като пусна Angerfist - FUCK TRANCE на домашното кино, изпадам в екстазПробвайте я! Не е за субуфери под 120W
![]()
Айде, стига сте си мерили пишките (буферчетата).
Иначе се разбери със съседите едно време, по което да бичиш.
Съветът ми е да се съобразяваш с часовете,които за отделени за почивка.Сутрин до десет,следобед от два до четири и вечер музика до сет часа.
P.S.-За последното не съм много сигурна
и кво слушат тия съседи, че слушате една и съща музика? Хаус? Транс? Минимъл? Или вие не правите разликата? Живея в къща, в непосредствена близост до циганския квартал и много се дразня когато се опитвам да се наспя и в 8-9 сутринта през отворения прозорец освен хлад, да влиза и някаква цигания или друга мазна дандания... сега циганите отсреща защо не усилват? Баща ми им направи контраатака - Deep Purple, Whitesnake, Nazareth, AC/DC... на старите респромчета... аз нямах против, съседите викнаха полицаи, които, след като поговриха с нас, санкционираха циганите... в тая държава ако не отмъстиш, няма да получиш справедливост! Усилвайте, но се съобразявайте с хората около вас!
Горките ми съседи... от години събират подписка да ме изселят в Сибир... а стерео уредбата ми да нарежат с електрически трион !![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.