- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- просто искам да си излея душата...
здравейте първо!Ако ще пишете тъпи коментари по-добре ги запазете за себе си...искам да си излея душата тук..такамм...щяхме да ходим на екскурзия..обаче с едни момчета от другия клас се мразим и аз споменах,че не бих желала те да идват (не че на някой му пука за мойто мнение ,а и те са 2ма,а аз 1).И приятелката ,която мислех за най-добра започна да ме обвинява преди,че съм искала да съсипя екскурзията,което не е така.И се ядосвам в момента.И хората ,които смятах за най-близки ме предават едва ли не за да не ги помисли някой за пикли,че защитават приятелките си..и като и казах ,че ги защитава тя каза "офф к'во ми се праиш ся...се 1 аз излизам лошата" и излязох от скайп...гадни хора!
![]()
Ами понякога този,който си мислел за най-добър приятел те предава!!
Вече всяка история завършва с "и излязох от скайп".. стегнете се бе вещества!
Не са ти приятелки и гледат как да се отърват от клюките, че ти искаш да "не знам какво" екскурзията.
Don't tell me what I can or can't do !
Тогава може наистина да се замислиш дали тя/те са ти приятелки...
Ами всъщност,да тя ти е приятелка и би трябвало да те подкрепи,обаче помисли дали наистина не проваляш екскурзията,все пак тя е за всички и е малко кофти едва ли не ти да нареждаш кой да ходи на нея...надявам се да си ме разбрала правилно и си помисли,в крайна сметка никой не ти е виновен,че ти мразиш тия момчета,ако ТИ имаш някакъв проблем с тях ТИ не ходи на тази екскурзия!![]()
To infinity and beyond.
За това правиш като мен когато някои те издразни по тоя тъп начин-казваш му в прав текст в лицето :"Шибай се" и си тръгвашПървоначално написано от bloodyF
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
И ти пука защото? Действително не е редно да предявяваш претенции към тези които ще ходят на екскурзията, но и 'приятелката' не те е подкрепила. Погледни на нещата от слънчевата страна. Броят на предателите около теб току що намаля с 1. Просто я отсвирваш и си пазиш нервите за по важни неща. И аз бих те посъветвал да понамалиш скайпа и да увеличиш реалните контакти. Не е редно оплакване че си се скарала с най добрата си приятелка да завършва с 'и излязох от скайп'.
ПП: Да излезеш от скайп защото си се скарала с някой е все 1 да се нацупиш, да се фръцнеш и да отидеш да се нарежеш. Не се прави.
Welcome to the end of the thought process.
Ти па, за една екскурзия ли ше ревеш. Кат имаш проблеми с тия пичове си го казваш както си е, няма кво да усукваш. Пък оная ако не схваща нейн си проблем, не се здухвай заради простотиите на други.
Бахти тъпия подпис имам
Първоначално написано от bloodyF
и ти е гадно заради това??
момиче...имаш проблем! (както ми казваше класната)
изобщо не трябва да ти пука какво казват или мислят другите...изказвай си мнението и на който му харесва ок на който не-негов проблем
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Ми така става като раздавате квалификации за най-добър приятел на всеки, който е решил да се доближи в даден момент до вас. Проблемът си е във вас. Ебати, с кво ти е доказала, че ти е най-добра приятелка чак...![]()