- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
Принтер, УСБ кабел Ножици и настолния компютър..
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
празна опаковка от шоколад , празно пакетче от семки , пълна чаша със семки , някви 10 лева който стоят тука от няколко седмици ,клавиатура,мишка,4 тонколони,запалка,цигари,т лефон,USB кабел,бисквитки .. за сега това е ..![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Пинокио (дървен Пинокио моливник) , лепило ,дистанционо, гуми за триене, листове, задачи, тестове, тетрадка, обици, химикалки, моливник ,слючодърхател, някви дребни еврота.
пари,носни кърпички.. дезодорант..колонки,плюшен неща,ластик за коса,биберона,флашка![]()
Химикалки, тон-колони, телефон, пари, цветни листченца, Skittles, черен молив, спирала, пудра, лак за коса ..
С 2 думи .. ~ кочинка !!![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Принтера и Компа , хапчета и две портмонета![]()
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
От дясно - 7 лака за нокти, дезодорант, мини календар, памук, бижута, чантичка и още дреболийки, а от ляво - телевизор, телефон, дистанционно и английски речник![]()
Life is more than black & white. .
``
Лаптопа, модема, мишката, GSM-a и един сок QUEENS- зелен банан.![]()
![]()
It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what !?!
Love is for the weak!!!
като изключим (монитор тонколони др работи) 1 книга зарядно тела 1 чиния![]()
![]()
![]()
Монитор, гривна, тонколони, чаша пълна с фанта, ключове, псп, вода,ластик, телефон, микрофон, лак,няква малка чантичка...
Смятам да разчистя![]()
<3 Лъв ю.
лакове, учебници, телефон, запалка, тетрадки, химикали, комплект за нокти, четка за коса, плюшен лъв, ваза с лалета
--Лудите, лудите - те да са живи!
ножица
чаша с чай
дискове
шише от мин. вода
фотоапарат
чантичка за фотоапарат
фиби
гривна
касова бележка
бисквити
снимка
книги
сравнително празно е![]()
като изключим монитор, мишка етц. : пергел, молив, линия, транспортир, някакви дискове, домашното по френски с дата от преди повече от месецтова е...
доста празно о.0
слушалки,допълнителен хард,wireless,кутия с химикали и т.н,пясъчен часовник,чаша,шапка с емблемата на playboy![]()
джи е сем-а ми,зарядн0т0 му,USB-т0 му,слушалките му,5лв.,тонколони,некфи химикали и листчета
![]()
Кабелиии![]()
ииии за да звучи по интилигентно ... всякакви канцеларски матРиали (;
тонколони,часовник,лампа,з ънче (на лампата), кърпички,телефон,списание и тетрадки някви ..
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
питай к`во няма...![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
календар, моливи, химикалка, линия, телефон, елка, перфоратор, телбод, документи...
GSM, лична карта, пари, документи...![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Папката с драсканиците ми, прашки, тетрадка, карта за пътуване, няк'ва торбичка, ластик, шнола, няколко фибички, химикал, тонколона, крем за ръце, крем за лице, две спирали, обеци, сребърното ми сърце, слънчевите очила .. пясъчно часовНИЧЕ
![]()
![]()
учебник, огледалце, домашния телефон, мобилния, молив, елка, лепило .. леле
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Принтер, тонколни, каледарче, пари, мобилен тел, някъф сфещник, микрофон, слушалки, фанелата ми на Черно море, няколко сборника, беналгин, няколко стотин диска, дезодоранти, лампа и наколко косъма от котката ми![]()
![]()
![]()