.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен

Ъъъ,леко тъп въпрос за скайп :D

Здравейте!
    Имам едно въпросче свързано със скайп.Имам един абонат(мой познат),който не влиза често в скайпа си.Така де,за последно беше на 25.02. на линия и ми писа,само че мен ме нямааше и видях по-късно,че ми е писал(не си изключвам скайпа).Отговорих му на съобщенията,но тъй като вече беше извън линия ми изписа,че са недоставени.Такаааа,това си седеше в прозорчето за чат до днес,когато вече не пишеше,че са недоставени,ама пък не ми изписва,че е бил на линия.Искам да кажа,че все така си седи че е бил за последно на линия на 25.02. И нещо ми изчезна снимката му от профила му и сега седи фабричната.Та въпросът ми е как са се доставили тея съобчения след като той не е влизал,и възможно ли е да ме е трийнал от списакът си и да не мога да разбера кога е на линия и затова да не му виждам и снимката
    Е,благодаря предварително на всички

Мега фен Аватара на Biskfitka
    За снимката не знам...може той да я е махнал...а за съобщенията...ако е влизал като инкогнито ти е получил съобщенията,но няма да ти покаже,че е бил в скайп.Поне аз така мисля.Може да не е така,аз със скайп не се занимавам много..

Град
    Непостоянно
    да и на мен един индивид ми седи постоянно извън линия .. а знам че влиза .. но му няма снимката ..

абе да ти кажа може и да те е изтрил .. нз
    .!.

Абе според мен е бил инкогнито.

А като те изтрие ти как можеш да разбереш- в смисъл както каза някой, възможно ли е да не ти се показва кога е онлайн?

cherry*kiss

Сигурно е бил инкогнито.
    Stay up all night with the stars *

Дори и да е бил "инкогнито" после като излезе ще ти покаже кога за последно е бил на линия т.е. когато е бил инкогнито.А снимката може и той да си я е махнал

Супер фен
    Ако те изтрие от списъка си с абонати пред nick-a му при теб ще се вижда сива иконка на Skype с въпросителен вътре, а не с "Х" както когато е off line
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Значи цялата тази опция "инкогнито" или както е при мен "invisible" си е много глупаво устроена.. Винаги можеш да разбереш кога някой се е скрил. Точно това, което каза, че не ти изписва, че не е получил съобщенията си е най-лесния начин да разбереш. Щом не го изписва - значи си е влизал в skype-а и ги е получил, но дали вече ги е прочел си остава в неизвестност.. Аз пък имам друг въпрос и искам да си спестя създаването на нова тема.. Може ли някой да ми даде линк за официалния сайт на skype, където мога да дам мнението си по някои бъгове и тем подобни.. нещо като feedback.. Но не ми трябва просто линка за официалния сайт, а точно страницата, която описах..

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    За да не правя нова тема, ще си задам въпроса тук.
    Ако съм написала съобщение на даден абонат който не е на линия и ако минат повече от 3-4 дни абоната ще получи ли съобщението или не ...
    Надявам се да е бил ясен въпроса.
    Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Lynx
    За да не правя нова тема, ще си задам въпроса тук.
    Ако съм написала съобщение на даден абонат който не е на линия и ако минат повече от 3-4 дни абоната ще получи ли съобщението или не ...
    Надявам се да е бил ясен въпроса.
    Благодаря предварително.
    Ще го получи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си