- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
Колонки,химикалка,флуомаст ер,запалка(не пуша,незнам защо е там),тетрадка,дискове,едно цвете от харитя
,чаша...
парфюм,дезодорант Адидас,гланц,кутийка с бижута,многооооо козметика и дамски превръзки![]()
![]()
![]()
Мнооооооого храна...чаши...чинии...
изобщо всичко , което съм употребявала за ядене и пиене през последните 2 дена.![]()
I`m exactly where I`m supposed to be..
Телефоните ми 1 кутия бисквити и семки![]()
"Най-голямото щастие е да бъдеш обичан заради самия тебе или по-точно, да си обичан въпреки тебе." Виктор Юго
Пълна кочиня
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Първоначално написано от Lyubomn7
листи,химикали,шноли,слуша ки,лакове,лакочистители,пу канки,плюшена играчка и няколко книги
![]()
Празно шише,тонколони,книги,лепил ,настолна лампа,моливник,камера и 1 фиба.![]()
Humans need fantasy to be human.
Всичко необходима за един пропаднал човек. : )
тонколоните,микрофона,каме рата,монитор,пила за нокти,някакъв диск,химикал,малки листчета,два ластика,една фибичка,сешоар,една почти празна чаша с вода,и някакви стотинки
пълна кочинаааа![]()
Монитор, клавиатура, мишка, подлошка за мишка, микрофон, камера, колонки, химикалка, тетратка, телевизор, черен лак за нокти, лакочистител, цигари, запалка, кока-кола.
Телефон,тонколони,химикали ,семки,кафе,тиксо .. УЖАС!![]()
ЖиСиЕм-а, кърпа, Фанта портокал, чаша, дистанционното за климатика, слушалки, микрофон, още 1 слушалки, принтерИ 2 пакета WinterFresh Extrem Polar
![]()
пфф сякви боклуци![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
емм ключовее, снимки, портмоте,к телефони, зарядно, едно анделче, няквии боклуци ииии тваа![]()
Bitch! >.<![]()
снимка , стари лакове , гиесем , книга с рецепти , химикали , герданче от костилки , счупен телбод, 5 кутийски с различно съдържание , 2 кафени свещи , прерарирана пеперуда , дървено прасенце , лакочистител , 2 стари лака , билет за кино и моливник....
колоните, мишката и монитора с ами точно на бюрото, а до бюрото има - календар, 2 кутий с химикалки, моливи, гумички ... щипка за листчета цвете, щипка пеперудка, тетрадка, калъв за очила, ученик по математика, 2 речника, дискове.... единия от двата ми GSM-a ....
Горе долу е това, но всичко е супер подредено![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
колона шише с вода парфюм дистанционно за домашното кино и диск
моммчее !!!
Първоначално написано от kypidoncheto
Първоначално написано от storex
Снимка на авера,видео рамка,ключове,телефона,куп инка дискове филми,ipod фиба,две шарени гривнички принтер,фингърче,буфера на колоните ми,теория по музика,и нотна тетрадка с зелен молив в нея.Май това ...![]()
Mi ricordo montagne verdi
e le corse di una bambina
con l'amico mio piu sincero
un coniglio dal muso nero.
ъЪми .. да видим
монитор
колонки
мишка
килим4е за мишка
плюшка
сл очила
некво удостоверение на мама
2 гривни
пръстен
тевтер4е
уеб камера
несесерр
флашка
маркер за дискове
дом телефон
на долния рафт:
клавиатура
после конфигурацията .. слу6алки .. микрофон .. модем .. фотоапарат .. принтер .. килим4е под бурото..4ехъла ми..
а в шкав4ето някви раоти за даскало
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
по-точно какво няма...
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ми то е големичко бюро..
Има преса, разни тетрадки, два фотоапарата, един Card Reader,някакви книги, една плюшена играчка, един несесер, снимки, мокри кърпички и един куп листиИ това е само където е мониторът:Р