- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На какво сте говори за да вкарате някой в леглото :)
Интересно ми е на какво сте способни, за да вкарате някой в леглото за секс? Какви са ви триковете и т.н ?
или пък какви трикове са ви прилагали, за да ви вкарат в леглто?
ТРЯЯССССС! мутиката в главата вързваш я за леглото и почваш![]()
-- -- --
сигурно е ефикасен тоя метод ... ама няма ли да е малко "дървена" и "изстинала" след това ???Първоначално написано от Sebastianek
![]()
По принцип аз викам ,като съм се настанила в леглото-ела да те гушна.Хващам го,целувам няколко пъти и си го събличам![]()
а как стигате до настаняването в леглотоПървоначално написано от Shia
иначе това с гушването си е класика и важи и за момчетата и за момичетата
(и аз съм го ползвал)
През вратата,леглото е опънато и се "чудя" къде да седна и се настанявам.
Или го сварвам още докато спи (7:30-8:30) и се мушвам под завивките "Още ли спиш,искаш ли да те събудя"
еми готов съм да пожертвам една лопата....![]()
![]()
<N>
Еми не обичам много да увъртам .. Ако мисля , че си струва да спя с някой направо действам и го разбивам от секс![]()
.. Трикчетата ги прилагам по време на секса ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
ха ха ха и аз съм такаПървоначално написано от summerlove66
![]()
минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]
брей ... много сте смелиаз до сега не съм попадал на мацка като вас
Хиихи .. Еми трябва човек да е смел .. Или ли смисъл от сичките тия увъртанияПървоначално написано от TPAKTOPUCTA
![]()
няма ... права си, просто едно време като върших дивотиите такива мацки не се срещаха![]()
то и сега не се срещат ... в интернета се живее на друга планета
-- -- --
може и да си правама като знам братовчед ми (който е 18 годишен) какви ми ги разправя ... съм склонен да вярвам на по- разкрепостените мнения във форума
Хахха добре ти знаешПървоначално написано от Sebastianek
.. Казвала съм го винаги " Едно е да говориш . друго да ти стиска" .. За мене няма смисъл да казвам нещо , което не е истина
Независимо дали е в нета или In real life ;]]
Ако иска бе,аз няма да я карам на сила.. ако нещо се противи
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее