- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичам да слушам силно музика
Абе хора,много обичам като се прибера в къщи да си пусна музика силно, трябва да ви кажа че изпитвам такъв кеф от хубава и СИЛНА музика че на моменти изпадам в делириум чувството е по-хубаво и от секса направо подивявам,НО проблема е че живея в апартамент макар и тухлен но трябва да се съобразявам с съседите, някакви идеи как да подкупя съседите да търпят![]()
Преди живеех на квартира в цяла къща в Банкя с бившата ми приятелка 5 години и ви казвам най-лудите купони и слушане на силна музика съм правил там,няма съседи и дяволи нооо, сега в апартамент си е кофти спрямо къщата...
Е как да накарам съседите да ми изтърпят силната музика която кара кръвта ми да кипи![]()
Две глави мислят по-добре от една!
сложи си слушалки
не е същото пич,усещането е все едно например: като правиш секс с партнъорката си и вместо това да мастурбираш!... губи се тръпката от звуковата вълна която усещам от мощните звуци на музиката в себе сиПървоначално написано от plmn
![]()
знам за какво говориш, добре че живея в къща, нямам проблеми със съседите![]()
Ооо да така си.И аз живея в тухлен апартамент(тия от новите кооперации,не знам колко се чува и колко не),още няма много хора около мен,но пък и да има слушам музика до 2 после почивка до 4 и от 4 продължавам до 10.Така е по-закон,така чееее...държавата е на моя странае не всеки ден де
Да не говоря,че на 2 етажа над нас в 1.30 като бяха надули чалгата,а аз ставам в 6 за даскало и се чудя от ъде идва братче,съседите до нас спят,нямааа...цялата къща обиколих и накрая разбрах,че идва от аспиратора ни в кухнята,явно звука влиза в техният и от там в нашият...ИЗДИВЯХ
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Съобразявай се. Не можеш да им надуваш главите по цял ден.. Надувай я умерено петък събота .. но не и когато знаеш, че им пречиш.![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Mene ne mi puka,ot doly i do nas jiveqt teen-ove i to momcheta ii 1 me haresva i ne smee da mi kaje nishto!![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Подла манипулаторкаПървоначално написано от mim4ety_sara
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Какво ти пука кой чува музиката и кой не?Надувай до дупка и това е.Аз вече с никой не се съобразявам,щото над нас живее дебил,който слуша чалга и веднъж в 3 часа беше надул музиката.Само с него не се разбирам с тая чалга,иначе другите съседи са тийн-ове и не правят проблем,а и слушат същата музика,която и аз.![]()
Абе.. я надувай музиката като те кефи и не се притеснявай.![]()
П.П Аз пък не обичам мнооогоо силната музика.![]()
Не виждам защо трябва да ти пука...![]()
В нашия блок в петък вечерта от долния етаж под нас един такава музика пуска, че аз в нас не мога да се чуя какво говоря![]()
![]()
първия път когато дойде тук (да живее) направо помислих, че има някакво звуково заметресение![]()
![]()
но до колкото знам още никой не му е правил проблеми..
и на теб ако никой не ти се кара да речем, няма причина да се съобразяваш
отдолу тоя като ми надува преслава всеки ден, напрао умирам.
а аз като си надуя музиката тая отгоре блъска с някъв прът!
ай сиктир оттука
Ами ние целия вход слушаме силна музика и се опитваме да си надсвирим колконитеКупуваш си едни хубави слушалки и усилваш до край..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Най - яките купони не ги правиш ти мой човек! Не знаеш при мен какво ставаЯко музика и комшиите нищо против нямат, щото и те ми харесват музиката и целият вход кънти
И дядката от горния етаж нищо не може да ми каже, така че не ми се хвали със силна музика
Какво има да ги подкупваш обаче? Като не им харесва - не пускай. Не си случил като мен на комшии
При мен оплаквания само от съседния блок има
Ама както и в случая на nefchi_bs всички режем яко! В твоя случай, наистина, си купи слушалки, ама големи и хубави, по - мощни така, та да се кефиш.
Ами яя си надувай музиката и да не ти пука!!И аз правя така в къщи..Съседите почват да званят на вратата,ама аз не отварям![]()
![]()
да не ти пука .. усилвай до дупка.. аз поне сега така съм направила
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Слушалки пич.....колкото и да не е приятно но няма как да не се саобразяжаш,разбирам цялият блок да слъша музика(силна.... съобразяваи се![]()
![]()
Лудите движат света!
Ами,да това определено е един от кофти недостатъците на това да живееш в апартамент,а аз не мога да изкажа много компетентно мнение,тъй като си живея в къща,но може би трябва да се съобрязавш от време на време..все пак,както казах вече недостатък е ..няма как!
To infinity and beyond.
Ако не е чалга,надувай до дупка без да ти пука![]()
...така като ви чета коментарите сте истински непукисти амай ще гледам да надувам музиката в разрешените часове все пак или по изключение 1-път седмично,имам готини съседи все млади семейства защото живея в нов блок,но проблема е че съседите над мен,до мен са с малки деца,специално заради тях ща не ща ще се съобразявам
![]()
лека вечер на вас![]()
Като си надуя музиката се чува на 500 метра. Не се бъзикамА съседите... барат мекия.
Scorpions forever!
и аз живея в апартамент ама много не ми пука ..увеличавам си ама баба идва и ми се кара честоии като няма никой у нас ..това и чакам увеличавам сиии
![]()