- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
кутийката ми за лещите заедно с разтвора за тях, ДжиДжиСема, бележникът, една книжка, зарядното ии някакво синджирче![]()
2 колони,слушалки,бутилка студена вода,блутут,ластичка,домаш н телефон,ключове и телефона ми![]()
Олеее мн неща!![]()
Колонки, купичка с черни камъчета, кабела за айпода, спирт, Шекспировите сонети, телефона, памук, огледалце и пергел![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
ами в момента е доста голяма кочина ама ще отговоря: скицник, телефон, чиния и вилица, чаша с вода, несесер, гума, молив, книга, гривни, тефтер, кутия за диск, саксия, гланц, червило, кутия в която си държа обеците и някфи листи![]()
![]()
![]()
![]()
доста са ама утре ще ги подреждам
оо збравих да спомена: слушалки, колконки, монитор, салфетка и шише :P
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
чаша сок,стотинки,една прозрачна пирамида със зодия,кутийка със моливи и химикалки,телефон и един лак за нокти.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
чаша сок,голи фъстъци,телефон,камера която ми свети на клавиатурата като лампа,пакета с фъстъци,компа,някво болче,синджирче и монитора![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
GSM-a,някаква книга,дистанционно за телевизора,колони,молив,хи икал
няколко книги, писалки, визитки и скица на спънджбоб :Д
мии някви листи, тетрадкаа, химикалл, запалкаа, телефонн, счупен цип ,диск, плюшено мечеенце, камера, монитор, зарчетаа, книгаа, чашаа, вафлии, данон малинаа, слушалки, колонки, субуфер, ластичка и две фиби![]()
![]()
майй самуу тваа
![]()
![]()
4 мобилни телефона (мои са ) , лаптоп , авто-двд , GPS навигация , фотоапарат,принтер и 2 бутилки кока кола ...![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
абсолютно всякакви глупости
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
сиамката и фотото
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Два телефона, хексорал спрей, дискове, разпечатани листи.
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Прах,празна чаша,2 колони,1 диск 2 тетратки,камера,слушалки с микрофон![]()
колони, учебници, тетрадки, запалка, цигари, телефон, монитор, тонколони, лампа, карти..![]()
Вафла..
Някакви листи, телефон, списание, бележник, фотоапарат, диск и чаша с кола.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
мишка
моливи
лампа
играчка
чаша
кола
бонбони
ножица
дистанционно
каре
лепило
телефон
панделка
спирала
гланц
спрей
мокри кърпи![]()
Монитор,колони,камера,тиск ,подвързии,пъзел,читателск и дневник(прашасал е вече),тест по история(имам 5),някви карти,проект(някав смахнат),някав диск(очевидно е на някав филм),тетрадка по природо,слушалки,тест по биология(хех,имам6),обвивка на някав странен бонбон(мързи ме да го изхвърля),учебник по български език,коледни лампички!
Няма смисъл да обеснявам,че е голяма ужасия![]()
paket4e semki,tonkolonki,parfium, disk,telefon,slushalki,mp3-ka
..
Вече + 1 нагризано тиксо,няква смахната книга и една малка сестричка дето много досажда(а тва майче е сестра ми)Първоначално написано от TheDarkEmper0r
![]()
рутери , телефони , 3 дистанционни , ключовете за мотора ми , буфери, парфюми , пари, дискове , химикали , кабели и мисля че е т'ва![]()
много неща![]()
Прави си балончета и да не ти пука!![]()
Момиче
Телефон, ключ, дистанционно..
...don't care what I've become but fear what I am becoming...